Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pályáztak?
GSX650F-el?
Én is néztem egy ilyen 2. tulajos 12ekm-es fekete verziót, mondta nagyon a srác, hogy nem estek vele, csak 5000-ig pörgette, meg csak városban...

Egyszer jártam körbe és már nyilvánvaló volt, hogy mindkét oldalra letették elég csúnyán:
- felemás első tárcsák
- új dekni mindkét oldalt
- új utas és pilótalábtartók mindkét oldalt
- matrica nélküli farokidom

Mikor ezt így előadtam, csak utána említette, hogy az előző tulaj pályázott vele, de még ekkor is nagyon bizonygatta, hogy nem estek...

Mondom neki "Gondolom nem akarsz átrázni, de Veled biztosan nem voltak őszinték, mikor megvetted!". Szegény srácon tényleg látszott, hogy meglepetésként érték az észrevételeim...

Én azt mondom menj el, nézd meg, aztán majd gondolkodsz tovább a tapasztaltak függvényében...
Ha decemberig fent marad, akkor lehet bekerül a fa alá.
Monnyuk nem hinném hogy 10e alatt ennyire gáz lenne egy gyári első gumi.
Biztos csak annyi km van benne mint amit ír...
Ez is olyan színű mint Widié?
Amúgy jól néz ki, de én nem nagyon variálnék sportkipuval. Legyen inkább gyári, és hosszú életű!
Végülis.9 kilóért el kéne hozni.
A kasznira ráfér egy kis törődés.De most toltam rá heveny 150-et.
Az most teljesen mindegy. Az enyém is irreálisan olcsó volt és semmibaja 1-2 kisebb sérülésen kívül, amit ott meg is mutatott az eladó...
Hát azt írtam hogy jót nem szart
Csodálkoznék, ha nem így lenne!
Csak mé kínálja olcsóbban mint a többiek?
Ettől félek.
Úgy terveztem hogy jövőre még GS, de lehet elgyengülök...
Na ez megérősnek tűnik. És már olyan festésű (k-9-től) mint az enyém.
Na eeeeeez kell nekem!
4 kilóért van egy szar puntom.
Ezt néztem, de nekem Kék/fehér kell.
Sőt, olyan kell mint a Widié. Na az a legjobb szín.
Az a 33 000 gondolom nem számít nagyon soknak.
Egy olcsó és jó kocsit nekem is kereshetne valaki
Én nem veszek szal marad ataa.
Tessék 950-ért...
na fő a változatosság...a hét elején még dokinak keresett mindenki gépet...mától ataaa van soron ahogy látom
Ja ahogy megbeszéltük. Csak nehogy függő legyél, mert én úgy jártam a motorrad-os tesztnap után.
Nem különösebben kell ezt pörgetni. Nem nagyon volt eddig olyan helyzetem, hogy 8ezer fölé kelljen forgatni, kivéve amikor asszonnyal mögöttem 200 körül mentünk.
Erről kérdezd meg a molnargyu-t a gixxer topikban.
Ott szerelő.
Meg a beszámításról.
Akkor itt a motorod: Rodeo Ride Kecskemét

A kereskedésért kezeskedem. A GS-t a szolnoki üzletükből vettem, nagyon korrektek. Szerintem a motorodat is be tudnák számítani
Aha! Na ez annyira nem jön be.