Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ott már tényleg úgy lehet haladni, ami sok lehet a GS-nek hosszú távon.
Akkor nem csak én láttam így.
Én nem is szeretek nagyon a 6-oson menni. Mi mindíg Siófok-Tamási-Dombóvár-Pécs irányba közelítjük a Mecseket.
Ha majd beírom valamikor, hogy "megvan a gép, már csak a műszaki átnézetés és az átírás van hátra", fizetsz egy kört?
Azért érdekelne, hogy mire alapozod ezt a negatív véleményt Tehát sose lesz olyan motor ezen a világon, meg nekem olyan élet- és pénzügyi helyzetem, amikor ezek összejöhetnek?
Hazafelé elég emberes volt a tempó.Jó ez a tamási felé út.Jobb mint a 6-os.
Én ezt már akkor írtam amikor eladta a GS-t!
Merre felé jársz-kelsz a városba?
Hol tudunk összefutni?
Jó volt. Mentünk mint a veszedelem. Iparkodtam de mégis mindig lemaradtam a szerpentineken. Főleg ahol vizes meg leveles volt nem mertem húzni annyira, meg ilyen úton 0 a rutinom. Végre láttam az Orfűi-tavat a földről is. Mindig csak átrepülni szoktunk felette.
Tegnap nagyon jó idő volt. Azt mondták utoljára. :(
http://www.kephost.com/images4...
Gyengébbek kedvéért: kuplung és elsőfékkar elbótolása!
Móni: mi legyen akkor ezzel a karbóttal?

Mindet így kellene, rögtönítélő bírósággal!
Azért ezt így nem mondanám. Nem holnap lesz motorom, de lesz.
Neked sose lesz másik motorod....
"Az utolsó kísérlete ugyanis épp egy szolgálaton kívüli rendőr orra előtt történt - aki nem félt használni a fegyverét. A rabló később belehalt sérüléseibe."

/kuruc.info/
http://kuruc.info/r/34/118940/

Itt van hozzá szöveg is
Most így másodszor megnézve, nem csak simán felborult, hanem mintha rálőtt volna kettőt a rendőr. Én hármat lőttem volna. Lehet 2 a brazil igazság...
A kis sz.rházi! Miután felborult, szívem szerint megtapostam volna.
Honda Transalp.
Ha a többi V-kettes is ilyen, akkor ez a blokk-típus kilőve
Ha a túraendúrók hasonló szélvédelemmel rendelkeznek, akkor az egész kategória kilőve
Saját látószögünkből mi sem száguldunk.
Minden kanyarnak megvan a sebessége, amivel élvezetes lesz.
ataaa ! lehet számodra megdöbbentő információval szolgálok! vannak emberkék akik száguldás nélkül is tudják élvezni a motorozást !
milye motort is tartasz melegen ? ésezek szerint egy vas már kihúzva a listádról ? mi "baj" vele ?