Sajnos Jelsavától Rozsnyóig még fehér folt van. De addig emlékeim szerint szuper. Sok heylen van új aszfalt, szuper kanyarokkal.
Én általában nyugis 110-es tempóval közlekedem, de ott néha el kell borulni az agynak.
Aztán van ahol csak bámulok, és arra eszmélek, hogy rángat a motor.
Én egyszer végigmentem az egész 526-oson. Vannak benne igen jó részek, viszont van borzalmasan rossz minőségű szakasz is, meg van kifejezetten életveszélyes. Beláthatatlan kanyarok hatalmas kavicsfoltokkal.
Csak köd volt egész nap, és csak északon. Viszont az olyan vastag volt, hogy folyt a víz a plexin.
Lent Pécs környékén napos idő volt. Viszont minden második kanyar vizes volt...
De azért mentem egy kört Zoli Triplájával, meg Widi GSXF-jével is. Köszönöm nekik, igazán remek masinák!
Üdv!
Az ezévi utolsó olajcsere előtt álok. Tavaly télen megmarta a só a két oldaldeklimet.
Mindkettőt szeretném még a héten gyári állapotba visszahozni. Odaviszem, majd másnap elhozom. Pár ezerért.
Tippek tanácsok? Műhely címek? Pesten.
Nem akarok házi barkács munkát. Azt én is meg tudnám csinálni.
Segítsetek.
Köszi
dawntew
üdv!
mi igy szoktunk túrázni.
ha adódik egy élvezkedős szakasz, akkor megállunk, mindenki kap x percet, aztán indulunk.
ráadásul tegnap sok helyen volt nyálkás, faleveles. no, az ilyen helyeken csapattal tényleg ésszel! nagyon nehéz külfödről hazaszállítást, kórházi ellátást intézni!
nem beszélve arról hogy a bandimon majdnem több hitel van, mint mikor átvállaltam, valamint hogy négyünk közül kettőtökkel még sose mentem.
az viszont biztos hogy az 526-ra jövő nyáron vissza kell mennem "állatkodni" :-)
további szép napot!
u.i. ja! és így jön ki a nagybandi 5 literrel:-)
de válaszolva "költői" kérdésedre : lesz majd az idén helyette...
Én általában nyugis 110-es tempóval közlekedem, de ott néha el kell borulni az agynak.
Aztán van ahol csak bámulok, és arra eszmélek, hogy rángat a motor.
szupi, de nekem ez a tempó akkor jó lesz
Lent Pécs környékén napos idő volt. Viszont minden második kanyar vizes volt...
De azért mentem egy kört Zoli Triplájával, meg Widi GSXF-jével is. Köszönöm nekik, igazán remek masinák!
http://goo.gl/maps/Tf251
Az ezévi utolsó olajcsere előtt álok. Tavaly télen megmarta a só a két oldaldeklimet.
Mindkettőt szeretném még a héten gyári állapotba visszahozni. Odaviszem, majd másnap elhozom. Pár ezerért.
Tippek tanácsok? Műhely címek? Pesten.
Nem akarok házi barkács munkát. Azt én is meg tudnám csinálni.
Segítsetek.
Köszi
dawntew
ahogy azt írtam számomra teljesen jó volt a tempó és élveztem az egész napot, nagyon tetszett köszi még 1x
mi igy szoktunk túrázni.
ha adódik egy élvezkedős szakasz, akkor megállunk, mindenki kap x percet, aztán indulunk.
ráadásul tegnap sok helyen volt nyálkás, faleveles. no, az ilyen helyeken csapattal tényleg ésszel! nagyon nehéz külfödről hazaszállítást, kórházi ellátást intézni!
nem beszélve arról hogy a bandimon majdnem több hitel van, mint mikor átvállaltam, valamint hogy négyünk közül kettőtökkel még sose mentem.
az viszont biztos hogy az 526-ra jövő nyáron vissza kell mennem "állatkodni" :-)
további szép napot!
u.i. ja! és így jön ki a nagybandi 5 literrel:-)