Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én speciel most gyüjtök egy nagy túrára.
na még1x:

-5kW és -10Le
Mindig van más dolog is, amire költeni kellene.
1-1.2 milla körül nézelődök.
Kicsit gyengébb, mint a GSX650F!

-5Nm és -10Le
A sima fejidomos Bandit, széles első lámpával. Tudom, havernak is olyan van, és még karbis. De az is fasza gép!
Nagy különbségek nincsenek:

- Újabbaknál fekete a blokk, régieknél ezüst
- ugyanez van az első villákkal
- Újabbak ABS-el is kaphatók

Kb ennyi. Azt nem tudom módosítottak-e még bármin a festésen és a matricázáson kívül, de az enyémen a pleximatricával együtt összessen 5db tenyérnyi cimke van
2007 előtt volt 650-es csak az még levegős félidomos,butafékes.
Szerintem a bocikra (GSX 750F) gondolnak a régi alatt... Bár nemtom...

Ha jól emlékszem 2008 óta kapható itthon, szerintem ilyenkor jelent meg ez a változat.

Nem akarok túrkálni a zsebedben, de az Interatosnál pl motorbeszámítás is van így ha tudsz alkudni akár jó is lehet, és gyakorlatilag egy az egyben olyan, mint az enyém
idomos bandit alatt most a 650 GSXF-et értem...
Fasza 404-es hiba. Ja hogy a hahu a használtautó.
Ott akkor én is megtalálom őket.
Hát nem olcsók. Ennyit nem tudnék rászánni.
Mikortól gyártják a 650-es GSXF-eket?
Mit jelent a régi meg az új? Úgy tudom 2007 előtt nem is gyártottak 650-es idomos Banditot. Tehát akkor az összes GSXF ugyan olyan elvileg. Sanyi mondta hogy 2007 utánit érdemes venni.
Jöhet nyugodtan.Istenbezony nem hisztizek.
Cserkészbecsszó.
Az első nálam is megakadt.
Az ABS nem mozgat.Mivel nem megyewk olyan gyorsan hogy kelljen és imádom összeszarni magam a stoppie-zó elsőkeréktől.
100km és viszem az első kötelező szervízre!

Gurulunk valamerre mi is holnap, de szerintem csak egy rövid Börzsöny karika lesz, esetleg Dunakanyarral fűszerezve... Rá akartam Babymet dumálni a Mecsekre, de sokallta a 400km-t, azt mondta, hogy majd 2-esben megpróbáljuk, nem akarja kínosan érezni magát, ha a megállók miatt várni kellene rá (a hisztiről már nem is beszélve)

Kíváncsi leszek a véleményedre a próbaút után?!
ehün.

az igazat megvallva még mindíg a kék-fehér jön be.

kivétel a fullgas-os beragadt narancs.1,75-ért az a nyerő nálam.
Ezek közül jó pár már elég régen fenn van, meg is néztem néhányat én is, de az újak közül talán ez a legjobb:

GSX650F ABS

Mondjuk az Suzuki Interat-os sem rossz, de nem nagyon értem, hogy ez akkor most használt, vagy 0km-es? Mindenesetre az extrák és a fiatal kora miatt (ha nem estek el vele) jó áron van, főleg ha a Full-Gas-os ugyanilyen áron kínált gyári túltároltját nézem extrák és ABS nélkül...

Interatos GSX650F
Hány km-t mentél eddig?
Widi azt mondta hogy kipróbálhatom a motorját holnap.

Zoli, linkeld be azokat az idomos Banditokat légyszi!
Nem sok plusz km-t jelent, szerintem ha 9-kor terv szerint indultok simán belefér. Egynapos túra az egész
A hahun igen sok szíp idomos bandit van fenn.Lehet belőlük szemezni mint tyúk a törekben.Legalább 6-8 fekete is van.
Köszi a tippet de lehet kimarad , majd meglátjuk hogy állunk idővel, szeretnék még világosban hazaérni.
Mi fél 9kor indulunk Monorról egy Börzsöny-Mátra kaikára.
Nekem ma ismét a Pilis volt a nyerő. Szokásos halászlé Dobogókőn, majd vissza Pilisszentlászló felé...

Utassal, kanyarvadászós-TT-gumikoptatós feeling, semmi baj sem volt a gumikkal, pedig döntöttem ahogy kell, nagyon élvezetes volt akár erdőben, akár napos részen. Csajomnak is nagyon tetszett, megnéztük: 6-ban 9000-nél 175-öt megy (följebb majd csak az 1600. km után pörgethetem).

Szerintem jövő héten valamelyik napsütéses délután megnézem egyedül is, hogy mi az amit 9000-el bír.

ataaa: Neked mondom csak, hátha segít a döntésben: nagyon hasonló karaktere van, mint a GS-nek. Annyi különbséggel, hogy nem kell az erőtartalék miatt aggódni Ha TT-zni akarsz pörgetni kell, ha túrázni, akkor 6-ból nem is kell válts sehová, nagyon kényelmes... Szeretem!

Samydawis: Az Eger-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt részt ki ne hagyjátok! Igazi túrázós bagolyb@szó, nem csapatós, nagyon jó panorámával. Ha Elindulok a Mátrába én ezt mindig beleteszem...
na akkor ott voltunk az tuti
Az volt az 526 ahol lőttek ránk.