Hát várjál csak...volt ismerős rész...pl. ahol "lőttek" ránk a múltkor...volt benne 526 azt is tudom...de tőlem ilyet ne kérdezz én csak mentem esso után
Gondoltál rám? Hmm...ez romantikusan hangzik.
Én sem raboskodtam ám egész nap itthon. Reggel kialátéteztem a lánckerekemet, most már nem ér a guminak. Napközben gép előtt volta és ügyeltem, de 4 után mentem egy karikát.
Indulás Érd,teszkó,shell kút,9:00.
Érkezés a bánat tudja de valamikor mecsek pihenő mecsekburger.
Közte majd az útvonalfelelősök mennek elöl mert ha rám van bízva akkor kell útlevél.
Szóval van kanyar tatásan kaja dögivel motorolás is lesz jóidő megrendelve.
..mi a f...ért nem tudta a kiba kameráját fél percig pihentetni...
..amúgy is szar a megvilágítás....
..megnéztem volna ,hogy oldotta meg a csücsülő alatt a vázat...
..sajnos az ülőke elég béna...de a seggidom tetszik..
Üdv!
Holnap egytankos szlovák guriga.
Holnap reggel kilenckor van indulás a Dunakeszi m2 kagylós kútról. NyÍrjestben esso átveszi a menet vezetését. Dél után egy haluski. Érkezést Pestre délután 5-6 körül. Kb egy tank.
Van még szabad hely
ma nem 130-cal hajtottunk végig Szlovákia kanyarulatain, és élvezni lehetett a tájat
G-nél eldöntjük hogy felmegyünk e a hetesig, aztán egy rétessel zárjuk a napot.
Én sem raboskodtam ám egész nap itthon. Reggel kialátéteztem a lánckerekemet, most már nem ér a guminak. Napközben gép előtt volta és ügyeltem, de 4 után mentem egy karikát.
Érkezés a bánat tudja de valamikor mecsek pihenő mecsekburger.
Közte majd az útvonalfelelősök mennek elöl mert ha rám van bízva akkor kell útlevél.
Szóval van kanyar tatásan kaja dögivel motorolás is lesz jóidő megrendelve.
6-oson le, Pécs előtt Komló, Mecsekburger, kanyargás, Tamási fele haza.
Srácok holnap rám ne számítsatok, mert én letudtam ma a holnapi gurulást. Király volt, ataaa gondoltam ma rád...
Gaben: ma esso kicserélte nekem
Hahó!
Van itt valaki?
Akkor holnap?
Mikor?
Hol?
Merre?
Meddig?
..amúgy is szar a megvilágítás....
..megnéztem volna ,hogy oldotta meg a csücsülő alatt a vázat...
..sajnos az ülőke elég béna...de a seggidom tetszik..
merev, rideg, nem tömített.
de 2 nap szabit kapok érte.
Milyen jó lesz majd itthon kifele bámulni az ablakon, amikor már nem lesz jó idő.
Holnap egytankos szlovák guriga.
Holnap reggel kilenckor van indulás a Dunakeszi m2 kagylós kútról. NyÍrjestben esso átveszi a menet vezetését. Dél után egy haluski. Érkezést Pestre délután 5-6 körül. Kb egy tank.
Van még szabad hely
http://goo.gl/maps/MC4yd.
Majd kiderül hogy állunk az idővel. Az indulást fél 9-re gondoltuk.
http://youtu.be/pojBH8iVgvk
Mizujs erre? Bent az új kuplung bovden! Ha érdekel valakit meg van a gyári cikkszáma, 84.. .- pénz.
Móni: Van új hátsó betéted?
Blue: Mikép lehet letölteni-megnézni a szezonzáró vidit? A gépem nem bír vele, mindig csak 120 mb ot tölt csak le. HELP!
Mehetünk a másik oldalra is..
Kell vinni esőruhát, és akkor nincs kellemetlenség.