Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lesnünk kell regionálisan is az időjárást, mert kollégám azt mondta hogy a Dél-Dunántúlon eső várható, míg a Mátrában jó idő lesz. Nem tudom honnan szopta, de szerintem holnap már okosabbak leszünk.
Vasárnap mennék én is valamerre, de ekkora a kört nem.
Sajnos annyi időm nincs
Menjetek
Igazad van ezt nem is arra írtam, csak szerintem nem lesz annyira hideg fagyos az aszfalt hogy ne tudna tapadni a gumi egy laza motorozáshoz.
Lásd 125936. hozzászólás
Mi tavaly október környékén voltunk Szlovákiában, de 600 méter felett (főleg az 577-en 900 m környékén) rendesen vacogott a fogunk, Balassagyarmaton meg a dzsekit is ledobtam, hogy napozzak egy kicsit. Idén már engem a magaslatok annyira nem vonzanak, a Mecsek pont elég lesz.
Ha csatlakoznál, akkor 9.00 az érdi Shell kút a Tesconál.
okés
De majd olvasgatom a fórumot, oszt rátok recsegek, ha úgy adódik. Vmi kisebb-nagyobb kört mennék én is a hétvégén.
Ha emlékeim nem csalnak mikor elindultunk Battára valahogy 8 fok körül volt a hőmérséklet, És mikor hazaértünk akkor sem ment 16 fölé. Valahogy Oroszlány környékén kezdett el sütni a nap, és előtte is meg utána is tapadt a gumi annyira amennyire kellett.
Nem csumagázas száguldás lesz, ha ugy látjuk hogy gyorsabban telik az idő mint ahogy szeretnénk akkor majd rövidítünk a távon
Fingom nincs mit csinálok hétvégén. Még sok esélyes. Hétfő óta hitegetnek egy melóval, ami 2-3 napos lenne, és ugye kedden elhúzok 1 hétre, szóval ha az ma bejön, akkor nem megyek sehova.
Ma este megyek a mostani vityós túra képnézegetős-iszogatós buliba, gondolom szombaton valszeg nem akarok motorra ülni.
Vasárnapra meg még hívott egy haverom szintén motorozni tán szlovákia felé. De az időjárás jelentés elég bizonytalan a mostani hétvégével kapcsolatban.
Összegezve: bármi előfordulhat és az ellenkezője is.
Te nem jössz vasárnap?
Vagy mész Mecsekezni?
Ha lejött a benzincső, akkor biztos Egy tank oda, egy tank vissza
Húhh, ez durva nagy kör, legalább 2 tank benya.
Főleg nem kölcsönmotorral, amit egyelőre nincs kedvem megvenni, töréssel-csúszással meg még kevésbé lenne...
Dehogy bántom, de szerintem ezt ő is tudja.
Magamon is szoktam röhögni, mikor felveszem a cicagatyit, akár motorozáshoz, bringázáshoz v. síeléshez. elég buzis a dolog, de hasznos, szóval leszarom h nézek ki
Igaz - a "D" betűt hozzágondoltam:-)))

Mindenki maga tudja mit bír, szeret.
Kanyargós, tempós útra Én se mennék ilyen időben.
Nem csak a tapadás csökkent, de itt-ott nyálkás az út, tele van falevéllel, néhol gépek mennek ki az útra (sár).....

És ebben a pillanatban Battán 3 nap után látni a NAPOT:-)))))
Én tudod mekkora kört megyek?
Tessék:
http://goo.gl/maps/gCcz1

És ezt minden nap est 21-kor indítom, majd másnap 6-ra érek haza.
Szerintem most nem egy dologról beszélünk
Én csak idéztelek, de lehet, hogy rosszul.
Én ugyan nem......mivel nem megyek, és nem is szerveztem semmit.
Én ma kezdek egy 3 éjszakás műszakot:-(( Szóval a hétvégémnek ismét lőttek....(mivel csak minden 4. szabad)
A Louisnál is akciósak most az aláöltözők!
Deee...egy szóval sem mondtam, hogy nem tetszett
És nem tetszett?
Én visszavágyom, meg a 25-ös útra is.
De már csaj jövőre jutok el oda újra.
Nincs már nálam, vasárnap elvitték. Másik motor sincs alattam, ma kapok egyet kölcsön 1-2 hétre, kipróbálásra és járatásra (áll egy ideje, és eladó, nem árt, ha az érdeklődők előtt nem füstölget, ha a sok állás után beindítják, gondolom).