Erik!
Legyen HKG. Úgy isten igazából. Ma délelőtt kitalálok valamit. Nekem annyi a kötöttség, hogy este 5-re haza kell érnem Bajára. A Főni számára is ellenállhatatlan "programot" akarok szülni, hogy a "PIPA" ellenére is kedve legyen velünk tartani!
Hali. Mi szombaton megyunk a Csehekhez fagyizni Szombat reggel 8-kor indulunk a mozaik utca ESSO kúttól és Bkalász-Pomáz-Pilisszentkereszt-Esztergom átmegyünk a Mária-Valéria hidon fagyizunk egyet aztán haza(lehetett forintal is fizetni kb 1 hónapja voltunk kocsival és eldöntöttük visszamegyünk 2kerékkel is)akkor még nemvolt meg "Csati"
Valaki terveze meg és ha tudok megyek, de ma éjjel a farok rossz végén fogok állni........ki tudja mi lesz holnap éjjel?
Tehát nem vállalom magamra azt, hogy leszervezzek valamit és ne menjek el!
Ha valaki feldobja hogy hol, mikor, merre akkor ha tudok ott leszek, ha nem akkor nem........
Az is nagyon szép, én amit kinéztem magamnak még a vásárláskor az egy piros volt és csupasz és jött az eladó elkeztünk beszélgetni ( Full Gas Bp ) és azt mondta,hogy meri ajánlani nekem azt a feketét idomos és Abs is van rajta akciós is ráadásul ez jb 100-al több döntsem el.Rágódtam rajta és végül is hallgattam rá és nem bántam meg nagyon jó kis gép.
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
!