Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ezt láttnom kell:-)

Hector 2200m..... idáig lehet felmenni

És ez Klagenfurtól kb. 100-150km....
Én még passzolok:-)

Klagenfurtnál nagyon nagyot dob a témán a Vrsic hágó ahol most is voltunk - a Mangart hágó.....
ez 1 nap.....

1 nap a Grosslochner.......

és ugye még van 4-5 nap......

Tompikáék már úton vannak a Grosslochnerre.....már szerintem elhagyták Graz magasságát is......
Hát, jah! Szedegetem addig a guruló Forintokat! A környéket nézegetem majd Slatinénél... alakalmasnak tűnik csillagtúrázni. Legyen akkor ez a "C"!

A három napot már alig várom!
Ja ja dögös......

ŐŐŐŐŐŐŐŐ

a nő se rossz.-)))
Teddy!

Ne sírjon a szád, hanem gyüjtsd a pénzt:-))))))
Az hogy nem voltál nyarlani szerintem ennek ez az elsődleges OKA! No meg a szabadság......

Amugy 2 hét múlva megyünk..... és akkor "nyaralhatsz" 3 napig:-)

Jövőre mint írtam KP függő......
a., Klagenfurt és csillagtúra
b., Görögország
és akkor a tiédet beveszük C-nek......
Hi Macsek!

Csinos a párosítás!
OK:-)

6000/negyedév?
Bár igaz hogy Én B4-es vagyok immáron.....de Én csak (és az új belépők is) az Argosznál valami 2600-at fizetnek
Ezt majd nézd meg!

Nyuszi este? Nyugi van mégegy tömitésem gond esetére...... de célszerűbb épp ezért ha kapásból 2 szüröt vagy tömitést veszel......ha nem kell? Akkor legalább van egy tartalékod!

Amugy jöhetsz....mint írtam megbeszéljük az időt
Mindenkinek!

Mivel Teddy nem jut el az idén igazit nyaralni, így törpölt egy kicsit. Találtam egy ékszerdobozt az Adrián. És van ott egy jóhírű "kis" szállás is. 120 EUR/éj. De 17 személyes! 9:8 arányban bérelhető 60-60 EUR-ért. Jövőre talán árat emel a gazda lesz vagy 65 EUR.
Nos, mindenki vegye elő a naptárját, és nézzen körül a jövő nyáron van-e még szabad helye!? Egy laza hetet szívesen eltöltenék a kis csapattal a Ciovo szigeten Slatine faluban.
Napokon belül kapok képet a szállásról, addig is itt egy lap, ahol vannak fotók a helyről:

http://www.slatine.com/slatine...

Ami tudható, hogy kavicsos a tengerpart, és nincs nagy tömeg. Jah, és az apartmanház 150 m-re van a parttól! Ez azt hiszem jónak hangzik...
Kedves Blue!

Ígértem, úgyhogy összeírtam az egyéb költségeimet a motorvásárlást illetően!

Kötelező biztosítás (MÁV biztosító) : 6 100 Ft első negyedéves díj, 2 470 Ft éves tagsági díj
(A piacon ez volt a legolcsóbb az én paramétereimhez mérve.)
Átiratás : 8 766 Ft (487 cm3 * 18 Ft/cm3)
Törzskönyv : 6 000 Ft
Forgalmi : 6 000 Ft
Átírási költség : 5 000 Ft (mivel valamilyen közvetítő cég csinálta)
---------------------------------
Összes költség: 34 336 Ft

Az eredetiségvizsgálat költségét átvállalta a bolt.

A boltban elszámolták az átírást is, mert lazán beszorozták az 500cm3-t 24-gyel, ami ugye helytelen. Illetve nem is tudom hogy megy ez, elvileg az okmányirodások csinálják, ők meg nem lehetnek ilyen hülyék, ők is forgalmiból dolgoznak, nem?

Szervíz ügyben meg kereslek hamarosan! Olvastam nyuszi kalandjait!

Meg a Fekete Pákó.

Bocs, én is csak humorilag..érted.
nyussz!

Köszönöm szépen Neked is!
Csizsma most nemvevős, borulna az államháztartás! Van egy csájníz, szükség esetére, meg egy baki is. A Bikertradés gatyó sztem pont a Te méreted, mert pár centivel alacsonyabb vagy Dorinál, és sztem nem igaz, h kövér vagy . Márpedig rá rövid volt kicsit. De majd meglátod.
Egyébként én mindig ilyen aranyos, kedves, jóindulatú, segítőkész.........stb vagyok, csak humorilag csipkelődöm. Mondhatnám:én vagyok a nők álma!
Bátyámnak egy nagy plüssLeonardot (alias Ori) vettem védőállatnak. Azóta is a kocsiban ücsörög és vigyáz rá!
Látod .... Neked ilyen hama-hama fel kellett volna tenned képet az őj kicsikéről! De még mindig semmi, pedig már lejárt az általad szabott határidő is! Túl jól érzik magukat a srácok, h haza sem mennek?

A mosolyon még télleg csiszolni kell! De a ruha nagyon dögös, viseld egészséggel!

Az oroszlánra meg nem is mondok semmit. De talán az, hogy TÜNDÉRI.... Majd meg kell ismerkedniük kisZével.

Kaptál csizmát is?
Háááát... A mosoly furcsára sikerült!

Jaj, és már nekünk is van KisOrink, aki vigyáz ránk, mint neked kisZé.
hát, biztos jó. de hogy nem lehet addig dönteni mint mostanit! pedig majdnem gs-t vettem.
És fotó és feltesz fórumra! tessék nagyot mosolyogni... csííííííííííííííz
Moment! Akkor felöltözöm!
Tessék a tanulság!

Mutiiiiii
Oké, mi voltunk bénák! majd legközelebb rád recsegünk!

Igen, nacit is vettünk! Tegnap volt gyereknap! Nekem!
És megdobbant a szíved, hogy milyen klassz paci. Ugye így volt?
ma összefutottam egy gs-el a körúton!
A megoldás: távrecseg, megbeszél, oszt vagy ráér, vagy nem! De legalább megvan a lehetőség!
Végül vettetek nacit?

Szia!

IGEN, nagyon jó a kabát! IMÁDOM! Olyan szép, és pont a méretem! Szóval szerencsém volt!

Aki dolgos ember-lány, az úgyse tud velünk foglalkozni! Vagy?

Majd legközelebb szólunk.

Dorcsi!

JÓ A KABÁT?

Itt voltatok Cspelen és nekem nem is szóltatok? nyuff