Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erről tuti nem fúj le a szél
http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_c1_125-7272264
Köszi, egyenlőre még elvagyok ezzel, de majd szólók ha már aktuális lesz
A "keres" és az "új" relatív fogalmak
Móni! Neked is keressünk?
Azokról már sikeresen lebeszéltek. Nekem nem a nagy plexi jön be, nem vagyok én Laura Gemser
Lassan mindenki dokinak keres új vasat?!
Ezen nincs átlátszó mobilgát.
Ezzel még a fórumba is illesz:http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_450_l-7235920
Nem fáztam ma sem.Pedig 7-re végeztem.
Tizen km-eket mentem még tanultam és mióta megvan a GS500 azóta olyan 1200-at.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_535_virago_virago-717
6030
Nem... meg hogy is fújna a szél? A mostani hőmérsékleti viszonyok között kifejezetten áldás, hogy nem hűt a menetszél
Én még most se tudok semmit.
Hornetet akartam én is, megvolt a kiszemelt. Talán még fent van HA-n. Csak közbe szólt a pénz..
Én a GS500-ra nem tekintettem komolyan. Ezen tanultam, de az enyém nagyobb élményt ad. Talán nem is baj, hogy csak ennyit megy és nem áll kerékre 3-asba. Sőt sehol. Ma tinnye, úny, visegrád megmutatta, hogy nehéz a gázkart takarékon használnom. Talán jó, is, hogy nem egy erőgép. Még motorozni sem tudok. Ha nem mondom nem is látszik h mennyit ültem eddig nagy motoron.
Szél lökött le?
Doki! Chopper-cruiser? Azokon jól mutatnak a nagy plexik!
Én egyszer a Divin elvesztettem a kormánnyal a kapcsolatot Csak lazán megpöccintettem a throttle rockert és azon kaptam magam hogy kurvára megindult a motort én meg elfelejtettem kapaszkodni
Sokkal jobb a naked.Egy plexis magas embernél pont a sisakra tolja.Akkor baxhatod mert rosszabb ha az rángat mint klicsko püföl.
Naja, de ilyen erővel simán megvehetném a korábban említett CBX 550-et, arra volna is keretem például, szép is... csak pont ezen gondolkodtam el, hogy megéri-e nekem egy hasonlót (ugyanolyat) venni a GS helyett, ha már egyszer vannak szélvédettebbek is?
Az újabbakkal is inkább csak elektromos bajok szoktak lenni. Viszont a régi K sorozat az kimondottan a megbízhatóságáról híres, a 75-ös háromhengerest pedig a motorkarakterisztikáért még külön szokták dicsérni. Állítólag élvezetesebb mint az ezres K100-as!
Egy jó naked motornak meglepően jó a szélvédelme idom nélkül is. Pl. az FZ6 150-ig simán jó volt. 100-120-nál pedig mintha állna a motor. Tényleg.
én még 90-nél állok a motoron, pedig nem kis felületem van
A robogóban is hallottam rémeket, szét is szedtem és egy alátét ciripelt, senki sem hitte el még nem videón a kép és a minimálisan változó hang bebizonyította. Nálam egy deka plusz hang nem fér bele, szoktam hallgatni ahogy ketyeg. Vásárláskor is elvittem, megálltam egy csendes helyen és hallgattam, akkor ez nem volt benne!
Doki! Nem akarlak elkeseríteni, de így nem nagyon fogsz másik bringát venni. Mindegyikkel lesz valami kifogásod.
Biztosan állíthatom hogy rengeteg ember esett már le motorról de még egy sem a széltől.

Jelenleg még 200-nál sem érzem a "lefujás" nevű jelenséget.