Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lealkudott összeg feléért elmegyek veled szívesen vásárolni
Legközelebb viszlek magammal motort venni.
K4-K5 nem sok különbség van köztük... a K4 még szebb is. Mondjuk csak arra akartam rávilágítani hogy a GS-ből simán kitudsz szállni úgy hogy egy közepes állapotú 9-10 éves gixxert vehess túl sok pluszba rálocsolt lóvé nélkül.
Ja hangok azok vannak, de az természetes a léghűtés miatt. Nem kell tőlük félni, bár én mindig aggódok valami miatt hiába...
A GS-ből sem én alkudtam 10 ezret, hanem a bátyám... mindig is gyanús volt, hogy nem egy vérből származunk
Én 570-ből (ami később lement 540-ig) csináltam 485-öt... szóval nem lehetetlen. Ja meg a GS donort is 80 ezerért vettem, pedig 150-ért volt hirdetve. Csak keményen.. úgyis eladó amit hirdetnek
Csak hogy ez nem K5. Az a modern ezres sportgépek prototípusa. Legalább is ezt írta róla egy sportmotor újságíró, én meg hiszek neki. Amúgy ha egyszer vennék ezrest, az nagyon soká lenne. Lehet gyors lennék vele felfelé az 577-es egyeneseibe, de nem az én világom lenne.
Olyan nagyon nem, de valamire rá kell fogni
Azt ne mond doki, hogy egy ilyenre szeretnél átülni!
Nekem volt.
Szeretnél többet hallani róla?
Nekem ugyan nem nyitotta meg a linket, de rákerestem. Azért ahhoz hogy egy régi goldwinggel biztonságosan és élvezetesen lehessen motorozni, elég nagy rutin és tapasztalat kell. Igazi birkózógép az a motor.
Hatossal kezdődik az ára, ami alku után se lenne ötös... nekem meg hármassal kezdődik és négyessel végződik a keretem O22]
Nincs igazán semmi baja. Volt itt valaki, akinek egyik indításnál eltört az egyik szelepszára, de az egyértelmű anyaghiba. Ritka jelenség és nincs mit tenni vele. Más rémtörténetet eddig nem halottam, csak olyanokat hogy nem megfelelő használatnál (olajhiány, stb...) bármit le lehet amortizálni.
Szerintem ezt le lehet alkudni 5-össel kezdődő összegig
Úgy látom mindenki happy és nincs senkinek semmi baja és problémája. :) A motorjával.
Csak szerintem csöbörből vödörbe ne legyen. Szóval pl. Gs-ről ne ülj át ER5-re, annak nem lenne sok értelme. Hogy tetszik a Honda, amit küldtem?
Az jó lenne, mert ha mégse jönne be neki és visszatérne a GS-re, velem 1:1 arányban cserélhetne.
Vallásháború 1-0 ide
Akkor őt akarták "megtéríteni" Fisiék.
Keresek.
Azon gondolkodom, illetve, még az "ügynököm" nem tudta megnézni, de egy olyat szeretnék.
Tudsz 450 körül ilyet?
Nem, de azért szerintem mindenki jól já... na jó, szóval megegyeztünk Mindenki engedett egy kicsit, megálltunk félúton, neki van egy jó motorja, cuccokkal, nekem meg készpénzem. Ennél többet nemigen lehet kihozni egy adásvételből.
Ha netalántán egy K75-ösre teszed a voksod, bejelentkezek egy szemlére