Olaszból is tud jó motor jönni, mármint ha Hornet a téma. Én ha vettem volna akkor onnan jött volna és a pénz oldalán kívül nem volt gond a motorral, ezt sokan jelezték.
Azért akárhogy is értelmezem, az "500.000 Ft magyarországi forgalomba helyezés esetén" nem 450
Valamiért azt hittem, hogy a "láttam 400-ért Hornetet, ismerem az eladót" az 1 darab motorra érvényes, nem egy egész sorra
Persze egy egész sort szívesen megvennék 400-ért...
Akkor szerintem, lehet, hogy várni kéne és gyűjteni, mert annak van értelme, hogy tényleg jobbra ülj át. Ezek a nagyon régi gépek nem feltétlenül előre lépés és azért lutri is. Ha megvetted és beüt valami nagy javítás, az is igen kellemetlenül érintheti a büdzsét.
Láttam már 4 kilóért hornetet...............ismerem az eladót..............mondjuk a gépet nem mert olaszból hozzák.
50-ből lepapírozod és 450-ből van egy használható masinád.
Nem kérek senkitől kölcsön, főleg nem tehetős rokontól (ez utóbbit megkönnyíti, hogy nincs ilyenem).
Azt a 100.000 körüli pénzt pedig már eleve rádobtam fejben, és így is éppen csk elértem a 4-essel kezdődő kategória alsó harmadát.
Szóval vagy kirázom a bugit a lábamból, és megülök tavaszig kenyéren és vízen a Zasszonnyal meg a két kölökkel, vagy nem kacsingatok 5 kiló fölé.
Tehetős rokontól kölcsön? Ez nem olyan nagy összeg talán, ami kiverné a biztosítékot. Én sem szoktam kölcsön kérni, se hitelt felvenni. De 100.000 körüli pénz manapság már tényleg nem tétel. Cserébe ez egy gyönyörű és modern motor szuper fogyasztással költségmentesen. Nagyon megbízható motorok. Szélvédelem megoldva 150-ig, még kis plexi is van rajta. Annyival jobb a futóműve a GS-nél, hogy nagyobb biztonságban étrzed magad rajta 150-nél mint a GS-n 70-nél, emiatt te leszel a túravezető a következő guruláson.
sziasztok. Lehet buta kérdés ez de felteszem. Olyan van hogy 2 személyre vizsgáztatom a motort vagy nincsen? És ha igen akkor 125-től is akár 600 igy? Köszönöm a választ
BMW-t szerintem ne vegyél a használat során adódó várható többlet költségek miatt. http://www.kepesmotor.hu/yamah... ----ezt viszont szerintem ne hagyd ki, igen baráti. Mutasd meg a bátyádnak is.
A VX régi vágyam a V2-kardán-forma miatt.
Ha lóerőre nem is sokkal több a GS-nél (62/47LE), de a nyomaték miatt (75/40Nm) azért szépen szedi a lábát. Kényelemre is ott van, egyenesebben ülök, az ülés is kényelmesebb, és az a hang...
Mondjuk most még kell rajta szerelgetni, hangolgatni, de még így nem tökéletesen is végig vigyorogtam a bukóban.
Valamiért azt hittem, hogy a "láttam 400-ért Hornetet, ismerem az eladót" az 1 darab motorra érvényes, nem egy egész sorra
Persze egy egész sort szívesen megvennék 400-ért...
Viszont neten én nem láttam még ilyet... ha tudsz valami közelebbit, hajrá
50-ből lepapírozod és 450-ből van egy használható masinád.
De akkor már lehetne rögtön másfél év, tavasz, vagy mondjuk rögtön felejtsem is el a jogsimat, nem?
Azt a 100.000 körüli pénzt pedig már eleve rádobtam fejben, és így is éppen csk elértem a 4-essel kezdődő kategória alsó harmadát.
Szóval vagy kirázom a bugit a lábamból, és megülök tavaszig kenyéren és vízen a Zasszonnyal meg a két kölökkel, vagy nem kacsingatok 5 kiló fölé.
Ha idén a családom meg én nem eszünk már semmit, aztán újévkor megint belenézek, akkor nem.
http://www.kepesmotor.hu/yamah... ----ezt viszont szerintem ne hagyd ki, igen baráti. Mutasd meg a bátyádnak is.
Ha lóerőre nem is sokkal több a GS-nél (62/47LE), de a nyomaték miatt (75/40Nm) azért szépen szedi a lábát. Kényelemre is ott van, egyenesebben ülök, az ülés is kényelmesebb, és az a hang...
Mondjuk most még kell rajta szerelgetni, hangolgatni, de még így nem tökéletesen is végig vigyorogtam a bukóban.