Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs is a motorozással semmi gond, ha a mecseknádasdi Postahivatalba kérted a motyót!
Én most egy kicsit pirospárti vagyok
ez a Sigmund (Freud) csak tudott valamit !
de nem arra megyek mert lassan azt az utat kívülről tudja a motor.
a lóvé zsebbe, a paksaméta meg postázva lesz.
ne is bosszants...
Tudat alatt Te még motorozni akarsz... biztos nem véletlen maradt ott a paksaméta!
sajnálom aki ma nem gurult (akadályoztatva volt ). fáintos gurigát hoztam össze a magam örömére.odaút az 1-esen húztam a bajszát, hogy tudja ki az úr a háznál. (f...om AVON gumi hátul mint a bakelit ! kigyorsításkor is csúszik. ) hazafele light-os relax nyuggeres levélszámlálósra vettem Etyek fele. forgalom zéró, enyhe kanyarok , kis hullámvasút, nézelődés. golfpálya, platánsor, arborétum (csak úgy menetből. otthon a zuccába még elkoboztam a rokontól egy sert is
(egy árnyék borult csak a napra: az elbocsájtó dokumentokért, amiért indultam ottfelejtettem
Há mondom hogy jobban buknak a racingos kékre a csajok.

És már nyár eleje óta lehetne kéken motorkázni.

Hál istennek nekem a narancs a gyengém.
én kék párti vagyok
Nincs az országban több fekete csak kék...................(megjegyzem szerintem csajozósabb a kék)
Azt a képet én is láttam, de az bárhol, bárkié is lehetett
Na és hol láttad rajta ülni?
Egy fekete gsxf-en ülve vigyorgott mint pék kutyája a meleg kenyérre.............szal van neki...................csak rejtegeti.
Lovi egész gyanús vagy Te nekem...senki nem látott, nem is ment veled azóta mióta meg van az új vasad! Kezdek kételkedni egyáltalán a meglétében...
ST egy 12e-ret kéne hogy menjen még sportos felhasználással is.A Rosso II 8-10e lesz.

Ma 4 óra tömény szopás után rájöttem hogy irtó szar helyekre dugják az elromló alkatrészeket a kocsikban.Szerintem ez a mérnökök bosszúja a szar életük miatt.
Jaaa, én is itthon a csajokkal
Na igen elég szokatlan ez tőled!
Akár gurulhattunk volna együtt is, legalább megnéztem volna a gépedet.
Egész nap szikrázó napsütés , semmi szél és lehetne motorozni de egész nap munka
Mér nem szóltál? Bujkálsz mi? Félsz hogy látjuk hogy milyen nagy neked a GSXF.
Én ma nem pattantam nyeregbe, de lehet még megyek egy kicsit amíg fent van a Nap.
Még mindig jó az idő! Most fejeztem be a halászlevem D.kőn. Megyek le Esztergomba...
Új oldaladról ismerlek meg...eddig nem tudtam, hogy a táj is érdekel
Én csak a városban furikáztam, de megérte kimenni, jó idő van.
Ja hogy Nagyko, nem Nagykő, hanem Nagykovácsi...
Nagykő?
Pilisszántó, vagy Csobánka felé indultál?
Esetleg a Pilis csúcsot hívják Nagykőnek?
Egy kis érdekesség: Tudtátok hogy Dobogókő nem is a Pilishez tartozik, hanem a Visegrádi-hegységhez? A pilis az út túloldala, ahol kanyarogni szoktunk (Esztergom-Pomáz)