Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itthon egy kis meló, meg vmi kirándulás is szerveződött, meg szüretre is mehetnék stb., de egyet kanyarognék is, mert már vagy 3 hete csak ma ültem motoron.
En mar vagy 2006 ota hasznalom. A bandutba is az van elol....a kocsiba is. Joooo.
Amugy postan is kuldheted..es elkuldik...nem kell felmenni.
Én is figyelem a fórumot.
Szerintem jó idő lesz
Hát basszus, mindig bebaszcsizik, aztán gyök kettővel kell utána kocogni. Gondolkozom, h veszek egy 50-es robogót, sebességbe tud annyit, mint amennyivel megyünk utána, viszont jóval kevesebbet fogyaszt, vagy tényleg az első kanyar után lelécelek.
ne hagyd magad Perik...mond meg neki!
Elmész te a pics....be!
Na majd legközelebb nem hagyom, h előttem kólicázz, hanem az első kanyarnál ott hagylak a csajos motorral.
Hétfőn néztem egy másik CBX-et, ott a tulaj kitolt a garázsból egy T5-öst is, ahhoz volt oldalkocsi is
Igaz, nem tudnád tartani a többiek tempóját, meg nem is lehet döntögetni... de biztos jó valamire
Nincs mese, oldalkocsist kell venned.
Pedig tényleg olcsó volt a cucc...........nem volt egy ezres.
Szerintem ez nem olyan jó ötlet
Most szereztem ezüst kacsaszalagot 100 métert akciósan a lidlben.

Simán fel lehet hosszában kötni őket a motor oldalára és nincs gonds a súlyelosztással.
Vagy sütsz egy kis útravalót és valaki be megy érte
Én is megtartom, csak velük
Kvázi ha mentek is valamerre a sütimre most ne számítsatok
hahaha
Nekem több van még sem maradt ki soha egy hétvégém sem. Mindig megtartottuk azokat.
nekem gyerekeim vannak, ez a hétvége kimarad
Úgy gondolod, hogy eladom az enyémet, meg te is a tiédet, aztán a kettő árából veszünk nekem egy csúf motort?
Kösz, nem
Én még nem tudom délután mit fogok csinálni, de figyelem a fórumot.
Holnapra valami röpke...izééé?
Honda...csajoknak való!
CBR-ek is jó kis utcai sportgépek.
Szerintem nem rossz a használt opció jóval olcsóbban. A legtöbben úgysem tudjuk kimotorozni az élettartamát.
Ez olcsóbb és szerintem ez sem lenne neked rossz.
http://dream.honda.hu/bikes/vi...
Egész jó árak.
Még sosem láttam 3 milla alatt Gixer600-at, bár még ez is drága nekem, marad a használt gép.
Lovi, remélem ennél olcsóbban vetted a gépet.

http://www.suzuki.hu/pages/dis...