Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mond hogy GSXR1000 K5.
Ha hozzáteszek egy százast, akkor azt mondom, tűrhetőek
Konkrétumokat majd később.
Még te fizettél...?
Ritka, de van olyan utas akivel egyáltalán nem rosszabb motorozni, sőt! Csak nehéz úgy kezdeni a kiválasztási procedúrát, persze ha az első szűrőn, az esztétikain már átment, hogy level2 hopp fel hátulra... Pedig sok időt és pénzt meg lehetne vele spórolni
Az új tulaj cristoph777-
Árról nem beszélünk
Inkább a "csomag nem morog" jött be.
Hát úgy nem csoda...
Jobb ez így szerintem.
Múltkor beszélgettünk, már nem is tudom kivel és szóba került, h mi az asszony dolga.
"Otthon üljön és féljen!"

Bocs a csajoktól!
Akkor én ott rontottam el, hogy "amit bírt".
A helyes taktika: lépésben motorozni vele és megvárni mindig, amíg ő szól, hogy menj gyorsabban. Így a legfélősebb csajjal is meg lehet szerettetni a motorozást.

Kell keresni másikat...
Köszi szépen
Én egyszer felültem rá, aztán nem is akarta többet leszállni
Örülj neki, legalább nem kell cipelned.
A titinggel nincs baj, de más dallam ne kegyen mellé.
Néztem a képeidet, szép paripád van neked is.
Bnőm soha nem ült még motoron, aztán most vittem pár száz méter. Aztán amikor megálltam elszaladt, hát ez nem nyert neki.
Persze hogy maradhatsz! Itt a következő motorod, full kényelem, és ezzel nem kell gyorsan menned, mégis tekintélyt parancsoló és elnyűhetetlen:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_gl_1100-7
248279
Ezzel én is így jártam! Forgalmiban 33 kw, és amikor valami alkatrészt kerestem hozzá, a Suzukisoknak kellet az alvázszám, és ők mondták, hogy 25 kw-os. És otthon ki derült tényleg az. S mivel Magyarországon nem túl egyszerű vissza felé papírozni, így ki került belőle a fojtás!
Nekem mindegy...a titing az titing akár kezdődik akár folytatódik...
Folytatódik Kedves Móni! Ez folytatásos szappanopera!
Ajaj...csak nem kezdődik megint a TITING...!
Volt már valakinek motor hibája? Akármi ami magából a motorból jött. Fura hang, kalapálás, KATTANÁS, vagy bármi.
Miért pont a VX800? A kardán az nagyon tuti, de menetteljesítményben nem sokkal tud többet mint a GS
Szerintem is gyanús. 180-at tudnia kell.
kutazol?
Mivel Lovinak is ment 180 felett (ő sem kicsi) elég gyanús hogy fojtott, vagy ráférne egy karbi szinkron/pucolás.