Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ne politizáljunk kérem!
Ha nem vagy 50 kilós japán zsoké alkat, akkor a "végsebesség-tesztet" 5. sebességi fokozatban végezd! 6-ban a GS már csak nagyon nehezen tudja összeszedni magát (el sem forog teljesen)... az ötöst viszont szélcsendben ki lehet forgatni.
Ma voltunk egy kis karikát. Nagyon jó volt , szépen sütött a nap nem fújt a szél és nem is fáztunk a motoron. Viszont ma megnéztem a végét és 160-nál és 8 ezernél sehogyan se ment feljebb a mutató....
Mondjuk nem vagyok egy kis darab de nemtudom , hogy ez ennyi vagy fojtva lenne? Papírba 34kw van írva!
Azért a GS500 nem csak kezdőmotor, bár tényleg megvannak a határai, és én is "kinőttem" már párszor. De belevezettem 87e km-t, most jár 114e-nél a számláló és bármikor elindulok vele bárhova. A bárhova pedig egy többezer km-es túrára is áll, ahogy minden évben meg is kapta ezt. OK, az autópályát, hegyeket feldobozolva, főleg utassal nem favorizálja, ilyenkor 110-120 km/h fölé nem igazán bír/szeret menni (nem is erőltetem, bár ha nagyon kell, azért felhúzom 140-ig is). Viszont így, ilyen kímélős tempónál is kb. 4.5l/100 km a fogyasztás, úgy, hogy az enyém mindig többet fogyasztott, mint más GS-ek. Szóval nézelődős túrázgatni tök jó, persze a helyén kezelve, nem összehasonlítva egy "igazi" modern, nagy túragéppel. Jövőre persze én is az utóddal (VX800) szeretnék majd utazgatni, de városi lótifutinak megmarad, ez lesz a nyugdíj neki. :-)
Azt jövő tavasszal is érdemes lesz...
ja megérte lecserélni tavasszal a kormányt is...
Igazad van dok, jó hogy eladtad...túl erős volt neked ez a gép
Doki,
Következő motorra mik az esélyesek?
nem féltelek én azért Téged
hogy mondhatsz ilyet...
Csóró és ronda vagyok.................szal nehéz a dolog.
Mi az Zoli anélkül megy a dolog!
Jöhet a kép.
Kitöltöttem..., de azért lehet kicsit elkapkodtad a kérdéseket....

Azért kalappal a dogához! Államvizsgára kell?
ataaa, perik: amíg nem járattam be normálisan addig nem akarom csapatban nyomni, így is villog a váltófény 6-ban, nem akarom hazavágni, ha meg együtt megyünk, úgysem marad el a TT

Zoli: a csajozásról csak annyit, hogy még a motort sem kell mutatni, elég a fotót és kapom így is a telefonszámokat Ha gondolod majd ps-oljuk és akkor használhatod Te is (mármint a képet) hátha...

Na, kaja, aztán nyergelek , kicsit hosszúra sikerült a tegnap éjszaka
Nagyon szépen köszönöm!
Ennyi volt? Ez gyorsan ment!
Légyszi!
Nem az, akinek a Kawát ajánlgatták odaát?
Sziasztok!

DOKI! MIT TETTÉL?!
Az a srác vitte el aki itt kérdezősködött az utóbb időben?
Elvitték? Mennyiért?
Nos, kb. 5 perce nincs GS-em. Maradhatok a fórumon?