Megnéztem a TV-t, hát.......! Mit mongyak! Olyan ügyik voltatok, h nem jutok szóhoz!
Az 50 méterre lerakott bóják között roppant magabiztosan kavarogtatok! Gratulálok az óvodás szintű feladat sikeres elvégzéséhez!
friss hús nekem tényleg nem fincsi.......valahoy nem tartalmazza azokat a "vitaminokat" amik engem érdekelnek.......
Bár ahogy elnézem a vén csirkék meg MÁR nem tartalmazzák:-)
Amugy természetesen úgy lehet orvosolni, mint minden VASAT.......olajozás, festés.....
Ha nézted az oldalaimat akkor látthatod hogy nem egyszer áztam már rongyá:-) És nem is 3km van a mocimba......de azért annyira nem rozsdált be, mint pl a "totálos" (?) oldalon
Abban a leírásban egyértelmű hogy a gazdája nagy ívben cseszett a motorra
Alapban 12.000km-enként......utána meg mikor már nem indul a gép:-)
Én se cserélgettem már - hiszen van 6db jó gyertyám.
A jelenlegiben valami 20.000 van.....
Csak saját tapasztalatot tudok írni, nekem 2001-es japánban készült pasim van, és nem rozsdásodik sehol. Viszont úgy tudom, hogy az ott készült gépek jobb minőségű anyagokból készültek, mint a Spanyolhonban gyártott tesóik.
Sziasztok!
Egy GS 500 F boldog tulajdonosa szeretnék lenni a közeljövőben! Csak egyetlen dolog tántorított el majdnem: több helyen is olvastam,hallottam hogy itt-ott könnyen rozsdásodik. Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy mennyire súlyos a jelenség? És ha mégis megjelenik hogyan lehet orvosolni?
Egyébként nem olyan régen kapott el a GS-őrület! Teszteket olvasok,infokat gyűjtök, videókat nézek róla.
Ja, Blue Devil a videók naggyon jók, igazán visszaadják egy túra hangulatát!
És Doina, most néztem, hogy te is Balassagyarmaton laksz? Én is itt lakom most már kb. 2 éve.
Avagy bilibe lóg a kezed.
Egyébként nem túl jó a szemed (igaz ez már korral jár! ), ha minket, meg a mocijainkat láttad a TV-ben.
Megnéztem a TV-t, hát.......! Mit mongyak! Olyan ügyik voltatok, h nem jutok szóhoz!
Az 50 méterre lerakott bóják között roppant magabiztosan kavarogtatok! Gratulálok az óvodás szintű feladat sikeres elvégzéséhez!
Egyébként nézd már meg légyszi, hogy tollas, esetleg tollpihés-e a hátam!
friss hús nekem tényleg nem fincsi.......valahoy nem tartalmazza azokat a "vitaminokat" amik engem érdekelnek.......
Bár ahogy elnézem a vén csirkék meg MÁR nem tartalmazzák:-)
Amugy természetesen úgy lehet orvosolni, mint minden VASAT.......olajozás, festés.....
Ha nézted az oldalaimat akkor látthatod hogy nem egyszer áztam már rongyá:-) És nem is 3km van a mocimba......de azért annyira nem rozsdált be, mint pl a "totálos" (?) oldalon
Abban a leírásban egyértelmű hogy a gazdája nagy ívben cseszett a motorra
Blúúú: ne komiszkoggyá! Egyébként meg nem fincsi a friss hús?
A Bandit a mai napig japo
Igen újban gondolkodom. Az új F változatot nem tudod hol gyártják?
Arról én is olvastam, hogy amelyiket spanyolban gyártanak az gyengébb minőségű.
Alapban 12.000km-enként......utána meg mikor már nem indul a gép:-)
Én se cserélgettem már - hiszen van 6db jó gyertyám.
A jelenlegiben valami 20.000 van.....
Gratulálok a döntésedhez!
Csak saját tapasztalatot tudok írni, nekem 2001-es japánban készült pasim van, és nem rozsdásodik sehol. Viszont úgy tudom, hogy az ott készült gépek jobb minőségű anyagokból készültek, mint a Spanyolhonban gyártott tesóik.
Újban gondolkodsz?
hi.
Egy GS 500 F boldog tulajdonosa szeretnék lenni a közeljövőben! Csak egyetlen dolog tántorított el majdnem: több helyen is olvastam,hallottam hogy itt-ott könnyen rozsdásodik. Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy mennyire súlyos a jelenség? És ha mégis megjelenik hogyan lehet orvosolni?
Egyébként nem olyan régen kapott el a GS-őrület! Teszteket olvasok,infokat gyűjtök, videókat nézek róla.
Ja, Blue Devil a videók naggyon jók, igazán visszaadják egy túra hangulatát!
És Doina, most néztem, hogy te is Balassagyarmaton laksz? Én is itt lakom most már kb. 2 éve.
Mikor javasolt a gyertyacsere, hogy köll ellenőrizni, stb. stb. ...
5. oldalon található:
2007-07-21 15:41:23
Motoros mesterkurzus - Pont Ma (Híradó)
Szerkesztő: Vígh Gabriella
2:30 409 kbit/s. Megnézve: 8