Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere velem inkább dolgozni:-) hidd el jobb, mint egy kert party
Gratula a mocihoz ,sok km-t occó benzint.
Na, én pattanok kertipartizni! Mindenkinek cééép álmokat!

Na, oszd az IGÉT!
nem nem, mást fertőzünk inkább..vegyen más is..:-)
Na mivan eladó a pacekod? igazán szép jószág! óccóé ván?
:-)

De eznemfinomfajta, mert jó rágós. Tudod, már öregecske! nyúlpaprikásnak sem volna jó! esSO is megaszonta már...
jah még vki vesz Banditot? hajrá, csak tessék csak tessék...
minden bandita szereti a nyuszihúst....
Már megijedtem, hogy az ördög bújt meg bennetek! De ha nem, akkor üsse kavics szívesen vagytok látva!
én vagyok a vírus....meg Tangerine
Na milyen a víz ott Nyírjesben? Apád egész nap lubickol, h nem látjuk errefelé?
Hát Te már megint itt?!
kezdődik a fertőzés, jó döntés volt :-) 650-es? k7?
!

Gratulálunk mi is a Banditához! A fenyegetésektől meg nem félünk!

3500.- ért én sem megyek be hanem elmotorozok arra megnézem a felvonulást (5-kor lesz azt hiszem) és visszamotorozok Szalókra.
3500.- majdnem egy tank benzin inkább motorozás.
Köszi Viktor!

Szombaton Sirok. De úgy döntöttem/tünk, hogy mi is csak a felvonulást nézzük meg. Valszeg autóval megyünk.

Sziasztok

Dzsoki gratula a géphez.

Az olajost meg fel kell jelenteni tudatos környezetszennyezésért azért meg olyan börtön jár, hogy a müanyaglakat is rárohad.

Dzsoki szombaton Sirok?
Köszi Kedves Kanyarvadász ! Úgy legyen!

Teszek majd fel, de a Fiúk elhúztak az EFOTT-ra és elvittek minden technikát. Ha hétvégén hazajönnek, csak akkor fogok tudni képekkel szolgálni.

Keresik is gőzerővel az "olajost". Remélem megfogják, de mégjobban remélem, hogy nem történik tragédia! Totál közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény.

!

GRATULÁLOK az újdonsült Kedveshez! Sok-sok balesetmentes km-ert, szép utakat, és sok-sok jégborocskaszűrést velünk!
Mi az, h Blúúnak küldesz képet? Énis-énis kéééérek! Ide tegyél fel azonnal (lehetőleg) párat, hogy megcsodálhassuk a kicsikét!

Ezt nem mondod komolyan? Ilyet tényleg képesek megtenni?

üdv: a "kanyarvadász"
Hi Mindenki!

Tudom, hogy menjek a rákba! De akkor is elújságolom: hazahoztam a bandit pacit!
Nekem álom! Ma már az egész napot az ismerkedésre szánom.
Blue mesternek küldök majd egy képet (ha sikerül), hogy helyezzen át a fanoknál a másoik listába. De nem vagyok/leszek "áluló!" És ezt vehetitek fenyegetésnek is!

ui: A szalonban találkoztam egy rendőrrel. Felháborodottan újságolta, hogy a Mátrában, Sirok felé (a helyet/helyeket nem tudok pontosan) valaki megint egy hordó étolajat öntözött szét a kanyarokban! Még autóval is elszálltak rajta! Vigyázni! Ha lehet nem arra menni!

Igazad van! Nem Te voltál, hanem a csapat egy másik tagja! Óriási különbség!