Gondoltam, hogy elöl...
Egész héten fagytam a pályán lehet holnap elmegyek veszek RMC-ben valami akciós kabátot... ha találok, akkor lehet jövök. A héten karcolgattam a városban és rohadtul élveztem, nem nagyon van gyorsabb a városban a GS-nél, robikat még pont szívatom, mert kicsi vagyok én is, nagyok meg nem férnek el, ahol én. Nyár végére belejöttem, depis vagyok a téltől, de olyan vagyok, mint egy hüllő, hidegben belassulok és bealszom
Mondhatnám hogy azért, mert GS.
Amúgy meg azért, mert fel van gyorsítva a felvétel.
Nézd a mutatókat. Amikor a kocsik mögött megy, akkor normál sebességű a felvétel.
Suzuki gs 500 milyen olajat ajánlottok?
10W40-ir de milyet?
nem akarok szart se bele tenni..
Kár, hogy még mindig nem tetszik annyira, illetve hogy nincs pénzem ilyesmire.
Egész héten fagytam a pályán lehet holnap elmegyek veszek RMC-ben valami akciós kabátot... ha találok, akkor lehet jövök. A héten karcolgattam a városban és rohadtul élveztem, nem nagyon van gyorsabb a városban a GS-nél, robikat még pont szívatom, mert kicsi vagyok én is, nagyok meg nem férnek el, ahol én. Nyár végére belejöttem, depis vagyok a téltől, de olyan vagyok, mint egy hüllő, hidegben belassulok és bealszom
Sőt, megkérlek rá
Tatabánya, Esztergom közt meglepi.
Leszünk vagy százötvenhárman...ja és nem én vagyok elől.
De valahol elől tanyázok majd.
Amúgy meg azért, mert fel van gyorsítva a felvétel.
Nézd a mutatókat. Amikor a kocsik mögött megy, akkor normál sebességű a felvétel.
Nem számoltam a valuta után. A múltkor láttam Forintra váltva és Venezuela brutálisan olcsó volt.