Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"KŐOLAJ FINOMÍTÓ, kérem?! Nem fog nekik sikerülni. Hát tudom én, hogy építik a nagy gyárat, ÓRIÁSI NAGY GYÁRat, mondják rá, hogy kőolaj finomító, és akkor megy a sok cső keresztül-kasul a gyárban. Megy a csőben szomorúan a kőolaj...Én elismerem, hogy finomodik, finomodik a kőolaj...fííííínomodik...de ami a legvégén kigyön az azért még nagyon rossz... Nem finom!"
Azt nem tudom, de útban Henryx felé Oroszlány AGIP kút 392.9Ft a 95-ös.
Valahogy úgy.Helyekkel mindíg bajban vagyok.
ööö izéé..PONTOSAN!
3 körforgónyira
Érd utáni körforgótól párszáz méterre?
OMW Batta előtt..
..én csak a zöldkéknél etetek..
A legutóbbi túrára, amire jelentkeztem, annyira nem sikerült betartani, hogy el is maradt, csak későn tudtuk meg
Ha sikerülne, szerintem Blue is belegyezne, hogy fél óráig odaálljon sorban a nép, "tankolni"
Amióta az eszem tudom motorozás ügyileg a kiírt indulás még sosem valósult meg.
Valaki mindíg csúszik.
Úgyhogy ez a 9:15 nekem olyan UFO-ul hangzik.
Lékeld meg az egyik tartályt.
Akkó' meg aztáá' pláne korábban indulok
Minden tesco kút shell.Nemolcsó.Bár mindegy.Amennyit tankolok.
Inkább batta felé csak akad hamá ott van az a ku...va finomító.
Nem, 9-re kell odaérni!
9:15-kor már indul a konvoj.
Érden olcsónak számít a Tesco melletti benzinkút? Párszor már tankoltam ott, de nem rémlik...
180-nál hagytam el egy kukacot ott.
Nagyobbat, mint az M0-ra engedélyezett 110?
Nincs baj...............csak próbálok ösztönzőleg hatni rád hogy esetleg kicsit nagybb tempót is lehet menni.
De ha nem hát nem.
Nem is értem, mi bajotok van ezzel az egésszel Összesen csak amiatt írtam az első hozzászólást, mert megbeszéltük samydawis földimmel, hogy 8-kor indulunk tőle, és csak szólni akartam neki, hogy előtte még ezt tervezem, jobb lenne, ha máshol és pár perccel korábban találkoznánk
Nálam is...
Mekkora ananászok vannak a háttérben...
Rendben, remélem nem fog esni az eső
Mi lenne ha a jobb csuklód kicsit felvillanyoznád?
A tankolás már megvolt korábban, reggel csak megnézem a kerékben a nyomást... csak emiatt menjek ki a kútra, ami amúgy is útba esik?
.....ööööö..... csak mint egy lehetőség: mi lenne, ha szombaton tankolná és fújtatnál?