Jó reggelt!
(látod Nyuszi ilyenkor van reggel )
Pár óra múlva indulunk Sirokra, valszeg vas estig nem leszek netközelben. Kellemes hétvégét mindenkinek! Széles utat! Hátszelet! ÓCÓ benzint!
Gratulálok a motorhoz, sok-sok szép km-t kívánok rajta!
A váltás nálam is hasonló, amikor elindulok melóhelyről haza simán veszi az 1-ből 0-t, mire hazaérek (kb. 45-50 perc), érezhetően nehezebben teszi ugyanezt, vagyis nem nehezen, hanem 0 helyett finom pöccre is 2-be vált. Viszont, ha ilyenkor megállok, simán berakom 0-ba, akár 2-ből is. Szóval a jelenség hasonlít a tiédre. Én jún. elején cseréltem olajat, Repsol 20W-50-re, szóval elvileg melegben jónak kell lennie. De a Blue által ajánlott dolgokat érdemes megtenni, mert az a biztos, nem ami egy papíron van.
Oké, köszi! Most kicsit pihen a kicsike, mert elutazom, de aztán lehet, hogy tényleg megkereslek! A szervízkönyv szerint megvolt a 12 ezres full szervíz, akkor elvileg megcsinálták ezeket a cseréket, aztán persze tudja a fene. Most 13.500 km van a motorban. Mi okozhatja egy a váltás problémát?
Hát ez a nap is eljött, elhoztam a mocit, fülig ér a szám még most is. Kicsit parázram, mert már régen ültem motoron, de 10-15 perc ismerkedés után nekivágtunk a városnak, és akkor már semmi gondom nem volt. A Honda CB400 után elég kezelhetőnek éreztem, bár volt egy kis gondom az 1-esből üresbe váltással, nem igazán értem, miért. Az elején ment, aztán kb. 1 óra motorozás után már nagyon nehezen. Én szúrok el valamit?
Köszi mindent, szerintem biztosan összefutunk majd személyesen is !
Na mizu, megvan? Jó tanács? A legeslegfontosabb, hogy amint lehet, mutasd meg a bandának a mocit és persze magadat is!
Aztán csak ügyesen, vigyázz magadra nagyon!
Akkor szervezetek valamit szombatra!
Mivel nem tudom mi lesz így nem igérhetek semmit, de ha nem alszok be reggel akkor a találzási ponton vagy a helyszínen meg fogok jeleni.....
Köszi a megtisztelő feliratot!
Mostanában nem hordtam, mert felhő sem nagyon volt hetek óta, de tegnapra bekészítettem, mivel minden este gépkikapcs előtt utolsó dolog pár időjárásos weblap megtanulmányozása, és ha esőt jósolnak, akkor elrakom. De kis esőnél, főleg ilyen melegben inkább nem veszem elő, egyrészt belefőnék, másrészt vizes lenne. OK, tudom arra van.
Te lüke vagy! De az ötlet király! Engem 2x kapott el zuhé hazafelé menet.... Az elsőnél a mosópor kellett volna, a másodiknál az öblítés sárga Lenor-ral! Persze egyszer engedem meg magamnak, hogy farmer+térdvédő+mociskabiban menjek melózni, rögtön elázom!
Én is mostam tegnap hasonlóképp a protiinget, csak 70-80 körül már szépen érezni benn minden egyes esőcseppet, ahol nincs műanyag. De annyira meg nem esett, hogy előszedjem az esőruhát, meg is száradt, mire hazaértem. Legközelebb zuhénál megállok, beszórom magam mosóporral, aztán tovább, majd öblítő, tovább, esőfelhő alól ki, szárítás. Le sem kell szállni a mociról. Ha bejön, levédetem a módszert!
Fényképezőgép legyen a táskában, így mi is "ott lehetünk" kicsit.