Itt kavicsos, sziklás volt, de elég "egyhangú". Ezen a szigeten állítólag egy jó hely van, ahol érdemes búvárkodni. Nem olyan gazdag az élővilág. Bár én nem próbáltam, de a barátom hamar feladta a reményt!
No, azért megvizuáltam, hogy hogyan is "vernél" az asztalra! Az is meglepetésgyanús helyzet lenne az ügyintéző szempontjából...
A lényeg, hogy a célt elérted!
De tényleg... Kedvességgel sokkal többet el lehet érni az embereknél, mint a nem túl bizalomgerjesztő asztalveregetéssel. Persze nagy darab kigyúrt emberek inkább ne nyávogjanak, ők elég félelmetesek, de én nem vagyok az..
Hogy megcsináltattam-e? Dehogyis... Minden csak ezután jön. Viszont a volt tulajjal sikerül felvennem a kapcsolatot, mi mindenre jó az az iwiw!
A moci egészen idáig ott volt a boltban, mert a bankosok szabadságon voltak, aztán kitaláltak mindenfélét, a másik bank elkavarta a törzskönyvet, majdnem előnytelen biztosítást kötöttek a nevemben, stb. Állítólag... Hogy mennyi igaz, azt nem tudom, de felhívtam a bankot, és morgás helyett kedvességgel elértem, hogy adjanak ki nekem infokat az ügy menetéről. Nagyon tudok nyávogni, ha kell. A bolt időben beküldött mindent, sejtésem szerint tényleg nem ők a hibásak. De most már talán végre... Nem merek semmi elkiabálni ezek után...
Élménybeszámoló meglesz!
Lehet, hogy azért mert 2000-ben még nem volt annyira fontos a környezetvédelem.
Vagy kiszerelte az előző tulaj.
Elvileg (minimális) teljesítménynövekedést lehet elérni a szakszerű kiiktatásával.
Úgy hívják hogy PAIR szelep (Pulsed Air Induction Reed Valve)
Kb. annyit csinál, hogy levegőt enged a kipufogóba. Pl. mikor visszaengeded a gázt hirtelen, vagy bármi módon el nem égett anyag kerül a kipufogóba ez friss levegőt ad hozzá, és így el tud égni a felesleg.
Ezért is lehet a (karbis) motorokkal jó nagyokat durrogtatni nyitott dobbal. :)
Szerintem a 213, mert abban SiRFStarIII chipset van, sokkal érzékenyebb, mint a korábbiak, ráadásul olcsóbb, mint a másik. De ha jól láttam, nem ugyanaz az Y-kábel való hozzájuk, arra vigyázz, a legjobb lenne, ha majd vásárláskor elviszed a PDA-t és megkéred az eladót, hogy próbáljátok ki. Amúgy picit én is félnék az SD-s verziónál a töréstől, bár azért gondolom meg van erősítve.
Holnap délután megyek VÉGRE a motoromért, ma szerintem tuti nem fogok aludni, drukkoljatok!
Akinek van valamilyen jó tanácsa, ossza meg velem hamar!
Blue, amit kértél, azt összeírom, holnap összeáll a kép.
Mondjuk nekem kivehető béléses, szerintem azt csak ki kell mostni azt jóvan.