Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre én is kíváncsi lennék.

Mondjuk nekem kivehető béléses, szerintem azt csak ki kell mostni azt jóvan.
Kérdésem volna.... Ki kéne tisztítani a bukóm belsejét. Ti szoktátok? Hogyan?

Megy a DRUKK! Dorinánknál bevált!
Itt kavicsos, sziklás volt, de elég "egyhangú". Ezen a szigeten állítólag egy jó hely van, ahol érdemes búvárkodni. Nem olyan gazdag az élővilág. Bár én nem próbáltam, de a barátom hamar feladta a reményt!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Mi az IBUSZ-szal mentünk! Asszem én, hogy el lehet lenni ott búvárkodás nélkül is! Az IMPERATOR is szrvez oda utakat. Nem került olyan sokba sem!
No, azért megvizuáltam, hogy hogyan is "vernél" az asztalra! Az is meglepetésgyanús helyzet lenne az ügyintéző szempontjából...
A lényeg, hogy a célt elérted!
De tényleg... Kedvességgel sokkal többet el lehet érni az embereknél, mint a nem túl bizalomgerjesztő asztalveregetéssel. Persze nagy darab kigyúrt emberek inkább ne nyávogjanak, ők elég félelmetesek, de én nem vagyok az..
Szép kis kálvária!

"Nagyon tudok nyávogni, ha kell."
Hogy megcsináltattam-e? Dehogyis... Minden csak ezután jön. Viszont a volt tulajjal sikerül felvennem a kapcsolatot, mi mindenre jó az az iwiw!
A moci egészen idáig ott volt a boltban, mert a bankosok szabadságon voltak, aztán kitaláltak mindenfélét, a másik bank elkavarta a törzskönyvet, majdnem előnytelen biztosítást kötöttek a nevemben, stb. Állítólag... Hogy mennyi igaz, azt nem tudom, de felhívtam a bankot, és morgás helyett kedvességgel elértem, hogy adjanak ki nekem infokat az ügy menetéről. Nagyon tudok nyávogni, ha kell. A bolt időben beküldött mindent, sejtésem szerint tényleg nem ők a hibásak. De most már talán végre... Nem merek semmi elkiabálni ezek után...
Élménybeszámoló meglesz!

Délután várom az első kéjmámoros beszámolót!

Zimacs! Mi a fenét tököltek ennyi ideig? Megcsináltattad a sérülést rajta?

Vigyázzatok egymásra!
Lehet, hogy azért mert 2000-ben még nem volt annyira fontos a környezetvédelem.
Vagy kiszerelte az előző tulaj.
Elvileg (minimális) teljesítménynövekedést lehet elérni a szakszerű kiiktatásával.
Úgy hívják hogy PAIR szelep (Pulsed Air Induction Reed Valve)
Kb. annyit csinál, hogy levegőt enged a kipufogóba. Pl. mikor visszaengeded a gázt hirtelen, vagy bármi módon el nem égett anyag kerül a kipufogóba ez friss levegőt ad hozzá, és így el tud égni a felesleg.
Ezért is lehet a (karbis) motorokkal jó nagyokat durrogtatni nyitott dobbal. :)
Úgy látom a helye megvan.
Fecó68!

Kíváncsivá tettél, nekem ott nincs semmi...
Blue!

Szerintem a 213, mert abban SiRFStarIII chipset van, sokkal érzékenyebb, mint a korábbiak, ráadásul olcsóbb, mint a másik. De ha jól láttam, nem ugyanaz az Y-kábel való hozzájuk, arra vigyázz, a legjobb lenne, ha majd vásárláskor elviszed a PDA-t és megkéred az eladót, hogy próbáljátok ki. Amúgy picit én is félnék az SD-s verziónál a töréstől, bár azért gondolom meg van erősítve.
Hali.Mi is mennénk fürdeni
Ismét: megtudja mondani valaki,hogy mi ez a motoron
Hali. Tud valali mondani,hogy mi ez a dolog a motoromon?
Ha csak úgy nem.
Drukkolok
Sziasztok!

Holnap délután megyek VÉGRE a motoromért, ma szerintem tuti nem fogok aludni, drukkoljatok!
Akinek van valamilyen jó tanácsa, ossza meg velem hamar!
Blue, amit kértél, azt összeírom, holnap összeáll a kép.

Puszi mindenkinek!
Szia!

Igen, minden patentül müködött!
Szia Erik !

Nagyon szívesen és jó tanulást hozzá .
Én igen és én is köszi!
Hi !

Le tudtad tölteni ?