Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utólagos engedéllyel... De nem hagyhattam ki, pont futott a képszerkesztő.
Közkívánatra (sisakos sajnos nincs):
Nekem 6000.- volt!
Az elejébe belement 2,5 centi, a hátuljába 1 cm ( utasnak kussti ), valamivel szélesebb is lett.
Az eredeti huzatot meg vissza tudta rakin, igy olyan mintha gyári lenne.
Halihó!
A Louis-ban lehet kapni SISAKTISZTÍTÓ SPRAY-t. Szárazon befúvatod azt utána mégvalami (lásd: haszn utasítás) és kész! tataaaa (ez egy harsona volt )
Azt a sisaknak mondhatod, hogy " ne fürgyé-le"......egy kicsit.
Ellllképesztő....
Ehhez sem, ahhoz sem, semmihez sem!
"sem"? Nemértem....
Kifordítva teszem a gépbe! Anyum is mindig így csinálja! Hiába no.... nem vagyok egy háziasszony, én ehhez (sem ) értek!
Én eddig mondtam a sisakomnak: "Ne fürgggyyyyéééé" le!" Ha sikerül az akció, én is kimosom a fejelforgatós GREX-et.
Szeretettel ölel: Lenor ....
OK, a végén lehet öblítőzni is, sőt, legközelebb berakom a mosógépbe kifordítva!
Megoldódni láccik a probléma!
Bár sisakot még nem mostam soha...
Ha előbányászom a tudományom, akkor a folyékony mosoószerek igen jól kiöblíthetőek! Gyakorlatilag maradék nélkül, és nem marad benne az anyagban az "intelligens szemcse".
De vajh kijön-e tejjjjesen a mosószer az anyagból?
Ilyen történik velem folyamatosan. Mgyek a főúton, és mivel úgy gondolják az autósok, h vszeg nagy sebesség megyek, ezért nem vágnak be elém, nem kanyarodnak le nagy ívben főútról stb. De mivel egyenletes tempóban megyek, ezért várniuk kell. Mikor rájönnek, h "jéé, ez a mocis tök csiga", akkor gyorsan kanyarodnak. Csak mire ezt ők felfogják, h nem 220al vágtatok, addigra már olyan közel vagyok, hogy vagy intezíven kell fékezni, vagy satuzni kell! Barmok!
Rohatttéletbe...!
Sziasztok!

Nyuszikusz: én pont hétvégén mostam ki, nekem is csak az arcpárnák jönnek ki, úgyhogy zuhannyal melegvízzel kiöblítettem párszor, aztán mosópor bele, aztán finoman megsuvickoltam egy lágy körömkefével, aztán párszor kiöblögettem. Finom illata van most, asszem alpesi rét...
Esküszöm veszek neked egyet-egyet ezekből kellemes illatokból! Csak aztán tedd is bele a buksidba, had vegye át az illatorgiát!
hmmm...pedig milyen finom a vaníliás, meg a kókuszos!

Ja, lemaradt, hogy "A kockázatok és mellékhatások tekintetében ..."
Nagyon köszi!
Wunderbaum? Jól néznék ki, ha utána belerókáznék menet közben a buksiba...
Bele kell fújni egy kis kárpittisztítót.
Vagy beáztatod a kádba 2-3 ízlés szerinti Wunderbaummal.
Nekem csak az arcpárna kivehető. Amúgy a bóótban azt mondta az eladó, h simán tegyem be a kádba és áztassam ki. De szerintem nem volna neki elég, ha csak így kezelném. Sok volt a buksinak a szombati izzadás...
Pedig még gondoltam is rá, h viszema régi jól kinyúlt bukót szpmbaton. Hiba volt mégis otthon hagynom.