Szép és jó árban is van :))
Nah de majd 2 év múlva, ha akkor is úgy érzem, mint most, hogy kell a nagyobb :)
Bár a benzinkúton mindig jó érzés tankolni a GSt... 2személy, 160km túra, majd 1 héttel később 1 személy 310km túra -- 4,04l/100 mind a kettőnél :) És egyiknél sem 6osban gurultam 80al :))
Való igaz:-)))
Én is túlbiztosítom magam. Pár sok esetben jól teszem.
Sokan kérdezik is, hogy minek ennyi mindent. Oszt este jönnek, hogy van e a sátroban áram, mert tölteni kellene a GPS-t, kamerát, akkukat.....Másnap meg mikor lelazul valami akkor nincs e kulcs nálam:-)) Én meg előveszem és tessék:-)))
Az egyik dobozba szinte csak a pótfelszerelés van:-)))) De akár forrasztani is tudok az út szélén:-)))
Na urak...
Szóval az aszitu hogy a szereló szerint motorgenerál.
1 eszi asz olajat
2 leaáálitásnál a klattyanás a dugo billen
3 alapjárat ahogy lassan engeded a dugot mintha kalapálnánka a hengerbe.
:(
szóval fogadom a tanácsokat meg satöbbi.
tervem: télen motor ki aztán meglájuk
felujtás vagy uj blokk ?
:(
Erről jutt eszembe, hogy van egy NAGY LOUIS-os tanktáskám ELADÓBAN!
A szivacsos talp leszedhető (fixen a motoron lehet)
A táska 2 rekeszes. Az alsó nagy alap, a felső szétzippzarozható így van még egy félszer akkora helyed - és a tetején a térképtartó.
TÉNYLEG NAGY!
Sajnos a Bandit tankja kúpos így arra nem megy rá (nyeklik-nyaklik)
Mint látszik egy 15,4-es laptop is majdnem belefér kinyitva:-)))
Beszerzési áron - de irányáron eladnám: 7000ft
Posta játszik, persze előreutalásnál.
Ganja, te változtattál valamit az első lánckeréken, hogy a hátsó alátétezése miatt ne fusson ferdén?
Kijjebb kéne tolnom a láncot, mert a puhább PR2-esből hamikázik a lánc...
Az előző Battlax keményebb volt, ott nem mart bele annyira.
spórolj!:)
Idén még megyek vele max. 500-as karikát (csak ,hogy meglegyen idén a kő kemény 2500 km)
...hidd el megéri...de spórolj többet..és olcsón megszámítom azt amit úgyis megvennél hozzá.
SZiasztok Urak és Hölgyek
Mitől lehet az, hogy hidegen mintha erősebben kattogna a motor? Illetve hogy leállításkor mikor leáll még 1et klattyan ?
Csak mert jön a szép idő és akkor inkább télen belenézek a motorba ha valami nem kóser !
Merci
Na én reggel óta felköltöztem ismét Budapestre..3 doboz szellősen, + egy hátizsák. A tanktáska se kellett.
Félegyháza után megálltam ellenőrizni hogy az összes csavar ami most piszkálva lett jól áll-e, de csak az egyikre kellett ráhúzni..mindenesetre még nem matattam 5 perce se a motor körül, amikor már megállt egy srác egy nagyrobival, hogy segíthet-e.
Első körben mikor kezdtem ezeket a motoros túrákat én is egy halom dolgot cuccoltam.Volt doboz 30 literes meg 2x 15-ös oldalszatyor.
A végén annyit tömtem beléjük hogy alig birtam lecsukni a dobozt.És ezek csak ruhák voltak.
Oszt mi volt?KB 4 nap 4x9-10 órát jó esetben csak kicsit büdös motoros ruhában tölt el az ember.
Mikor megáll este akkor kell (nyár alap eset és jó idő) 1db póló és 1 db rövidnadrág meg egy könnyű vászoncipő.
Ha esik és szar az idő/hideg akkor meg farmer és pulóver.Extrém hidegben motoros kabát és csizma oszt slussz.Ha jégkorszak van eleve nem indulok el.
Ha esik egész úton akkor tuti szarráázik az ember de ott a hajszárító.Pár óra alatt száraz a csizma/kesztyű és van esőruha is.
Kisszék,kempinggáz,6-8 konzerv meg mint írtam ha olyanra támad kedvem van oldalkonzol arra felfogatom.
Nah de majd 2 év múlva, ha akkor is úgy érzem, mint most, hogy kell a nagyobb :)
Bár a benzinkúton mindig jó érzés tankolni a GSt... 2személy, 160km túra, majd 1 héttel később 1 személy 310km túra -- 4,04l/100 mind a kettőnél :) És egyiknél sem 6osban gurultam 80al :))