Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvan na. Nekem kevés. Meg anyának magas lenne a tetején ülni..
Egész pontosan a semmit hogy definiálod?

Jelen pillanatban benne van 4 póló,1db farmer,1 db rövidnadrág,4 gatya/zokni,pulóver,hajszárító,kacsaszalag,törölköző közepes méret,tisztálkodószerek,papucs,defekt szett,kombinált fogó,tárcsazár,saját belső zsákja begyűrve.És még nem nyitottam nagyobbra.KB egy kétsisakos givi doboz a mérete.
Ha ez semmi akkor az asztalos esztergát,a két acetilén/oxigén palackot és a nagy Béta szekrényt tényleg otthonhagytam.
Utast meg soseviszek.
Ezzel nem jönnék zavarba, ha kivágnának elém a sávomba. Igaz jó alaposan meg kéne tuningolni a 300-as utazóhoz.
És nem fér bele semmi, utas meg végképp nuku.
Na ja.Univerzális dugóelimináló az fix.
ja, és a városban lámpánál nem az autók között, hanem rajtuk mész előre...
Ja és az örök doboz kérdés is meg van oldva.Nem kell.
Ha már Itt tartunk a tuti terepes túratárs.

Olajszűrő,kipufogó védve defekt nem játszik,eső se zargat és ahol ez elmegy nincs aki követi bármit mutatsz.

Tehát terepre ideális.
Megvan bocsájtva.........
Lett volna tanktáska is csak a gyártó olyat csinál ami nem passzol hozzám.
Túl pocakos vagyok és beakadt a TV-néző izom egy részébe.

Így lett helyette kappa táska.

Ezzel a két cuccal kényelmesen el vagyok egy normál egyhetes körúton is.

Ha sátrazni támad kedvem van gyártva saját kézzel két oldaltartó arra fel tudom varázsolni a sátrat,hálózsákot,matracot,10 napi hidegélelmet meg egy halom tüzifát toronyórával és horgonylánccal.
Mer a túra csak úgy jó ha sok a cucc is.
(jól van na bocs, hogy letanktáskáztam ! )
jaúúú..., meg jól is néz ki...

Kifejezett üléstáska,és hátizsák egy személyben.Saját 4 pántjával a 4 sarkában fém racsnival rögzítve.24-36 liter.Viszonylag kemény oldalak,masszív zipzárak,belső vízhatlan zsák.És úgy van kialakítva ívesre az allja hogy passzoljon az ülésre.Mult csütörtökön tesztelve cuccal az 54-es szar útjain és áll mint a hajam az esős Berlinben.
Eddig törpöltem hogy valami felfogatás fog kelleni a rendszámtartóra a hátsó rögzítésnek.........de nem..........úgy van a két pánt megoldva hogy simán átbujtatom a hurkon a rendszámtartó egyik szárát hogy tart mint katiban gyerek.Semmit nem kell módosítani a motoron.
tanktáska pántjaival ülés alatt rögzítve ?
mennyire stabil ?
én rapidban "szerszámrendező szettet" dobok az ülésre hálóval...
"Ifjú Padawan vagyok :)"
monnya valaki ijjen választékkos szókok használata uttán , hogya motorosok műveletlen bunkók.
(egy nem Fan Star Wars-os ! )
Cuccolás stílusos és profi táskával.
Nem olcsó,nem doboz, de nem akadok fenn a kikötőben vele elmegyek bármi mellett 2 centire.Bámulatosan variálható,fél perc alatt fenn van, és kurvajól néz ki.
Szerintem örök darab lesz.Viszem a következő motorra.
"Vadászat Vörös ( gyári piros, F) októberre."
Nem ma láttam, hanem egy héttel ezelőtt hétvégén a 12-es főúton Nagymarosnál. A festése a motornak az eredeti fekete-szürke-piros mint az enyémnek, innen sejtem hogy nem te voltál Móni. Rejtélyes :)
Szerintem nem....
A BMW-hez is lehet hasonló GYÁRIT kapni. Persze az kerekebb sarkokkal van....de nem is jön ki ennyiből:-))

Csupán itt is az ár......
Petya töredékáron kihozta

Az ár fontos a túrásoknak, hiszen abból a + sok -sok tízezresből mennyi benzin és így Km lehet még:-)))
Pl egy gyári oldalkonzol a banditra 15000-től indul.
Nekem némi vasanyagba (szemét mindig van), pár db hegesztőpálcába és pár órás mókázásba került. Vagyis anyagilag ~ 1000ft-ba. A legrosszabb méricskélés a felső zár pattentszemének helye, mérete volt.

A maradék az elég ~ 700km motorozásra:-))
Ez tényleg nagyon szééép!
Ennél már van durvább is:-))
Csepelen láttam egy Yamaha Vmaxon:-))

Benzines kanna volt az oldaldoboz
Felül meg egy ~ 80L-es kis hordó:-))))

NAGYON DURVÁN nézett ki!
Minden színrefújva, pattent, szegecselés.....profi munka volt
Az télleg randa. A Viktoré tetszik.
Mint Esély Petya mi?:-)))))
Na ezért különbözünk:-)))

Az én listám:
1., OCCÓ
2., Használható
3., minden más

Mivel évente 1-2 alkalommal használom (jó esetben) ezért nekem édes mindegy, hogy most kocka, tégla, vagy épp ovál alakú.
Ne szakadjon le, bírja a terhelést, és pakolható legyen.

Az hogy hogyan néz ki? totálisan részletkérdés, de ugye ízlések és pofonok:-)))
Bobeknek kicsit fura, de ott is sokat dobna ha pl. kicsit színre fújná, vagy közelebb tenné a motorhoz. Amit ugye a kipuff miatt nem lehet.

De erre jó pl. a matricázás:-)
Egyrészt dekorál, másrészt reklámoz, harmadrészt emlék.....
Van, még 5X annyiért. Akkor megint ott vagyok, hogy csináltatok fémdobozt a Givi ár töredékéért.
Giviből van fém is.