Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legszebb szín! Nagyon szép! Legyen benne sok örömöd és minél több gondtalan kilómétereitek
Na újdonsült esőcsizma tulajok teszteltétek ma az árut?
Na hát valamiért nem sikerül nekem ez a képfeltöltés.
Ő volna a képen.

Blue Devil: Pontosan úgy van ahogyan írtad a biztosítással kapcsolatban, vagyis 60 napig érvényes a papír. Már el is intéztem az átírást és társait szóval már csak ki kell élvezni még ezt a kis jó időt :)
bibibííííí
De ha lett volna is a sajátod veszed meg, tudom ám.
Há de nekem nincs Xjé haverom...
Amikor én vettem, akkor a legolcsóbb, lepukkant darabot vettem meg, rendbe raktuk és utólag jöttem rá, hogy jól döntöttem
Amikor én vettem, akkor is a jobb állapotú, kevesebbet futott és szebbet vettem. Utólag rájöttem hogy jól is döntöttem.
A GS-nek is valahol 21% és 33% között van a hatásfoka.
Folytatom.

10:30 előadás azon elalszom de KB 11.-ig tuti előadnak majd megtekintjük a 3 bútorkiállítást majd kaja KB 2-ig utána lehet buxát nyitni és rendelni.
3.-ig lezavarom a kört utána csak annyi szusz lesz bennem hogy hazaérjek.
...és délután?
Holnap 10 kor kezdek nemesnádudvaron.
Mondjuk valahogy így
Holnap délután nincs kedve valakinek gurulni?

Alcsúton vagyok és majd innen megyek haza Szegedre, még nem tudom fixen merre, de valószínű 400-600 kilométer között lesz a táv (ha nem esik). Valamikor dél körül indulok majd...
Ja és pont az F4I-ket meg úgy elkapkodják tőlük, hogy alig állnak benn 1-2 hetet... ezt a CBR-t is el fogják vinni, mert gyönyörű...
Viszik és az a vicc, hogy ha fele ennyit raknának rá, már én is vettem volna vasat tőlük... az eladók kurva jó fejek, kibaszottul át vannak nézve a gépek, alkudni is lehet, nekik van egyedül motor padjuk, amivel mindent megnéznek, de akkor is kurvára felül vannak árazva...
Mondjuk, ha egy suta fasz lennék, akinek nincs ismerőse és biztos akarok benne lenni, hogy él a garancia és rendben lesz a használt motorom...na akkor lehet odamennék és csúnyán alkudnék...
Meglátjuk, mit hoz a tél... ha kapok valami csodajutalmat, akkor még drágábban is, ha meg nem... akkor a fasz tudja mit hozok össze...
Régen én is beugrottam párszor hozzájuk, de mindig elcsodálkoztam az áraikon. De ezek szerint viszik tőlük, mert különben már rég tönkrementek volna.
Thx, most elfelejtem a motorvásárlást, majd esetleg télen... lábra állítom az új autóm, befizetem a sulim aztán télen nézelődök, de tavaszra már másik vasat akarok...
Konkrétan 20-30%-al drágábbak a motorjaik, mint a Hahu.
Van benn most egy CBR600F 2.180.000-ra kiírva, 2011-es, 20 ezerrel, tökéletes állapotban, de tényleg pöpec!
Új ára fullosan 2,5M
A használt azonos korúak és km-el 1,7 Misi, most is van belőle fenn három, ha hiteleztetni akarod, akkor meg irány a Merkantil.
Van, hogy kiraknak motort használtan, konkrétan az új árában és elviszik tőlük, nem értem az embereket, de hát ez van...
950-ért tuti nem fog venni.
Krissal, 600f-en megint hirdetnek neked egy motort.
Ééééén, menj máááá!
Vagy csak 2dl benzint hagysz benne :)
És rakd is el a papírt, mert összeszed egy gyorshajtást és neked hali...