Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ettől függetlenül el kell menni, meg kell nézni!
A 32KW-ból akkor is azt gondolom, hogy csak többletkiadásod, mintsem spórolásod lehet...
Vérzik ez több sebből:
Idén januárban vette mint 1. Mo-i tulaj egy 2002-es gépet...
11 év alatt 40ekm kereken!? A kor sem látszik rajta
Km óra állásából semmit nem látsz a fotón
Elvileg új láncszett, mégis a hátsó lánckerék cápásnak tűnik, bár lehet rossz a kép...
És amit kérdeztél a 31KW is elég necces szerintem...
Hogy milyen elbaszottkurvaronda az a kipufogó,arra nincsenek szavak Maga az alapgép nagyon szép pedig.....
Szóval, hogy 31kW teljesítmény van bejegyezve a forgalmiban :)

Mennyire parás ez egy rendőri ellenőrzéskor, meg egy műszaki vizsgán?
Nézzétek mit találtam a neten...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_fs_f4i-7
208547

Szerintetek mennyire lehet gázos, hogy a forgalmiban 31kw-os papír van? :))
Én is csak simán mosógépbe , protektor nélkül!
Szép.
Sima hirdetés,willhaben.
Fiával pályázik!

Hol találsz Te ilyeneket?
Pályázik az öreg, vagy a fiáé?
Az adás-vétel történhetett volna itthon is Megérkeztünk 10-re,ember ott vár.Motornak bemutatkoztunk,beindítottuk,próbakör.A moci hibátlan,mutassa a hozzávalókat.Jött az eredeti kezelési könyv,vezetett(!) szervízkönyv,a fejidomról papír,ami igazolja hogy eredeti BMW kiegészítő.Aztán adta a gyári oldaldobozokat és egy nagy túraplexit.......Megkért minket hogy menjünk vissza délre,addig kivonatja forgalomból.Trélert otthagytuk,elmentünk shoppingolni és legurítani a sarkon egy sört Déle visszaértünk,emberünk ott van,kész a papírmunka.Természetesen az adásvételit csakis sör kiséretében tudtuk aláírni.Alkoholfrei citromos gösser volt,de a manus mondta hogy nem ad mást,mert vezetünk Pénz kifizet,akkor mondta hogy ha érdekel minket,megmutatja a garázsát.Pofánk leszakadt.A fiával szoktak átjárni a pannonringre.Nyugdíjas mozdonyvezető...........A moci 81-es,43e km van benne.2700ájró volt.
Csodaszép!

Mennyit fizettetek (ha nem titok) ?
És a vas amiért mentünk:
Jöjjön a masiniszta garázsa:
Ehh....Megjöttünk.A fotók elég tanulságosak.A tulaj nyugdíjas masiniszta vagyis vonatvezető.Autói:Új A4 kombi és egy pár éves Passat kombi.
Köszönöm!

Bár én is szoktam más fórumon javasolni, most (valamiért) eszembe sem jutott Google barátomhoz fordulni...
Az Angyal mosoda lesz valószínű a megoldás - közel is van, sűrűn járok arrafelé.

Még egyszer - KÖSZI!
Blue várod a visszajelzéseket az oldala(i)ddal kapcsolatban, vagy tudsz minden bug-ról ne b.szogassalak?!
O.K., köszi!
Kizsnek tudtommal.....hiszen mikor eladta a Hyosungot, akkor átrakta a másik mocijára.

Menj be az AKMT fórumba és kérdezd meg.
Vagy a taglistában keresd ki.
Ismersz olyat, akinek gyári van?
A gyárit Én úgy értem, hogy egy CÉG GYÁRTJA.....vagyis több, de ez az ismertebb.

Természetesen UNIVERZÁLIS az összes!
Nekem 7 éve ua. a cordura kabátom van (Berik) és mai napig tökéletesen szuperál, pedig pereceltem is enne, de meg sem kottyant neki...

A vízállóságról annyit, hogy csodákat ne várj! Az esőruha a vízálló, a többi csak addig elég, amíg fedezékbe nem vonulsz. Én spec. napi 3mm eső alatt nem viszek magammal esőruhát. A fölött már kell, mindegy mi van rajtad!

Cordura tisztítás?! Boltban lehet kapni speciális tisztítókészletet ilyen anyagú ruhához (nekem is eladó mondta), de soha nem volt még alkalmam használni, ismerni sem ismerek olyat, aki vett volna. 3-4 év után én bevágtam mosógépbe (persze protektorok nélkül), és semmi baja sem lett, tisztábbnak is látszott, na de mitől lenne már újszerű

És ráadásnak egy kis olvasnivaló, hogy ne csak az én véleményemet ismerd meg (bár hogy trollkodjak: a google a barátod) :

Motorrevü szerint

Katayunga (ezzel foglalkozó cég)

Angyalmosoda (ezt ajánlották az Afrika Twin fórumon)
Sziasztok!

Nyáron sikerült párszor IGEN-IGEN jó időben motoroznom, és most, hogy lassan már nem lesz rendszeres a mocival való munkába járás, kellene tennem valamit a kabátommal. -Hátha valakinek van már benne tapasztalata:
Az ún. Corduba (?) protektoros kabátot lehet valahogy tisztítani? Nem szeretném, hogy a vízállósága elmúljon' , de szerintem szárazon nem lehet eltüntetni róla egy - két dolgot.

Ötletek?
Köszi!