Az jutott még eszembe, hogy benevezek egy oktatásra, az kb. kijön 45k-ból mindennel, motort is adnak hozzá, na meg 2 teljes napot jelent. Ügyintézésre meg ráfanyalodom mégis a kocsira... Erre is alszom még egyet...
Céges autó, de tudod ki akar szabi alatt is vezetni...
Reménykedtem, hogy addig nem kell leadni a GS-t, míg nincs meg az új, de sajna nem így lett. Viszont jó a dologban, hogy adás-vételivel veszi meg a kereskedés, így addig el tudom intézni, hogy biztosan le kerüljön a nevemről (lásd biztosító ill. önkormányzat)...
Most hogy belegondolok, lehet fölösleges lenne kapkodni, mert úgyis kell az újra is mindent intézni, akkor meg minek 2x...
Legalább kedd-péntek között lenne jó motorozni, de így az 40k plusz nafta, még alszom rá egyet, holnap úgyis (tényleg) esik...
Abból a 10-esből jó ha 2-3 ezer forint marad a vállalkozónál, mire minden szart kifizetett utána. Nekem nem tűnik ez egy jó biznisznek...pláne hogy az évnek csak kb a harmadában van esély bérbe adni a gépet.
Reménykedtem, hogy addig nem kell leadni a GS-t, míg nincs meg az új, de sajna nem így lett. Viszont jó a dologban, hogy adás-vételivel veszi meg a kereskedés, így addig el tudom intézni, hogy biztosan le kerüljön a nevemről (lásd biztosító ill. önkormányzat)...
Most hogy belegondolok, lehet fölösleges lenne kapkodni, mert úgyis kell az újra is mindent intézni, akkor meg minek 2x...
Legalább kedd-péntek között lenne jó motorozni, de így az 40k plusz nafta, még alszom rá egyet, holnap úgyis (tényleg) esik...
ráadásul tökmindegy ki veri le róla a zománcot
Bő 2 hónap és már plusszban lennék, feltéve, hogy senki sem törte volna össze, és mindig vissza is hozzák...
nem semmi árak, egy hónap alatt visszajönne a motor ára
Valakinek esetleg 5k/nap körüli ajánlat?!
Kecsegtető, de akkor ezek szerint a 10k a legalja?!