Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jutott még eszembe, hogy benevezek egy oktatásra, az kb. kijön 45k-ból mindennel, motort is adnak hozzá, na meg 2 teljes napot jelent. Ügyintézésre meg ráfanyalodom mégis a kocsira... Erre is alszom még egyet...
O.K., köszi előre is!
Csak Krissalnak, mert abból baj nem lehet...
Azt nem sok embernek adom oda
Ne a 900-at add neki oda, mert a végén még kételkedni fog majd az új motorján, hogy jár-e mind a 4 henger
lovi!Holnap híjj fel!1 seggel úgysem tudok 2 lovat megülni:)))
Én nem dobnék ki 70 rugót egy hétre.
Céges autó, de tudod ki akar szabi alatt is vezetni...

Reménykedtem, hogy addig nem kell leadni a GS-t, míg nincs meg az új, de sajna nem így lett. Viszont jó a dologban, hogy adás-vételivel veszi meg a kereskedés, így addig el tudom intézni, hogy biztosan le kerüljön a nevemről (lásd biztosító ill. önkormányzat)...

Most hogy belegondolok, lehet fölösleges lenne kapkodni, mert úgyis kell az újra is mindent intézni, akkor meg minek 2x...

Legalább kedd-péntek között lenne jó motorozni, de így az 40k plusz nafta, még alszom rá egyet, holnap úgyis (tényleg) esik...
Nincs más járgány addig?
Csak jövő hét...
nekem megérné.....
ráadásul tökmindegy ki veri le róla a zománcot
Abból a 10-esből jó ha 2-3 ezer forint marad a vállalkozónál, mire minden szart kifizetett utána. Nekem nem tűnik ez egy jó biznisznek...pláne hogy az évnek csak kb a harmadában van esély bérbe adni a gépet.
Mennyi időre keresel motort?
Ha berakod a blokkot ingyen viheted a suhl-t.
Na ja... Lehet nem eladnom kellett volna, hanem bérbeadást hirdetni!

Bő 2 hónap és már plusszban lennék, feltéve, hogy senki sem törte volna össze, és mindig vissza is hozzák...
napi 10pénzért már én is bérbeadnám a ténérét......
nem semmi árak, egy hónap alatt visszajönne a motor ára
GS már 9k-ért bérelhető, ráadásul dettó ua. mint az enyém

Valakinek esetleg 5k/nap körüli ajánlat?!
Ja.
Erre gondolsz?: motorbérlés

Kecsegtető, de akkor ezek szerint a 10k a legalja?!
Találtam egy ilyet, de nem nagyon értem: 2014 május 1-jén nyitnak csak?
10 rugó/ napért találtam Kb neten.
Felhívom Őket holnap! Köszi!
A multkor a www.motorjavito.hu éknál voltam ott láttam egy Kawasaki KLE500 at amire az volt írva hogy berelhetö.
Meglátogatjuk belorusz elvtársainkat.