én meg dohogok magamban: ördögi kör
ha szabadnapos vagyok, szarrá ment a láncom, ha lesz lánc, jön az ősz. jövőre lesz lánc, lesz szabadidő , de nem lesz benzinpénz !
a slusszpoén, hogy több ezer km megélhetésit motoroztam a nyáron, de ezt nem élveztem...
Meg is találtunk
Ganja és XJ rávehető volt egy rétesezésre, és én fasz elindultam betegen, majd jót tesz a friss levegő... Tby-t megtaláltuk, majd Ganja haza, de mi hárman elugrottunk a tigrishez, na mostanra estem szét, holnap is betegállomány...de megérte.
Ez egy elmebeteg. Fizessen ő adót, büntetésből, hogy ennyi marhaságot összehordott. De az is lehet, hogy ez csak egy pihent agyú provokáló írás, csak azért, hogy lefárasszon minket.
Uppsz, mégegy Viktor!
Az van, hogy holnap viszem be a Gs-t a szalonba, de csak következő héten lesz meg az új, viszont holnaptól vagyok szabin...
Ha esetleg valaki tud hivatalos bérlési lehetőséget emberi áron, annak az elérhetőségét is szívesen fogadom!
Köszi!
L.
Kecsegtető.
Nem is tuttam hogy Viktoron kívül van máshol is.
én meg dohogok magamban: ördögi kör
ha szabadnapos vagyok, szarrá ment a láncom, ha lesz lánc, jön az ősz. jövőre lesz lánc, lesz szabadidő , de nem lesz benzinpénz !
a slusszpoén, hogy több ezer km megélhetésit motoroztam a nyáron, de ezt nem élveztem...
Jövőre Belorusszia lesz!
Ganja és XJ rávehető volt egy rétesezésre, és én fasz elindultam betegen, majd jót tesz a friss levegő... Tby-t megtaláltuk, majd Ganja haza, de mi hárman elugrottunk a tigrishez, na mostanra estem szét, holnap is betegállomány...de megérte.
ha Te valamit kigondolsz...! szerintem már van előkalkulációd
sz...jál be egyedül !
a videó nézése közben is ökölbe szorult a talpam.
Kizárt dolog, hogy bárki is rá tudna engem venni, hogy én ott motorozzak.
http://youtu.be/lmeP6QWQhVo