Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem öngyilkos lenne, ha látná a bérjegyzékem
Felkúrtam az agyam ezen a balfaszon,akinek nem jött be az élet,és a csaja is a szomszédot szopkodja.Itt látszik hogy fáj neki ha valakinek motorja van:link
Nem kell vele foglalkozni, ennyire egyszerű. Egy megkeseredett proli, aki így próbálja megvívni az osztályharcot.

Mennyivel jobb lenne ha nem csak motorra, hanem internetre se futná neki
ha tovább olvasod a többi is ilyen sírós fasz, hogy jaj-jaj-jaj, régen nem ilyen volt, régen jobb volt, régen nem volt ennyi faszparaszt és buzi, régen még a hold is sajtból volt... akkor száradjon meg a múltban bazdmeg. MOst az lesz a divat, hogy egy oldal nyíltan nyit majd aloldalakat és fikázza a másikat? Szerintem ez égés... pláne ez a láncolajozós faszság... ez egy kretén, elolvasod és röhögsz, hogy igen, te kis pöcs Zolinak volt igaza és még hirdeted is, hogy hülye vagy, ahelyett, hogy elbujdosnál és falevelet szórnál a fejedre, miközben egy barlangot keresel magadnak... na...meg is nyugodtam :)
Még jó ,hogy a láncfűrészekhez is olajat használnak..ahol közvetlenül a fa darálja le a kenőanyagot...amúgy ki a faszt érdekelnek az ilyen kis sértődős buzeránsok..
Jó kis válogatás: perecek
Abszolút korrekt egy "hegylakoklenni" nevű oldalon sportmotor.hu-t fikázni... gratulálok!
Egyébként magát égeti a srác, hogy hülye hozzá. Az tuti, hogy a láncolajozó az jó dolog, ez soha nem volt kérdés, de persze lehet szarul összerakni és elbaszni... mint szinte mindent...
Zoli32, híres lettél:

blog fake

Mivel haragítottad magadra ennyire az "Urat"?
Na most egy kicsit megnyugtattál.
Szívesen, a sütit meg majd még bezsebelem tőled.
Móni, átnéztem itthon az esőcsizmát, visszaraktam rá a csatot és szépen felment a csizmámra. Azokkal a szíjakkal elöl kell összefűzni.
Úgyhogy nyugi, és köszi!
Az már régóta jó.
Csak most egész cinyótól nagytarcsa végéig a balos nagyívűig megcsinálták.
Rég voltam arra.
Nekem ma csak egy 100-as jutott, de klafa volt, főleg az Isaszeg-Nagytarcsa szakadz friss aszfalttal...
Na igen ennyivel laksz messzebb.
Nekem 600 körül lehet. De cseppet sem bánom.
Nekem annyira nem.
Kérdezted, nekem 420 Km lett kaputól kapuig.
Hazaértem.
Köszi mindenkinek, rohadt jót gurultunk ma.
Még mindig van fantázia a Mátrában.
Aki még nem próbálta a 25-ös utat Ózdtól Egerig, az pótolja, mert szerintem jobb mint a 24-es.
De Cered is egészen más volt így, hogy fasza hátsó gumival mentem rajta, és féktávon nem csúszkált, meg nem fostam rendesen ledönteni a gépest a kanyarban.
Számomra fenomenális volt a mai gurulás...
Na én itthon szerencsésen hazaértem.
Üdv Urak!

Ha valakit netán érdekelne van pár GS 550 M megmaradt alkatrészem:
2db kerék gumival, első gumi egész korrekt, párban: 10e a 2 kerék!
1db hátsó tárcsa, normál állapot: 3e
1db cdi elektronika: 5e
Csak ezek maradtak meg szabadulnék tőlük, szerintem ennyit tartalékba is megérnek ;)
Na áttértem a Long Way Down-ra, ahol a srácok végigmennek Afrikán is és hát az már tuti, hogy a BMW egy jó szar választás, most halt meg kettőnek is a hátsó rugós tagja, persze gondolom nem fogják alázni a BMW-t, hiszen ők az egyik szponzorok... faszomat keresnek tonnás motorokkal a sivatagban...
Úgy döntöttem, h szarok az esőre, letekerek bringával holnap Siófokra az egyik haverhoz.
No akkor Ataa, Kistarcsa v. Gödöllő?
Gyere, több helyen is lehet rövidíteni.
jó kis túra, kár hogy nem du. mentek.
Lehet én is tudok menni holnap.....főleg a rövidebb verzió esélyesebb