Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész héten 10 fokban indultam reggel bringával. Bocs, hazudok, mert tegnap mocival voltam.
Szerda reggel volt a leghidegebb, nálunk csak 9 fok volt, fáztam is a bőrbe.
Bőven lazsálhatnak. Azt az infót kaptam ma ataaa-tól nem kell sietnem, sminkelhetek nyugodtan
Én kedden fagytam össze. Pólóba mentem dolgozni. Itthon még jó idő volt, de Pesten már szét fagytam. Szerintem még hétfőn is az volt az időjárás előrejelző oldalakon hogy napról napra nő a hőmérséklet. Hát másnapra mégsem úgy lett...

Merrefelé mentél volna?
Hogy baszcsiznák meg ezek meteurulógusok! 2 napja még azt mondták, h fasza napos-meleg idő lesz hétfő-kedd-szerda. Elmegyek szabira, erre ma bejelentik, h hétfőtől eső. Fasz kivan ezekkel.
K.tarcsa-Gödöllő az 9 perc a limit.
Még lazsálhattok is.
Nekem nem gond.

Akkor Ataa 10-kor találkozzunk kistarcsán v. mindenki menjen egyből gödöllőre?

Cbr fórumról még akart jönni egy srác, majd reggel jelez, h mi a pöcs van, ill. egy havernak még szóltam, de eddig nem jelentkezett, de persze még reggel megteheti.
Igen, pontosan erre gondoltam.
Ha vártok 3-ig én is ott tok lenni.

Csak előtte van két fuvarom.
Dány és az istenhegyi út.
Elleszek velük egy jó ideig.
Ha neked ott és akkor jó, akkor legyen.
Erre a kútra gondolsz ami a B pontban van?
Ott mellette dolgozik Zoli. Majd hoz ki nekünk frissítőt, kávét...
Perik, ataaa ha nem gond én holnap 10:15-kor csatlakoznék Gödöllőn a MOL benzinkútnál
Ha gond én akkor is ott csatlakozom.
Nem szoktam senkinek az adatlapját megnézni nem tudom miért, de nem vagyok rá kíváncsi..akkor igen ha épp készülünk találkozni valamilyen túrán csak, hogy tudjam kit kell felismernem... ...bár a legutóbbi GS talin nem akartak felismerni és mutogattak egy képet az adatlapomról, hogy az vagyok én és így mit keresek ott!?
Hehe, így jár az, aki nem nézi meg a másik adatlapját
A KUK terefere fórumban is írtam, családi program jött közbe, a hetek óta beharangozott kajálást sunyi módon vasárnapról áttették szombatra
A legutolsóra mentem volna, de az meg elmaradt (a szervező szerint, de azért páran tartottunk egy pót-túrát).
Csak nemrég jöttem rá, hogy Veled írogatok a másik fórumon... ....miért nem mész a kuk túrára?...az pont a nyugodt motorosoknak való. voltam velük 1-2 alkalommal és nem száguldozó figurák viszont elég jó társaság szokott összejönni.
Mondanám, hogy megyek én is, na de pont veled? Kistarcsa után szerintem mi már csak valahol a B és a H pont között találkoznánk - szemben
Én, nem is.
Két egyforma méretet hoztam
Ne személyeskedjünk a fórumon kérem szépen!
Bringáztam melletted a hídon, természetesen a kerékpár úton, mentem haza, csak hallottam vmi fasza motorhangot, sztán odasassintottam és már csak a bőrruciról meg a satyeszból kifityegő szőke hajból gondoltam, h te vagy. Sztán eszembe jutott, h mész Csabára, akkor már szinte tuti volt a dolog.
Meglesz a süti.
Nem volt túl nagy az L-es?
Szóval eddig bírtad?!
Szerintem te más miatt vagy beteg!
ataaa, meg van a cuccos, de most már beszerzési felárat fogok felszámolni tőled.
Először a defektjavító, most a csizma...ez min. egy sütibe kerül most már
Igeeeen
De te honnan láttál?
Móni, láthattalak negyed 2-kor az Árpád hídon száguldozni Pestről Budára? Mondjuk Piliscsaba arrafelé van.