Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na arról ne is beszéljünk ha nem csak a sátrat.
Annál már csak arra rosszabb ébredni, hogy valami részeg állat épp szétk.rja a sátradat...
Hát ne a bordásfalon lógva aludjál, az szokott segíteni.

Mondjuk ha este besörözünk én is utálok hajnalban arra kelni, h szétdurran a hólyagom.
ataaa!
Holnap elmegyek délután Piliscsabára az esőcsizmáért, ahogy megbeszéltük ha jó lesz mind a két méret akkor szombaton oda is tudom adni.
Sziasztok!
Láttam volt nagy GS "találkozó", örülök hogy csináltatok néhány képet (sajnos én másfelé jártam az országot). Közben kicsit még jobban rendbe szedtem a motoromat, gyönyörű darab :) Megszoktam az új keményebb futóműbeállítást amit Bluenak köszönhetek. Szívesen csatlakoznék egy vasárnap délutáni guruláshoz, ha mentek valahova, de csak "nagypapa" tempóban egyelőre.
@Blue: még csak most jutottam el odaáig, hogy megvegyem a fékolajat, de sikerült beszerezni a Repsol Dot 4-est (ellenben lehet, hogy mégiscsak ismét a segítségedre fogok szorulni, mert közben elment a bátorságom az egyedüli cserétől, mert mégiscsak a féken múlik az életem...) és vettem ma egy motoros csizmát is amit ajánlottál

Közben találtam a városban egy másik ugyanolyan festésű F-es mocit mint az enyém. Ki szokott napközben az Allee-ban található Citibanknál parkolni? :)

Széles utat!
Köszi, már olvastam, tök jó leírás!

Tudod írtam is, hogy emiatt agyaltam a középtámasz helyett az emelőn, ill. az emelőt lehet nem írtam, de a középtámaszt emiatt akartam elhagyni...

Haver is eszkábál egyet a Hondájára, megnézem azt is, és majd meglátjuk mit mond.

Egyébként az akmt-sek mind a Tiédről klónozták a sajátjukat?
Jobban tol és nem sokkal nehezebb,és ugyanúgy kezelhető...............pffff..............megakadtam oszt nem jut több minden eszembe.

Általában 5-6 közt kelek hogy szaggat a vállam.
Tuti! Állítsd be a telefonodat hajnal 05 órára ébresztőre az elkövetkezendő 5 napban!
Magánszemély...
semmi sem biztos
Te meg vennél inkább 1250-est.Csak 100-al drágább de fél év és megbánod.
Biztos?
Igen ezt én is néztem, hogy akar este 8-kor telefonálni ez ügyben
Ja, majd holnap lefixálom. Majd ha tudod, írd meg Móni!
Szerintem ataanak is holnap derül ki, mikorra kell menni a gumishoz, mert 19.53-kor írta, h mindjárt felhívja őket.

Bár lehet éjjel-nappali, mint a tesco.
Hétfő
Holnap milyen nap van?
Én csak holnap fogom tudni, hogy mikor tudok szombaton elindulni, mert csak vmikor reggel jönnek a lányokért. De ezt holnap este akkor még egyeztetjük.
Az egész kiesett.

Valszeg bennem a hiba.
Ja, meg kő a telefonszámod, meg a Mónié is, mert egyik sincs meg. Dobjátok mailban.
Tőlem ott is találkozhatunk. Mond meg mikorra menjek oda.