Nagyon szeretnék én is egy bokorugrót... de még nem lehet.
Mindenesetre most a Divi nem tud lehetetlenül elterülni a földön, mint eddig és így már egyedül is fel tudom állítani, ha összeszedem magam..úgyhogy egy kicsit azért most is tágult a világom , bár egyedül földútra (tanyabejárónál nagyobb hosszúságúra) így se fogok lemenni, bár enduróval se tenném... veszélyes dolog az istenháta mögött egyedül perecelni.
Kicsit befeküdtem (tipikus, esik 10 fokot a hő és már beteg is vagyok...) és valamiért elkezdtem nézni a Long Way ound-ot, persze azonnal te jutottál eszembe, éppen Szibériában járnak és durva, de kibaszottul féltékeny vagyok rájuk....
Viszont a KTM-el tuti jobban jártak volna, geci felesleges oda 1200GS, sőt...szopnak is rendesen...
Soha nem gondoltam volna, hogy vonz a földút, de most néha elgondolkozom...
Szerintem a koptatócsavarok helyére tegyél hangvillát, akkor hallani fogod hogy meddig szabad dőnteni.
Ha meg finoman ér le a cső, az még nem emeli ki...
Necces.. hiába mondtam hogy ne egyszerre érjen le a lábtartóval hanem később, ez tök egyszerre van, ezért is vettem hosszabb koptatócsavarokat,ha leér (majd valami parkolóban kitapasztalom) akkor visszaviszem hogy szabjon még rajta egy keveset.
Egyébként az első bukócsőre (belső részre, ahol az ív is van) szeretnék kiegészítő fényszórót. Egy szóró (köd) megy egy szúrófényt (büntetés...sátorhelykeresés). Kamionosboltokban egész jókat lehet kapni.
Egyébként azt is látom hogy nem lesznek fent ezek a csövek nonstop.. inkább csak akkor ha tervezetten el akarok esni valami keleti porfészekben. Közúton még soha nem lett volna ilyenre szükségem.
Mindenesetre most a Divi nem tud lehetetlenül elterülni a földön, mint eddig és így már egyedül is fel tudom állítani, ha összeszedem magam..úgyhogy egy kicsit azért most is tágult a világom , bár egyedül földútra (tanyabejárónál nagyobb hosszúságúra) így se fogok lemenni, bár enduróval se tenném... veszélyes dolog az istenháta mögött egyedül perecelni.
Viszont a KTM-el tuti jobban jártak volna, geci felesleges oda 1200GS, sőt...szopnak is rendesen...
Soha nem gondoltam volna, hogy vonz a földút, de most néha elgondolkozom...
Ha meg finoman ér le a cső, az még nem emeli ki...
Egyébként az első bukócsőre (belső részre, ahol az ív is van) szeretnék kiegészítő fényszórót. Egy szóró (köd) megy egy szúrófényt (büntetés...sátorhelykeresés). Kamionosboltokban egész jókat lehet kapni.
Egyébként azt is látom hogy nem lesznek fent ezek a csövek nonstop.. inkább csak akkor ha tervezetten el akarok esni valami keleti porfészekben. Közúton még soha nem lett volna ilyenre szükségem.
Leér e?
A hátsó az OK.
De ez?...........Pár ötlet kavarog bennem a csopperos lábtartón át a zokniszárítóig.
Kizárt, hogy én télen hóba, fagyba motorozzam.
jót tesz a testnek és léleknek
pár literrel el lehet bohóckodni akár fél nap
Azt hiszem ez az utolsó ilyen karikám, pláne ha ilyen tempóban emelik továbbra is a benzin árakat.
Marad csak a melóba járás.
Szépasszony-völgyi pihenővel kb. 370, Lillafüreddel 450 km a találkahelytől-ig. Majd megszavazzuk Egernél hogy mennyire leszünk fáradtak.
Senki többet harmadszor?
Nem lesz sokáig ilyen szép idő...
Eddig nem hívtam mást. Ha gondolod hívj te is bárkit.