Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi célzás, csak elvesztettem a fonalat ,és ezt találtam...(amit nem én szerkesztek )
úgy látom még van bizonytalansági faktor , figyelő státusban vagyok
folyamatosan
Csatlakozom, szerintem is jó a pogid Móni!

És igen, én is elég bunkó vagyok, hogy megmondjam ha mégsem...
Nem tudom célzásképp maradtam-e le, de azért bepróbálkozom, hátha így mégis beleférek a listába:

1.- isti55 sz.-vas.
2.- perik sz.-vas. -azért egy üveg vörösbor gondolom elfér még
3.- lauimi szombat-vasárnap
4.-Móni sz.-vas.
5.- Tby sz-vas
6.- Blue (50%) sz
7.-Gaben78+1 sz-vas
8. FeZ + Ági sz-vas.
9. Krissal sz.-vas.
10. Ataaa sz.-vas.
11. lovi81 sz.-vas.

Azért ha nekem mégsem szólt a meghívás (a rossz híremre való tekintettel) szólj, hogy még időben lemondjam a csajokat, persze nincs harag, max. bevállalom egyedül
Cseszd meg te!
Nem a legjobb hangulatomban találtál most meg!
Akkor cseszd meg a sütidet!
(a gonosz kismalac után szabadon...bár lehet ,hogy a nyuszikás viccek közé tartozott?..mindegy ..állat...állat)
Sör és süti.
Csak víz ne essen mert most szakad.
Hát ha tovább olvastál, nagy valószínű a finomságok elmaradnak a hétvégén. Nem valószínű, hogy ott leszek de még semmi sem kizárt.
Meglátom miként, hogy alakul a hetem.
Pálinkáról gondoskodik valaki?Van egy kis horvát fügepálinkám........
Akkor ez pont olyan amit te szeretsz.
Nem, arra gondoltam amit kérdeztem, a pilseni kesernyésebb a lager édeskés és azt nem kedvelem, de az előbbit igencsak... ...tehát jónak ígérkezik a zámolyi nedű főleg ha nem túl szénsavas...na majd egyszer arra járok és megkóstolom.
Pilseni típusú sör.
De nem arra gondoltál láger vagy ale? (alsó/felső erjesztésű)
Azt a híres sert már megkóstolnám annyit írtál róla.. ...amúgy pilseni vagy lager?
Legyél kreatív..amúgy a fentebb felsoroltak jól hangzanak :)
..és legyen finom!
Miért?
Csak!
Na srácok!
Nem biztos, hogy pogácsa fog várni rátok a hétvégén!
Ha még is elmennék perik én is csatlakoznék hozzátok még vhol Pesten. Ez még a jövő kérdése!
De, és pont amiatt.
Tényleg, nem Zámoly felől jösz, már csak a sör miatt kérdezem?
A 10-edig után meg már csak rajzolok egy kört az ujjammal a levegőbe...
Ataa 2 sör után úgyis bogácsának fogja hívni.
Móni, nekem bejött a pogid és nem szoktam udvariaskodni, szóval megmondom ha szar.
Akkor legyen a tálalka a pátkai leágazós benyakútnál, vagy esetleg pöst és környékiek találkozhatnák előtte még a budaörsi metro-obi-nál lévő mol kútnál is, aztán tovább döcögnénk a 811-esen a pátkaihoz.
Ehh.
Na azért tisztázzunk vmit! Ez itt nem a kívánság műsor!
Ha nagyon be akarsz vágódni javaslom ezt ha lehet minél narancsszínűbb üdítőből.
ön nyert !
...és mégis milyenesre gondoltál?