itt van ni, de a fődútróó se látod ember .
a postás se találja. itt meg nem írom le az " itinert" a b. kúttól
azé csörögj majd (ill. mindenki aki szólóba jön)
Nem ataaa, ezek után csak neked bogácsát a többieknek viszont pogácsát fogok vinni...
De ha nagyon szépen kéred lehet kapsz majd te is a pogácsából is!
a P-ogi is jó lessz.
főzésnél igyekszem jól előkészülni , 10 egynéhány éhes szájjal egydül is bírok , de köszönöm , ha arra cáloztál, mint konyhatündér.
gombára remélem senki sem allergiás! nem kívánságműsor , de egy bakonyi cs.-combot tervezek. (gombás)
Isti!
Én úgy gondoltam, mint (konyhatündér is) sütök és viszek a bandának juhtúrós bogácsát. Egy páran már tesztelték a társaságból és nagyon ízlett nekik (ha csak nem füllentettek)
ezt találtam, nagyjából ehhez kalkulálok kajaügyben.
pár fő + - no problem . csüt-ön mék a bótba .
tömeges lemondást, vagy jelentkezést addig jelezzétek.
ha bandába jöttök a pátkai benzinkúttól behozom a csapatot, egyéni érkezésnél telefonos segítséggel találtok , csak ide.
Ilyen volt nekem is......
Mivel az osztály már 20 éve volt - így inkább a MAI barátokat választottam:-))))
Bár az is igaz, hogy a saját szülinapi bulim volt a kertbe:-))))
De ha ma szólnának Én akkor is ezt választanám.
Találkozom régi osztálytársakkal.
Valaki vagy annyira elborult, hogy meg se ismer - ezzel minek bratyizzak...
Valaki meg annyira menő lett, hogy azért nem ismer meg...ezzel meg végképp nincs kedvem jópofázni.
Akivel meg jóban voltam, azzal ma is jóban vagyok....tehát nem 10-20 évente 1x találkozom:-)))
És én is! Sajnos nem tudok elmenni , mert ( ) csináltak nekem programot a hétvégére. Osztálytalálkozó lesz , pedig nem erre a hétre lett megbeszélve.. Imádom az ilyen utolsó napokban a változtatásokat.
..legalábbis én így vagyok vele..