Én egyenlőre nem tudom, hogy megyek-e majd el dől az elkövetkezendő napok során. De ha úgy döntök, hogy még is akkor összefuthatunk vhol. Majd figyelem mit beszéltek meg esetleg Tby-vel és a többiekkel.
Na szóval eddig semmi gond nem volt igaz pontos bar nyomás nincs hozzá de 2.3 barral mentem a louisba esőbe és nagyon csúszott az egész majdnem inkább halál félelem mint ha lyukas lenne a gumi de semmi mint kiderült.Tehát nem tudom igaz nem szabvány gumi meg felni de akkor se értem a dolgokat teszt alapján jónak kell lenni de a gumis is azt mondta nagyon könnyű a mocim e-hez a gumihoz.
Mielőtt eladod, próbáld ki nagyobb kerék nyomással. Azok a motorok, amire ajánlják, mind 2,5 és 2,8 között használják. Nekem a conti trailattack-ra is azt mondták, hogy hajlamos csúszni, de nem vettem még észre, vagyis akkor csúszik, ha túlmelegszik.
Egyelőre én is függőbe tenném a hétvégét részünkről, mert a babám ránézett a koponyeg.hu-ra és sztornózta a motoros programot. :-(
Persze mondta, hogy mehetek egyedül, de AHOGY mondta, az azt jelentette, hogy mehetsz, de akkor VÉGED van ! :-)
Bocsika !
Én egyenlőre nem tudom, hogy megyek-e majd el dől az elkövetkezendő napok során. De ha úgy döntök, hogy még is akkor összefuthatunk vhol. Majd figyelem mit beszéltek meg esetleg Tby-vel és a többiekkel.