Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Én egyenlőre nem tudom, hogy megyek-e majd el dől az elkövetkezendő napok során. De ha úgy döntök, hogy még is akkor összefuthatunk vhol. Majd figyelem mit beszéltek meg esetleg Tby-vel és a többiekkel.
Zámolyra szerintem is mindenképp érdemes beugrani sörért! Óccsó és jó!
Nálam is lesz egy férőhely, viszont derékaljat és hálózsákot hozni kell...
Az sem rossz ötlet, bár nekem még a lurkókat is le kell adnom előtte.
Illetve még az jutott eszembe, hogy nekünk 4 személyes a sátrunk, és csak ketten vagyunk, 2 külön rekeszes a sátor!
Déltől van kapunyitás. Nem dobunk egy Pilis karikát előtte?
Sziasztok!

Hétvégén, hogy megyünk? Külön-külön, vagy esetleg együtt? Esetleg így erről a környékről mehetnénk együtt is. Tby, Móni?
Királyi posta.
A csomag 1-2 nap levélre várok vagy egy hetet.
Az csak 200 píz emmeg majd tízszerese.
Zoli megjött a gumi! Mivel küldted, Concorde-al?
Valamiért nem a szöveget írta ki, de igen!

Ma hallottam a Petőfin és teljesen rákattantam (ismét)
Már mint ezzel a zenével?
Nekem nincs bajom azzal sem ami alatta szól

Én http://youtu.be/RgMc7GeeEX8 a zenével élvezném igazán
Az mondjuk elképzelhető. A DL picit nehezebb és arra való.
Na szóval eddig semmi gond nem volt igaz pontos bar nyomás nincs hozzá de 2.3 barral mentem a louisba esőbe és nagyon csúszott az egész majdnem inkább halál félelem mint ha lyukas lenne a gumi de semmi mint kiderült.Tehát nem tudom igaz nem szabvány gumi meg felni de akkor se értem a dolgokat teszt alapján jónak kell lenni de a gumis is azt mondta nagyon könnyű a mocim e-hez a gumihoz.
Nagyon!
Mielőtt eladod, próbáld ki nagyobb kerék nyomással. Azok a motorok, amire ajánlják, mind 2,5 és 2,8 között használják. Nekem a conti trailattack-ra is azt mondták, hogy hajlamos csúszni, de nem vettem még észre, vagyis akkor csúszik, ha túlmelegszik.
Hali .Louis-ba voltam azért nem vettem fel.A gumi nincs mert nekem is kell most mint kiderült.A bontoval meg sikerült beszélnem ma.Köszi a segítséget.
Írtam a múltkor de nem néztél fel, hívtalak is. Sikerült megvenned a kocsihoz a cuccot, mert a bontó tényleg ott van Tatán.
BT021-es gumi megvan még?
150/70 R17 69H TL BW502 BRIDGESTONE MOTORGUMI

Eladó gumi.
2013.07.08.-án vásárolt 800 km van a gumiba
ir ár:25000Ft
Még nem tudom, majd meglátom.
Jaj Móni ne csináld mááá, megint kanbuli lesz?

No csak ügyködjél, h el tudj jönni, kell az a pogi!
Nem lesz eső, ha mégis az max. zápor, egyébként sem kell befosni egy kis víztől! Létezik esőruha is a világon, de persze mindeki ahogy gondolja.

http://www.idokep.hu/elorejelz...
Isti !

Egyelőre én is függőbe tenném a hétvégét részünkről, mert a babám ránézett a koponyeg.hu-ra és sztornózta a motoros programot. :-(
Persze mondta, hogy mehetek egyedül, de AHOGY mondta, az azt jelentette, hogy mehetsz, de akkor VÉGED van ! :-)
Bocsika !
Sziasztok!

Isti: Eső nap van? Szóval rossz idő esetén mi lesz?