Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából örülök hogy ma reggel kicsit jobban vagyok, így nincs kedvem ilyen komoly és megerőltető feladatokra mint gumicsere, borotválkozás...
Remélem nem én leszek ma is a főattrakció, ahogy a porban pofára esek a slick gumijaimmal.
Gyere rosszfiúsban, úgy még nem láttunk.
Ja és még azt nem tudom eldönteni hogy rossz fiús stílusban menjek, vagy borotválkozzak meg?

Igyál hozzá egy sört!
Isti, kaja mikor lesz?
Tudom kicsit erősen indítok, de hát azért kérdem hogy egyek reggelin kívül itthon még valamit?
Mé nem alszol még?
"homokos, vízfolyásos,murvás jellegű földút"
Na pont ezeket az utakat utálom de nagyon!
Akkor érdemes elmenni.
Én általában kerülöm az olyan embereket, akiket utálok.
köszi !
üdv
sorry, hogy elvesztem, de du be kellett ugrani melóba
kaja az ok. nem halunk éhen .egy tálca sör (-3 ) van de ha még jön nem dobjuk ki !
az útvonal terv vége (vargahegy) 100% találat Nem az a vége mert utána van kis magánút. +50-60m
ez az amit nem tudtam belinkelni
attó függetlenül szívesen leugrok a csapatért a benykútra. a "C" pontra meg kisétálok.
a 811-ről a lehajtó jelöletlen .
senkinek a tudásában nem kételkedve DE:
homokos, vizfolyásos,murvás ellegű földút !
én 2-es, kis gáz, kuplung nem enged rá teljesen
(Dipshit biztos átszáguldana rajta )

)
Akkor mindenkinek jó bulit holnapra!
én meg majd tolom a műmosolyt a volt ofőmnek.(mindig is utáltam)
12-13h között saccolom, megállók függvénye... (szerintem)
Mikor értek Pátkára?
Nekem délelőtt még lesz dolgom, lehet gumizni is viszem a kerekeket Tbányára, de nem biztos.
Szerintem én 2 körül leszek ott, de ha előbb majd csörgök.
Sir, Yes Sir!
No én lépek. Akkor 10.30 meki, elvileg 5-en megyünk onnan? Már csak h kire várjunk.

Móni, Tby, Lovi, Gaben és én?
Annyit dumáltatok Zámolyról, megszomjaztam egy kis sörre, de lusta vagyok elmenni az Auchan-ig.

Aki hoz nekem egy tálca sört, az megkapja a fél üveg portorico-imat helyben fogyasztásra
Ha nagyon szarul leszek, lehet nem állítom fel a sátramat és kibérlem a másik fakkot.
De azért viszek sátrat, ha már kölcsön kértem.
Remélem van ott valami leánykollégium! Befogadok estére pár vállalkozó szellemű hajadont!
Ahogy én is!
Ez lesz az szerintem ahogy lejövünk a 0-ról
De fényképpel.
Akkor még van pár hely néhány pátkai hajléktalannak is.
Most meg belinkelted, amit az előbb én