vízmentes helyen még esetleg jó lesz
de ha éri a víz össze fog rohadni a réz meg a horganyozott vaspöcök
pár év után nekem át kellett forrasztgatni a vonórész dugóját azt ilyennel csinálták meg
pedig nem is nagyon kapott vizet
Arra tudja e valaki a választ, hogy mi a fenének hivják azt a kis pici, műanyag, kis lemez darabbal a belsejében, összepattintós vackot, amivel kábelt lehet bekötni egy meglévő kábelhez?
Az alap kábelt az egyik részbe kell betenni, majd a másik kábelt mellé...a műanyag fedőt ráhajtani, és összenyomni?
Így nem kell vágni, blankolni, forrasztani....
Van még pár db itthon de kellene. Én utoljára az OBI-ban vettem, de nem tudom a nevét - így a neten se tudok rákeresni.
Nekem 17-39 az áttételem. Fogyasztásba nem vettem észre különbséget,de nekem így jobban tetszik. Szerintem a hátsó fogaskereket ne bolygasd, ott az egy fog nem sokat számít. Üdv
Mert jelenleg halvány lila dugóm sincs mennyi pontosan.
Küldj át mail-en egy címet.
Azt se tudom mikor mecsekburgerezünk.
Valamikor szeptemberben de most a fűtést kell befejezni előtte meg felújítani a helységeket.
Átutaljam neked is a pénzt, vagy személyesen adjam majd oda?
Kéne még idén legalább egy Mecsekburgerest nyomni.
Postazzam?
http://dtmk.hu/2013/08/18/xxii...
pl. ilyenek.
tesztnek jó ez a biszbasz aztán ha működik rendesen érdemes forrasztani
Így a bekötés kb. 5 perc (miután le kell bontani a fél burkolatot)
(ilyen hülye nevet:-))
de ha éri a víz össze fog rohadni a réz meg a horganyozott vaspöcök
pár év után nekem át kellett forrasztgatni a vonórész dugóját azt ilyennel csinálták meg
pedig nem is nagyon kapott vizet
Közben képek alapján megtaláltam......
"KÉSES LEÁGAZTATÓ"
ilyen egy barom elnevezést:-)))))
Arra tudja e valaki a választ, hogy mi a fenének hivják azt a kis pici, műanyag, kis lemez darabbal a belsejében, összepattintós vackot, amivel kábelt lehet bekötni egy meglévő kábelhez?
Az alap kábelt az egyik részbe kell betenni, majd a másik kábelt mellé...a műanyag fedőt ráhajtani, és összenyomni?
Így nem kell vágni, blankolni, forrasztani....
Van még pár db itthon de kellene. Én utoljára az OBI-ban vettem, de nem tudom a nevét - így a neten se tudok rákeresni.
Általában pótféklámpához is adnak ilyet