Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak pofára.Az újabbik Hayabusha blokkja elsőnek a Bkingbe került majd a hayabusába.
Vázaik mások.

Nulla köze van a GSR-hez.
Csak a kinézet.
Pogácsát?
Úgy tudom (szerintem) a GSX-R 1300 a Busa és a GSR 1300 a B-king...

Ha összenézed a GSR 600, és a B-king képét szerintem egyértelmű... persze a fene tudja már követni ezeket a betűkódokat...

Tud esetleg valaki forrást ahonnan tisztázhatjuk melyik mit jelent?

Gondolom én:
R: Racing
G: Grand
S: Sport
X: Extra

?
neeem

Csak a blokk származik róla egy régebbi GSXR 600-ból.Talán K2-esből vagy mittomén.
A váz egyedi csak rá jellemző.

Ami gáz is mert ha 30-40-el leveszel akár egy padkát vagy cvalami keményebbet kuka a komplett motor.
Törik a váznyak.

Amúgy nem rossz.

De állíthatalna szimpla első felfüggesztés szerencsére 4 dugós fékkel.
Azt írtam elsőre.
GSX 1300
Az összes GSR lebontott és kívül belül átalakított GSXR. (600, 750, azt nem tudom literes van e, és 1300 a B-King)
Azt viszünk mindannyian, nem?
Füldugót is hozzál, tudod: hangos vagyok!
És zámolyi sört!
GSR 1300
vagy nem?
Ja és természetesen viszek sátrat, végül is ez volt azt hiszem az alapfelállás.
Hozok gyógyszert.
Nekem úgyis kell rendszeresen szedni, de állítólag a pálinka-sör-bor kombo a legjobb rá.
Ammitől géjeser?
Hát a béjkinget te!
Isti, most nem írok megerősítő emailt, de megyek.
Pár napja vérnyomás gondokkal küzdök, de leszarom. Viszek annyi sört amennyit elbírok.
Ja tényleg, az kidobott pénz.
Na persze, aztán nehogy az legyen a vége, hogy a 2 sátor előtt dorombol a tömeg, hogy szorítsunk helyet!

Perik: milyen félrészeg? Nem végzünk tán' félmunkát!
GSR-t?
Legalább esti mese gyanánt kibeszélhetjük a "boci"-t és ha jól látom a GSR-t is?!
Nézd már! Elindítottam egy lavinát!
Én bekéredzkedtem, engedélyt kaptam a bent alvásra, azt most már mindjárt többen leszünk bent, mint kint!
Most, hogy mondod meggyőztél, marad a sátor!
De, én és a lányaim....
Apaaaa, kezdődiiiik!

Látom már mi lesz ebből. A házban szanaszét félrészeg fetrengő emberek, a prosztata bajosak hajnalban kimennek hugyozni, közben mindenkit felrugdosnak a sötétben, horkolós-fingós verseny stb.

Na Móni, még mindig akarsz jönni?
Papírkutyák.