Sziasztok! Légyszi segítsetek, mert tanácstalan vagyok.
A motorszervizben átnézték és szervizelték a motoromat, a karburátort is kitisztították. Hazafelé simán ment a motor, majd egy hétig állt, utána újból mentem vele. Eleinte rángatott, aztán úgy 10 km után már sokkal jobban ment.
Utóbb 2 hétig állt a motorom. Szívató ráad, beindul, de felpörög majd lemegy a fordulatszám, szívató visszaenged, a motor leáll. Ugyancsak leáll, ha gázt adok. Mi a here van már ezzel?!
Nem a kacsóiamt akarom megkímélni a víztől, hanem a kesztyűt.
Nem szeretem ha megázik, mert megkeményedik és kirepedezik. Tudom, Nivea...
A Tátrába kesztyű nélkül mentem. Azt hittem jég esik, úgy verte a kezemet, meg hűvös is volt.
Már nem tudom hogy együtt voltunk, vagy előtte haverékkal a Lockenhausnál, de vittem magammal ilyen purhab mellé csomagolt nejlon kesztyűt. Fá se bítram húzni a kesztyűre, meg szakadozott is széjjel. De ha nagyon esik, inkább leveszem.
Jövőre lehet kesztyűt is kell újítanom, mert a mostaninak már szellőzik a markolata.
Nekem is az a gyanúm, hogy ilyen az övé is. Egy próbát szerintem megér ennyi pénzért. De megvárom hátha reagál majd nekem vmit. Okés nekem útba esik jövet-menet, bármikor be tudok menni érte. Találtam olyan kesztyűt is amilyen neki van. Az 2.400 pénz.
Szerintem ilyen volt Periknek is.
Mielőtt mész érte szólj kérlek, lehet engem is érdekelne!
Csúnya volt amikor a csizmámban ringatózott a víz gyorsítások és fékezések között...
A kesztyűt még csak-csak leveszem ha leszakad az ég, de mezítláb nem akarok motorozni.
Perik, a te esőcsizmád ha jól emlékszem azt mondtad Lidl-s. Már nem emlékszem, hogy teli talpú vagy csak feles? Melyiket érdemesebb venni? Jön az esős időszak muszáj vennem egyet nekem is.
Majd ha már túl leszel 1-2 ilyen osztálytalálkozón, érteni fogod miről beszélünk
Amúgy az összejövetelek nagy része nem a dumálásról, iszogatásról, kajáról szól, hanem a gurulásról, márpedig nincs headset-ünk, hogy közben is beszélgessünk. Emlékeim szerint pl (azt hiszem úgy 2-3 éve fórumozgatok itt) ez az első ilyen fórumtalálkozó. Gyakorinak nem mondanám...
Nyugi, én is bepréselek a cuccaim közé 5-6 litert.
Ganjaninja!
Pont a napokban nézegettem a robidat, és azon agyaltam hogy milyen hasznos lenne nekem is a városban rohangálni egy ilyennel. Nem kell úgy rákészülni, melegíteni, alig fogyaszt, nem kell hozzá beöltözni (mégis), és ha baj van csak leteszem a lábam, felkapom a hónom alá és elhárítom a veszélyt...hát nem!
Jobbulást!
A motorszervizben átnézték és szervizelték a motoromat, a karburátort is kitisztították. Hazafelé simán ment a motor, majd egy hétig állt, utána újból mentem vele. Eleinte rángatott, aztán úgy 10 km után már sokkal jobban ment.
Utóbb 2 hétig állt a motorom. Szívató ráad, beindul, de felpörög majd lemegy a fordulatszám, szívató visszaenged, a motor leáll. Ugyancsak leáll, ha gázt adok. Mi a here van már ezzel?!