Szépen búcsúztatom. Délután nagyon szépen tisztába teszem utoljára!
Innya jó vóna rá miné hamarabb! Egyelőre várom, hogy mi kerekedik a szombati AKMT tervekből. Az új verdával két nap után nem akarok még messzire menni. Szombaton Sirokba is ki kellene látogatni egy napra. Jövő héten 5 nap Tisza-tó, wake-board az aprónéppel! Az AKMT-n forog augusztusra Baja-Horvátország kérdés is. Valami lesz, de még nem tudom!
Csak óvatosan az ilyen vad teremtményekkel! Ki tudja mi van berögzülve a pici kobakjába!
Látod, mi szóltunk! Neked is jót tett volna az ingyen méregtelenítés&szauna!
Itt vagyok. Csak nadon sűrű! Éppen csak olvasni tudok a melóhelyemen és mostanában otthon is, de majd igyekszem!
Láttam a képeket és olvastam a beszámolókat. Nekem tetszik! Keresek is ilyen tréninget a közelben. Nagyon hasznosnak gondolom.
A cocializálás jól halad! Már csak ritkán vaddisznóskodik. Hamarosan sikerül kiirtani belőle a vérengző dzsungel-ösztönöket!
Ja, és még valami, ami nekem új volt: Sokkal stabilabb a mocc 2 fokozatban. Az összes feladatot 2. kellett csinálni, és nem rángatott a gép, egyenletes járt. Eddig elég sokszor tettem 1-ba ha lassan kanyarodtam! De most csak eltolom a mocit. (aztán vagy sikerült venni a kanyart, vagy nem! )
Igen, az utolsó pont talán a legfontosobban! Oda mész, ahova a tekinted vándorol! Tapasztalat! Szép kis kör helyett elég sokszor sikerült ovális "kört" összehoznom! Mindig ott legyen a tekintet, amilyen ívben kanyarodni akarsz!
A másik dolog, hogy kanyarban felejtesd el a kuplungolást, és első fékezést. Csak a hátsó féket szabad használni. Attól stabil marad a gép, és még "fel is egyenesedik"! Okosan van ez kitalálva!
Teddy-koma: teljesen megtáltosodtál! Nem győzöm majd kapkodni a pacskert, hogy utolérjelek! Már, hogy Goliatról ne is beszéljünk! Tegnap már lábtartóig döntött! Hallottam!
....vagy valami ilyesmi (rémlik). Sosem voltam matek faktor!