Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem közös halmaz!A metszetben szombaton Sirok!
....vagy valami ilyesmi (rémlik). Sosem voltam matek faktor!
Hétfőtől péntekig?
Mi meg most péntek estétől vasárnapig leszünk Szalókon, szombaton meg Sirok.
Jó. Mi szombaton otthonról indulunk. Vagy oda, vagy máshova, de leginkább Sirokba.
Hétfőtől péntekig Abádszalókon leszünk.

99% hogy Abádszalokon leszünk péntek estétől, és onnan megyek fel 9 10 óra fele.
Hi Viktor!

OK.
Szia Dzsoki

Szombaton nekem is befigyel Sirok, de csak délelőtt megyek, megnézem a felvonulást, mert 3500.- a belépő inkább elmotorozom azt a lovét.

Szombatig még értekezünk, hátha összefutunk valahol.
Bele bizony! Meg a második, harmadik......-t is!
Rajta vagyok/leszek.

Meló után nem jönnek érte mégsem, hanem nekem kell elvinnem. Kb. 50 km. búcsúkarika.

Majd" el felejtettem:
mikor múlik el a szelephang?

Há hama belö kéne tóni az esső eze km-t!

Jahh, pillanatnyi elmezavar lehetett.
Beszóló !

Szépen búcsúztatom. Délután nagyon szépen tisztába teszem utoljára!

Innya jó vóna rá miné hamarabb! Egyelőre várom, hogy mi kerekedik a szombati AKMT tervekből. Az új verdával két nap után nem akarok még messzire menni. Szombaton Sirokba is ki kellene látogatni egy napra. Jövő héten 5 nap Tisza-tó, wake-board az aprónéppel! Az AKMT-n forog augusztusra Baja-Horvátország kérdés is. Valami lesz, de még nem tudom!

Háj!

Muzjs?
Meglehetősen érdekes és ritka látvány a motorokabár alól előbukkanó dekoltázs, de hát ha meleg van meleg van!

Mi a manó van veled, zsoke? Netán beremegett a kezed a gondolatra?
áruló !

Csak óvatosan az ilyen vad teremtményekkel! Ki tudja mi van berögzülve a pici kobakjába!
Látod, mi szóltunk! Neked is jót tett volna az ingyen méregtelenítés&szauna!

Szépen búcsúztatsd el a kicsikét!

Mikó iszunk az új gíp egíszsígire?

Bara Piros Bt.
Bara László Budapest, 1156 Bocski u. 101
06-20-9826711
Én-e?
Kötekedel Te lány?
Szia !

Itt vagyok. Csak nadon sűrű! Éppen csak olvasni tudok a melóhelyemen és mostanában otthon is, de majd igyekszem!
Láttam a képeket és olvastam a beszámolókat. Nekem tetszik! Keresek is ilyen tréninget a közelben. Nagyon hasznosnak gondolom.

A cocializálás jól halad! Már csak ritkán vaddisznóskodik. Hamarosan sikerül kiirtani belőle a vérengző dzsungel-ösztönöket!

Mocc: Ma este viszik.
Csütörtökön hozom.

!

Hahóóóóó, hovááááá tűntél? Sikertelen volt Diácska új szerzeményének szocializálása?

ui: mocc?
Hi!

Örülünk, hogy találkoztunk Veletek, és csináltunk egy HKG grillezést! Aztán nem eltűnni, hanem jönni velünk gurulni a továbbiakban!

üdv: nyusz
Fúúúúj, de nagyon cúna!
Ja, és még valami, ami nekem új volt: Sokkal stabilabb a mocc 2 fokozatban. Az összes feladatot 2. kellett csinálni, és nem rángatott a gép, egyenletes járt. Eddig elég sokszor tettem 1-ba ha lassan kanyarodtam! De most csak eltolom a mocit. (aztán vagy sikerült venni a kanyart, vagy nem! )
Igen, az utolsó pont talán a legfontosobban! Oda mész, ahova a tekinted vándorol! Tapasztalat! Szép kis kör helyett elég sokszor sikerült ovális "kört" összehoznom! Mindig ott legyen a tekintet, amilyen ívben kanyarodni akarsz!

A másik dolog, hogy kanyarban felejtesd el a kuplungolást, és első fékezést. Csak a hátsó féket szabad használni. Attól stabil marad a gép, és még "fel is egyenesedik"! Okosan van ez kitalálva!

Teddy-koma: teljesen megtáltosodtál! Nem győzöm majd kapkodni a pacskert, hogy utolérjelek! Már, hogy Goliatról ne is beszéljünk! Tegnap már lábtartóig döntött! Hallottam!
De hajtja a csikó vére!