Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miccccoda galád gondolatok kérem szépen! Kikkkkérem magamnak! Méghogy Zümi-összeakasztás!

Óccó láncs pré várja kisgazdáját vagy a nyúllak környékén, vagy a nyúlmunkahely környékén. Ma még itthon vagyok, és oda tudom otthon adni. Neked mikor volna jó, mikorra kell?
Köszönöm az infót! Góliát belém ültette a bogarat, hogy a V2 leeszi a gatyeszom... kezdtem hűtlen lenni az SV-hez, de így nem olyan szörnyű már a helyzet. No, akkor ennek tudatában egy év múlva összeszámolom a pénzem. Ha, majd a GS-en ki tudok ülni már...
Hát, jah... az közel volt... bár a térdünk még nem ért össze! Addig baj nincs... pláne, hogy az én motorom fiúkéval soha nem fog összeakadni!

Azok a hosszú szőke combok valóban eltekerték a GREX-et a fejenem. Én csak hagytam magam, mert nemerős a nyakam!

Gyertyát ne hozzá"... nem azé jössz!
Hát, lehet hogy viccesen hangzik, de nem nagyon szeretek kiülni, nem igazán érzem még úgy a motort, h kiüljek. Persze próbálkozok, de csak tavaly aug-ban kezdtem, úgy hogy van időm még megtanulni.
Most viszont megyek, megveszem a Brno-i MotoGP-re a jegyeket.
És te miért nem dőlsz be? A következő- gyakorolhatod a kiülést
Na jó csak cukkollak
Nem én vagyok a képen. E-Ringen készült. :)
Az én SV-m még karbis, így mikor megvettem 4,2 litert evett, mostanában ez már felment 4,8-4,9 literre is (olyan fifti-fifti város-országút). Az injektorosok (K3-tól) alapból 0,5 literrel többet esznek. Persze az egész vérmérséklet függő, van egy cimborám, akinek 8-at eszik százon, de ő nem normális módon közlekedik.
Itt akkor nagyon mellélőttek.
Afféle internetes arcnélküli huliganizmus/idiotizmus.
Ma Neked, lehet, hogy holnap nekem, vagy másnak.
Azért bosszantó lehet.
Motorösszeakasztááás? Múltkor is Esztergom városában egy járdán sétáló hölgyemény miatt akasztottad majdnem össze a motorokat. A bajom csak annyi, hogy az én motorom került majdnem összeakasztásra ezek a nőőőők, már a motorokat sem kímélik... Legközelebb ha melletted megyek, jobban figyelek a környezetre, és időben eltávolodok ha valami eltekeri a fejedet
Hu-húúúúú, de messze vagyok én ettől! Minden esetre nagyon szép kanyarvételi technika. Te vagy a képen? Kérdés gyötör még. Mennyit eszik az SV nálad? Ez foglalkoztat egy ideje...

Én azt tervezem, hogy kint alszom a szabad ég alatt!
Nyuszi nincs veszélyben... onnan már megjött a Teddy, hogy csak a test érdekelje... és Nyuszi szíve köztudottan Zs-hez kötődik! Ebből következően nem is magyarázom tovább a törpénetet!

Szó sincs motorösszeakasztásról!
Kicsit oldanám a hangulatot...
Így is lehet GS-sel menni... szóval irány gyakorolni. ;)
Kedves Teddy!

Na ezek után érezzem, hogy nem gyertyatartó leszek Remélem azért lesz majd egy külön ágyikó, amiben hagytok majd nyugodtan aludni (a gyertyát addig majd leteszem valahova...)
Hali!

Már meg sem lepődöm. Hónapokkal ezelőtt akadt rám ez a csapat. A semmiből. Szerintem összekevertek valakivel, de elekzdték osztani az "eszet", meg ment a mocskolódás. A fórumon néhányszor, és emilben elég sokáig. Már-már az életemre törtek a kemények! Most meg szintén minden előzmény nélkül megjelent itt ez a RAJ füles... nem is értem. No, mindegy fene. Vannak még furcsa dolgok a földön, és furcsa élőlények...
Egyetlen dolog bosszant, mégpedig az, hogy arctalanul ugat az egész bagázs! Ez mindig csípte a szemem.

Különösebb lelki törést nem jelentenek Teddynek!

Röviden ennyi, és amint látod én sem nagyon tudok magyarázatot... de nem is keresek. Kevés az időm, hogy erre szakítani tudjak!
Szép napot Mindenkinek!
Sajnos tegnap is elég sűrű voltam , de azért végigfutottam a termést.

Teddy tesvérem!

Világosíts már fel légyszi röviden, hogy mi megy itt! (Ha még foglalkoztat.)
Én ezt nem értem.

Jóccakát mindenkinek!

Kezd elfogadható hőmérséklet alakulni a medvebarlangban. Olvasok még egyet, és lassan elszenderedek. Remélem korábban, mint az elmúlt napokban... ugyanis "low battery"! Bluenak is mondtam már a Mega Partyn, hogy "kicsiakksim" van!
Jó úgy, ha erre nem reagálok részletesen?! A lényeg, hogy mindig van ott legalább egy harmadik is... és nem azért mert az "extrém sportok" híve vagyok!
Ám tény, hogy szeretek a Nyúllal időt tölteni!
Teddy!
Sokat gurulsz a kerekes nyúllal, csak egymásba ne akadjon a mocitok!

Bocsi Nyuszi! (megszeppenős-szmájli)
Óccó lánccspré?
Csőőő Erik!
Én is Nyuszival és Góliáttal tartok Pécsre. Szerintem járunk még arra az idén együtt is!
Jó lesz nekem ez a meleg!
De, ééééééén!
Senki nem akar szombaton B.gyarmat felé motorozni?
paller, throttle!
Egy Adonykörnyéki , aki az ördög maga!
Vigyázz, délután már mondta Nyuszinak, hogy mi az ára a hüvinek!
Így van, nagyon lovagias volt! A Kedves Papa védte Tökszárat ( , Nyuszi) az esőtől. De Blue is a legnagyobb vízben adott nekem helyet!

Majd ázol még velünk... Ahol a Főnök, ott az eső!

Télleg, Blue! Nem akarsz errefelé HKGzni egyet? Nagyon kéne a hűvös!
Pedig már össze is bútoroztatok! Volt ám találgatás, hogy a Kedves Papa miért nem volt elég figyelmes! Azok a fránya sátrak, hogy milyen beázósak mostanában!

Blue, meg egy igazi lovag! Felajánlotta szerény hajlékát...

Áztam volna veletek, így pláne, hogy végignéztem a vidiket!