Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem jön kép, csak a zene megy.
Jó, azért nem vagyok olyan szőrös szívű, ha megyünk gurulni, és már az esti mulatozás van, felveheted a ruhát (nadrágot is) és abban divatbemutatózhatsz, iszogathatsz vagy amit akarsz.
A múltkor én is döntögettem egy GS-sel, mondjuk ehhez nem kellett túl nagy bátorság.
Nem termetes, ámde hosszú, 1-2 fejjel szerintem magasabb vagyok.
Szóval az a nadrág lifegne kicsit rajtad.

De nem is értem miért beszélünk erről, ruha enyém, nyúlbőrt szabass a méretedre.
nem lyan termetes legény Zsoké!
Amúgy király az oldal!
A nadrág nem szorítana kicsit - hónaljban?
Sajnálom, de az ilyen módon szerezett örömhormonokról le kell mondanod. Majd kapsz csokit helyette, az is jó örömhormontermelésre.

A ruha pedig tényleg szép, de hosszúkás alkatom ellenére vállban még mindig kicsit nagy Neked.
Addig is nézegess, álmodozz és tedd az aprót a malacba:
Psi ruhák
Azt is megnézném persze, ha már ott vagyok, hisz a nevetés örömhormonokat szabadít fel, és az egészségessé tesz!
De a ruha lenne a lényeg, mert nagyon tetszik, és még Zümihez is tökéletesen passzentolna!
Perszeee, most úgy csinálsz, mintha a ruha miatt nem akarnál lemaradni, de valójában a fitnessgurukat megszégyenítő testemre vagy kíváncsi, ahogy pucéron motorozom.

Viszont ha úgy esnék az igen csúf lenne, ezért inkább kihagyoma mutatványt, és megtartom a ruhát, Sorry.
Akkor pályázhatok a ruhádra? (gonoszulnézős-kézdörzsis szmájli) Szójjjá, le ne maradjak!
Nem hoztál abból az esőből, jégből hüsiből egy kicsit? Megfulladok itttttt!
ÉS?

A 41 okos külsö hőfok se mindennapos:-)

Nekem semmi gondom az olajjal.....
Erre lent a Zlatorog kempingben biza 6. inditásra indult csak a gépezet, mert az előtte lévő közel 15 órás eső, jég picit lehütötte:-)))) és nem is volt 20 fok:-)
Én aszondom, hogy a márka majdnem mindegy. A lényeg a viszkozitás, teháét a számok, meg a teljesítményszint. A többi csak "varázslat".
Kis félreértés van.

10W-40 (vagy 50?) van benne ( majd megnézem otthon), most tettem bele múlt pénteken.
De ha nem fogom érezni, hogy rossz a váltás, nem fogom cserélgetni. Mivel szombaotn úgy éreztem, jobb a váltó a friss olajjal, nem hiszem, hogy bármi bajom lesz vele.
Azért lehet, hogy Castrol megy majd bele ősszel a pihi előtt.
Gondosan megfigyeltem, de még csak bukócsövel mertem vállalni.
Ha profi leszek, majd csupaszon csinálom, mint Te!

...mármint nem Te voltál csupasz hanem...na mind1.
Az már lassan hajtóműolaj!
Biza!

Sajnos....mert ilyenkor nem az első szám a lényeg hanem a hátsó (az elsőnek télen van szerepe)...... mivel az mutatja a MAX hőfokot....

Jelenleg Én simán belenyomnám a 20w60-at is....csak még nem találtam ilyet:-)
Hi Zsoké!

Ha 20W-40-et raktál bele, akkor adtál a sz@rnak egy pofont. Ugyan úgy el fog hígulni, mint a 10W-40. Viszont lassabban jut el hidegen a szelepekhez. Beletöltötték már? 15W-50, vagy 20W-50 kellene bele. Ha nem nyöszteted sokat menetszél nélkül, akkor ettől sem lehet baja... de pesten ez nehéz lesz.

Mindegy fene. Friss olaj, jó olaj!
Látod, ebben legalább volt kitől tanulnod!
esSO!
Dorina előhozakodott már a horvátországi kanyarral? Szeretném, ha jönnétek... remélem összejön!
Sziasztok!
Elgurultam ama reggel a szerelőhöz.
Le is raktam a gépet, á lá Nyuszi Esztergom felé. Murva nem barátom. Mind1, nem lett baja, kis karcolás a kormány végén.

Mondtam a szerelőnek, hogy Valvoline 10W40, arre azt monda ajjaj, azzla nincsenek jó tapasznyalatok.
Abból 20W40 kell, emrt ha bemelegszik, túl híg, elvileg a váltón is érezni. Én ugyan nem éreztem, de ezen ne múljon, ősszel kap Castrolt.
Úgy-úgy! A főnök életmentő szerepet alakított, kitűnően! Hálás is vagyok neki ezért(is)!
!

Ne gondold! Csak Teddy a célpont! Nekünk akkor jár az osztás, ha véleményezzük a kifinomult, művészi érzékkel összecsiszolt, választékos, szép magyarsággal elkészült remekművet!
Ezt hoooogy kellll csinálni?