Jó, azért nem vagyok olyan szőrös szívű, ha megyünk gurulni, és már az esti mulatozás van, felveheted a ruhát (nadrágot is) és abban divatbemutatózhatsz, iszogathatsz vagy amit akarsz.
Sajnálom, de az ilyen módon szerezett örömhormonokról le kell mondanod. Majd kapsz csokit helyette, az is jó örömhormontermelésre.
A ruha pedig tényleg szép, de hosszúkás alkatom ellenére vállban még mindig kicsit nagy Neked.
Addig is nézegess, álmodozz és tedd az aprót a malacba: Psi ruhák
Azt is megnézném persze, ha már ott vagyok, hisz a nevetés örömhormonokat szabadít fel, és az egészségessé tesz!
De a ruha lenne a lényeg, mert nagyon tetszik, és még Zümihez is tökéletesen passzentolna!
Perszeee, most úgy csinálsz, mintha a ruha miatt nem akarnál lemaradni, de valójában a fitnessgurukat megszégyenítő testemre vagy kíváncsi, ahogy pucéron motorozom.
Viszont ha úgy esnék az igen csúf lenne, ezért inkább kihagyoma mutatványt, és megtartom a ruhát, Sorry.
Nekem semmi gondom az olajjal.....
Erre lent a Zlatorog kempingben biza 6. inditásra indult csak a gépezet, mert az előtte lévő közel 15 órás eső, jég picit lehütötte:-)))) és nem is volt 20 fok:-)
10W-40 (vagy 50?) van benne ( majd megnézem otthon), most tettem bele múlt pénteken.
De ha nem fogom érezni, hogy rossz a váltás, nem fogom cserélgetni. Mivel szombaotn úgy éreztem, jobb a váltó a friss olajjal, nem hiszem, hogy bármi bajom lesz vele.
Azért lehet, hogy Castrol megy majd bele ősszel a pihi előtt.
Ha 20W-40-et raktál bele, akkor adtál a sz@rnak egy pofont. Ugyan úgy el fog hígulni, mint a 10W-40. Viszont lassabban jut el hidegen a szelepekhez. Beletöltötték már? 15W-50, vagy 20W-50 kellene bele. Ha nem nyöszteted sokat menetszél nélkül, akkor ettől sem lehet baja... de pesten ez nehéz lesz.
Sziasztok!
Elgurultam ama reggel a szerelőhöz.
Le is raktam a gépet, á lá Nyuszi Esztergom felé. Murva nem barátom. Mind1, nem lett baja, kis karcolás a kormány végén.
Mondtam a szerelőnek, hogy Valvoline 10W40, arre azt monda ajjaj, azzla nincsenek jó tapasznyalatok.
Abból 20W40 kell, emrt ha bemelegszik, túl híg, elvileg a váltón is érezni. Én ugyan nem éreztem, de ezen ne múljon, ősszel kap Castrolt.
Ne gondold! Csak Teddy a célpont! Nekünk akkor jár az osztás, ha véleményezzük a kifinomult, művészi érzékkel összecsiszolt, választékos, szép magyarsággal elkészült remekművet!
Szóval az a nadrág lifegne kicsit rajtad.
De nem is értem miért beszélünk erről, ruha enyém, nyúlbőrt szabass a méretedre.
Amúgy király az oldal!
A ruha pedig tényleg szép, de hosszúkás alkatom ellenére vállban még mindig kicsit nagy Neked.
Addig is nézegess, álmodozz és tedd az aprót a malacba:
Psi ruhák
De a ruha lenne a lényeg, mert nagyon tetszik, és még Zümihez is tökéletesen passzentolna!
Viszont ha úgy esnék az igen csúf lenne, ezért inkább kihagyoma mutatványt, és megtartom a ruhát, Sorry.
A 41 okos külsö hőfok se mindennapos:-)
Nekem semmi gondom az olajjal.....
Erre lent a Zlatorog kempingben biza 6. inditásra indult csak a gépezet, mert az előtte lévő közel 15 órás eső, jég picit lehütötte:-)))) és nem is volt 20 fok:-)
10W-40 (vagy 50?) van benne ( majd megnézem otthon), most tettem bele múlt pénteken.
De ha nem fogom érezni, hogy rossz a váltás, nem fogom cserélgetni. Mivel szombaotn úgy éreztem, jobb a váltó a friss olajjal, nem hiszem, hogy bármi bajom lesz vele.
Azért lehet, hogy Castrol megy majd bele ősszel a pihi előtt.
Ha profi leszek, majd csupaszon csinálom, mint Te!
...mármint nem Te voltál csupasz hanem...na mind1.
Sajnos....mert ilyenkor nem az első szám a lényeg hanem a hátsó (az elsőnek télen van szerepe)...... mivel az mutatja a MAX hőfokot....
Jelenleg Én simán belenyomnám a 20w60-at is....csak még nem találtam ilyet:-)
Ha 20W-40-et raktál bele, akkor adtál a sz@rnak egy pofont. Ugyan úgy el fog hígulni, mint a 10W-40. Viszont lassabban jut el hidegen a szelepekhez. Beletöltötték már? 15W-50, vagy 20W-50 kellene bele. Ha nem nyöszteted sokat menetszél nélkül, akkor ettől sem lehet baja... de pesten ez nehéz lesz.
Mindegy fene. Friss olaj, jó olaj!
Dorina előhozakodott már a horvátországi kanyarral? Szeretném, ha jönnétek... remélem összejön!
Elgurultam ama reggel a szerelőhöz.
Le is raktam a gépet, á lá Nyuszi Esztergom felé. Murva nem barátom. Mind1, nem lett baja, kis karcolás a kormány végén.
Mondtam a szerelőnek, hogy Valvoline 10W40, arre azt monda ajjaj, azzla nincsenek jó tapasznyalatok.
Abból 20W40 kell, emrt ha bemelegszik, túl híg, elvileg a váltón is érezni. Én ugyan nem éreztem, de ezen ne múljon, ősszel kap Castrolt.
Ne gondold! Csak Teddy a célpont! Nekünk akkor jár az osztás, ha véleményezzük a kifinomult, művészi érzékkel összecsiszolt, választékos, szép magyarsággal elkészült remekművet!