Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12000
Izééé. Nem láttam, mert mily meglepő még motoron ültünk, mert az olyan jó egy ilyen nap után! De vszeg Zümit láthattad, mert ő volt az egyetlen ilyen színű 2kerekű cépszég kerek-e repülőtéren....
Mosmivanmá?

Köszike, dagad a nyúlmáj!

Izéééé.... jöjjön a "konkurencijjja"?

Szééép jó reggelt mindenkinek!

Én sem nagyon tudok mást mondani, mint, hogy nagyon király volt a hétvége! kezdve a grillezéssel, a hosszúhetényi jó hűvös éjszakával (mély alvással ), aztán szombaton a tréning....

Srácok! annnnnnyira,de annyira meleg volt, hogy az valami hihetetlen! Nem tudom hogy bírtuk ki. Másmint rémlik, h nem olyan sokat tekertem, mert remegtem a melegtől. Nagyon fura volt a "bemelegítés" rendőr-módra... Összevissza akrobatikáztunk a mocin 20-al. Csak pilláztam, hogy mi a fene történik. Aztán azon kaptam magam, hogy női lovaglóülésben ülök a moccon, és azon filózom, hogyan fogok ismét normális helyzetben ücsörögni Zümin!

Hihetetlen volt, amilyen kitartással okítottak/segítettek minket a rendőr bácsik! Ott álltak végig a forró aszfalton és a motorberregést túlkiabálva ösztönöztek, irányítottak minket! Le a kalappal a kezdeményezés, és a kitartásuk előtt!

Teddy: nemisis volt kitüntető a figyelem felém! ( ) Csak a végén már mindenki kész volt, mi meg addigra tértünk magunkhoz vagy fél órás légkondis helységben eltöltött idő után. Szóval visszapattantunk a gépre, és igyekeztünk a délelőtt kihagyott feladatokat pótolni!

A hazafelé út? Hát stabil 100, sötétedéstől pedig stabil 60-70... Kész voltunk...

Képeket lenyúlta Goliat, talán ma visszakapom a gépemet, és akkor töltök fel fotókat!

Juhúúúúúúú
Jó reggelt!

Én sem tudtam tegnap belépni.... Fecó! Használd a "válasz erre" gombot. Így minden egyértelmű lesz (vagy nem)
Az adatlapomat.
Mit?
NA:-) Megjavult? egész nap nem tutam belépni
A 2004-es kiadásnál volt.
Blue köszi.

Mi atyai szigorban részesültünk!
Azt nagyon sajnáltam, volna, ha tényleg néni foglalkozott volna velem... olyan meleg volt, hogy még a gondolat sem jött volna elő a főtt macieszéből..., hogy ehhhh, de jó vóóóóna!
Most, hogy mondod, diszkriminálva is érzem magam!
JA!

Toltam Én is egy nagyott:-))))
Most már "csak" kellemes 27 fok van kint errefelé......
Nagy körrel jöttem haza....
Na aztán elég legyen ám:-)

Nemsokára kastélyt építesz már Nyuszi Királynőnek:-)))

Tudod mi a jó?
Hogy Őt itt szerintem tutkóra nem kell fényezni, mert ilyen laza, belevaló csajt még nem láttam Gs nyeregben:-))) UGYE FIÚK!
Arra lennék kiváncsi így GS paci ügyben , hogy a többi hölgy hol a rákban van? Mert ugye a taglistába nem csak a NYÚL van.....
Miért Te egy rendőrnénit kaptál?
Naugye!
Ez DISZKRIMINÁCIÓ a férfi motorosok ellen:-)))))
Jól is teszed!
Az első 1000-rest gyorsan nyomd le és utána már bátran mehet amerre csak akarsz......6000-ig:-)
És a GS-ek is jól vizsgáztak. Kicsit féltettem a pacit, hiszen "tötyörögtünk" egész nap. Semmi gond nem volt a hűtéssel, és olaj sem fogyott belőle! Pedig biztosan legalább 20 fokkal melegebben járt a mocc, mint normális esetben! SzeretemGSpaci!
És ami nagyon fontos! Úgy akart Nyuszi... néhány pasi nem bírta úgy a tűző napot és a forró aszfaltot, mint ő. Büszke vagyok rá! Ügyes volt!
Sziasztok

Most akkor ebben a buliban ott voltam?
Valószínű, hogy ilyen kitüntető figyelmet nem kapott volna... Ám, nagyon lelkiismeretes rendőreink voltak, így mindenkinek kijutott a "jóból".
Üdv.Ma megint belement egy laza 100-as ,rokonlátogatás Pusztaszentistván-ra.Reggel 7-kor indultunk akkor még remek idö volt,de este 1/2 7 indulás haza, hát izzadtunk rendesen de megérte.
jó meglátás! Hogy mi férfiak milyen barmok tudunk lenni néha!
Kiváncsi lennék ha nyuszi egy 170magas, 140kg nő lenne akkor is kapott volna e személyi edzőt?:-))))

szerintem tuti hogy nem.-)
Bonyhádon találkoztunk Mezkével és a barátnőjével. Kicsi a világ... számomra ő is egy most először látott GS Fan. És éppen abba a faluba igyekeztek, ahol mi szálltunk meg! Így este csináltunk egy ismerkedős grillezést... (Mezke jól süti a húsokat)
Hi!

Teddy hazaért a pécsi vezetéstechnikai tréningről. Szétfőttünk a pogányi repülőtér aszfaltján egész napp. Okos dolgokat tanultultunk a motoros rendőröktől... 30-nál gyorsabban nem mentünk egész nap és még is majdnem eltűnt a majrécsíkom. Góliátnak nem is maradt a végére. Nyuszi is élvezete szerintem, és remélem kicsit biztosabban kanyarodik majd ezután... nagyon ügyes volt, és kapott külön személyi edzőt is!
Penge volt a mai nap, de nagyon felforrt az agyunk.

Jah, és benne leszünk a TV-ben! Volt kint vagy 4 csatorna, meg rádiók, meg minden... jó nagy felhajtás volt, és kiittuk a Baranya megyei OBB egész éves ásványvíz készletét! Képek majd Nyuszitól és Góliáttól várhatók...