Hogy érted, hogy egyszer feszes máskor nem?
Sajnos kuka-gyanús. Forgasd a kereket, és különböző pozíciókban nézd meg a lánc feszességét. Ha nem egyforma, pl. ahogy írod egyik ponton feszes, a másikon meg lóg mint az öreg bika t*ke (ha jól értelmezem, amit írsz), akkor sajnos egyenetlenül nyúlott a lánc -- csere (lánckerekekkel együtt). Én is így jártam a Banditával, de már kicseréltem.
Sziasztok! Az mitől van hogy egyszer megnyulik a láncom és lóg, máskor meg olyan feszes mint a gitárhúr? Valvoline láncspray-t használok. Meg egy kicsit már hangja is lett... Még nem kopott szerintem
Akkor elmondom az én verziómat: bizonytalan léptekkel kibotorkálnék, megállnék a kötelező fotök erejéig, őzikeszemekkel néznék, majd visszamenetkor nagy valószínűséggel hasra esnék. DE! megvédene a proti. Kívűl meg mit számít 1-2 karc?!
Nem igazán ismerlek még, de kb. ez jut eszembe, ha elképzelem, ahogy határozottan előrelépdelsz a citrom ruciban, megállsz kissé féloldalasan, kemény tekinteted a fotósok tömkelegére veted, majd lehúzod a cipzárat a felsőn, kissé kivársz, megfordulsz és visszasétálsz:
Hát szerintem veszélyesebb, ha esti mulatozásra adod kőccsön. Ki tudja milyen sérülések lennének utána a rucin... Divatbemutató... Perszeee, ahhoz van eszed!
Ha vmi őrült elhúz melletted a kerületben egy feketével csak ints, még bejáratós tudom.