Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat!
Ha vmi őrült elhúz melletted a kerületben egy feketével csak ints, még bejáratós tudom.
Hogy érted, hogy egyszer feszes máskor nem?
Sajnos kuka-gyanús. Forgasd a kereket, és különböző pozíciókban nézd meg a lánc feszességét. Ha nem egyforma, pl. ahogy írod egyik ponton feszes, a másikon meg lóg mint az öreg bika t*ke (ha jól értelmezem, amit írsz), akkor sajnos egyenetlenül nyúlott a lánc -- csere (lánckerekekkel együtt). Én is így jártam a Banditával, de már kicseréltem.
Sziasztok! Az mitől van hogy egyszer megnyulik a láncom és lóg, máskor meg olyan feszes mint a gitárhúr? Valvoline láncspray-t használok. Meg egy kicsit már hangja is lett... Még nem kopott szerintem
Na mégis találtam egy telszámot, ha nagyon érdekel a dolog:
Köszönöm.1000km ?jó cél. Jó éjt mindenkinek.
Nem tudom. Egy bizonyos rendezvényen volt "Balesetmegelőzési Nap" vagy ilyesmi neve volt, és ott lehetett kipróbálni. Még áprilisban volt Szexárdon.
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/149027

ezt nézze meg, aki új mocit akar venni!
Hasonló Jókat, csatlakozom Erikhez, ám főképp balesetmentesen! Gratulálok a pacihoz!
Én is gratulálok!
Min. havi 1000km-t kívánok!
Köszönöm!
Grat a géphez és sok sikert hozzá....
Sziasztok. Ma megérkezett ,halihó.az újj kék paci. az elsö 30 km már benne.
Nyuszi!

Sajna nem tudom a számod de csörgess meg délelőtt, visszahívlak! 06309444910

Itt nem tudjuk megbeszélni, mert te csak napközben vagy netközelben én meg csak este!
Jól lehetne vele permetezni
hol lehet kipróbálni ezt az érdekes szerkezetet?
Sziasztok! Tervez valaki gurulást a Péri repülőnapra szombaton?
Erik!

Akkor ma esetleg? 6ig gép előtt vagyok, addig tudsz szólni, avagy recsegj rám.
Szerintem a felvétel és levétel a legizgibb
A hasraesésen kívül én is ezt látom valószínűnek.

Akkor elmondom az én verziómat: bizonytalan léptekkel kibotorkálnék, megállnék a kötelező fotök erejéig, őzikeszemekkel néznék, majd visszamenetkor nagy valószínűséggel hasra esnék. DE! megvédene a proti. Kívűl meg mit számít 1-2 karc?!
Hogy mivé tudnak degradálni egy nyulmobilt
tudja milyen sérülések lennének utána a rucin...

Mitől is?
Nem igazán ismerlek még, de kb. ez jut eszembe, ha elképzelem, ahogy határozottan előrelépdelsz a citrom ruciban, megállsz kissé féloldalasan, kemény tekinteted a fotósok tömkelegére veted, majd lehúzod a cipzárat a felsőn, kissé kivársz, megfordulsz és visszasétálsz:

XviD codec kell hozzá.
Hát szerintem veszélyesebb, ha esti mulatozásra adod kőccsön. Ki tudja milyen sérülések lennének utána a rucin... Divatbemutató... Perszeee, ahhoz van eszed!