Most az enyém is ilyen, felemásan van megnyúlva ,ki kell cserélni!
Egyszer úgy áll meg a kerék, hogy gatya mikor megnézed, egyszer pedig úgy, hogy gitárhúr.
Forgasd meg a kereket, és ahol a legfeszesebb, ott állítsd a 2-3 cm holtjátékot, ettől a hangja is elmúlik és nyugodtan mehetsz vele addig amíg összejön a 30ezred a láncszettre!
Daido DID 520VM/ 110 szemes(75LE-ig) és JT lánckerék elöl16 , hátul 39 fogacskával!
Mást ne vegyél, mert később megbánod!
Elméletileg csak egyet szerettünk volna megtartani... De mivel 4en vannak tesók, és nem akartuk bezárni a kiscickányt, ezért persze 4 cicánk lett. De egyenlőre még nem járnak át hozzánk, csak a másik kertbe, ahol nem lakik senki. De nagyon cukik.
ui: megsültem. Vajon a sültnyúl is tud motort vezetni?
Együttérzésem Kedves !
Azért a meleget leszámítva, biztosan élvezetes lesz! És főként hasznos!
Elviszik, elviszik, úgy néz ki .... Kicsit hűtlennek is érzem magam miatta.
De az élet maga egy változás... (hű, de lírai voltam )
Az új paci biztosan elnyomja majd bennem ezt a fenenagy lelkiismereti problémát!
Várom már.....
Láttam a szombati képet! Nagyon áttráktív rajta a Nyúl!
Szenvedgetünk, szenvedgetünk a nagy hőségben....?
10-től előadtam egy full légkondis teremben. 50-percre volt tervezve. Alapból útálom az ilyesmit, de most másfél óráig húztam. Még visszamennék. De a Dorina-féle hűsi sem utolsó!
Attól tartok, holnap kikészül a pécs safety-banda!
Hát itt úgy 40 fok lehet. Már fáj a fejem a melegtől! És ez lesz keddig! Utána meg CSAK 35 fok lesz!
Már ott is vagyok! Egy jó nagy csobbanás a tóban, aztán zuhany a kerti csapnál! Este meg grillezés+pancsi a Teddy által ásott medencében! Tegnap Zümiwellnes közben rám is jutott a hűvös permetből!
Itt vagy ?
Nem csörögtél rám! Vagy nem olvasol vissza?
Végre egyszer korábban értem haza, szóval akkor mi lesz?
Tudod lánccspré!