Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Itt vagy ?
Nem csörögtél rám! Vagy nem olvasol vissza?
Végre egyszer korábban értem haza, szóval akkor mi lesz?
Tudod lánccspré!
Most az enyém is ilyen, felemásan van megnyúlva ,ki kell cserélni!
Egyszer úgy áll meg a kerék, hogy gatya mikor megnézed, egyszer pedig úgy, hogy gitárhúr.
Forgasd meg a kereket, és ahol a legfeszesebb, ott állítsd a 2-3 cm holtjátékot, ettől a hangja is elmúlik és nyugodtan mehetsz vele addig amíg összejön a 30ezred a láncszettre!
Daido DID 520VM/ 110 szemes(75LE-ig) és JT lánckerék elöl16 , hátul 39 fogacskával!
Mást ne vegyél, mert később megbánod!

Elméletileg csak egyet szerettünk volna megtartani... De mivel 4en vannak tesók, és nem akartuk bezárni a kiscickányt, ezért persze 4 cicánk lett. De egyenlőre még nem járnak át hozzánk, csak a másik kertbe, ahol nem lakik senki. De nagyon cukik.

ui: megsültem. Vajon a sültnyúl is tud motort vezetni?
Még nem szocializálódott.
Szelídíteni kell.

Aranyosak! Mind a három a Tiéd?
Vagy csak a szólóképern lévő?

NA, erről beszéltem! Lehet, h tök felesleges Mesterokítani, mert 2 óra múlva már arra sem fogok emlékezni, hogy motoroztam! Lükenyúl!

Átvaddisznósult törpehörcsög?
Igen! Nagggyon cukik!
Kedves lektor !

Az adatlapodon lévő csoportosulás témájú képen szereplőre gondoltam.

Miféle macskajószág ez? Csak nem...?

Ja, a héten Diácskának beújítottunk egy törpehörcsögöt! Olyan, mint egy vaddisznó!

Nyussz!

Ez a picicicád? Nagggyon cukíííííííí!
Grat....

Nagyon szép a festése.......lehet hogy majd ilyet kérek Én is:-)
Még nincs... De majd igyekszem szerezni!

Jobban hangzott volna: " ez a természet rendje"!

van róla képed? mutíííí
Áruló !

Millen szombati képet? Már az agyam sem műxik. Beszélnek hozzám és pár perc múlva meg kell kérdeznem, h mit mondtak! nyuff

Akkor lehet lassanként gratulálni?
Juhúúú, köszikösziköszi!
Szia Dorina!

Hát persze, hogy persze!

Hi!

Meg bizony! Jövő hét elején tolhatom haza. Nem nagyon kell rá várni, benn állt és várt rám.

!

Ugye majd viszel egy kört az új szerzeményeddel, ha lesz rá mód és lehetőség? Annyira gyönyörűűűűű! És akkor kipróbálhatod a"hűtőt"!
Üdv!

Megrendelted már az újat?
Együttérzésem Kedves !
Azért a meleget leszámítva, biztosan élvezetes lesz! És főként hasznos!

Elviszik, elviszik, úgy néz ki .... Kicsit hűtlennek is érzem magam miatta.
De az élet maga egy változás... (hű, de lírai voltam )
Az új paci biztosan elnyomja majd bennem ezt a fenenagy lelkiismereti problémát!
Várom már.....

Láttam a szombati képet! Nagyon áttráktív rajta a Nyúl!

!

Jaja, én is azt hiszem, hogy le fogunk csurogni a mociról ebben a hőségben. aszfalt+nap+motor+beöltözött nemnormálisok.

Elviszik a kis drágát?

Hi! Gratulálok! Balesetmentes közlekedést!

Hi Mindenki!

Szenvedgetünk, szenvedgetünk a nagy hőségben....?
10-től előadtam egy full légkondis teremben. 50-percre volt tervezve. Alapból útálom az ilyesmit, de most másfél óráig húztam. Még visszamennék. De a Dorina-féle hűsi sem utolsó!
Attól tartok, holnap kikészül a pécs safety-banda!

Hát itt úgy 40 fok lehet. Már fáj a fejem a melegtől! És ez lesz keddig! Utána meg CSAK 35 fok lesz!

Már ott is vagyok! Egy jó nagy csobbanás a tóban, aztán zuhany a kerti csapnál! Este meg grillezés+pancsi a Teddy által ásott medencében! Tegnap Zümiwellnes közben rám is jutott a hűvös permetből!
Nyuszi!

Milyen most az irodád? Elég hűvös? Ha nem, akkor ezzel a képpel utazz agyilag vízközelbe:
Gratula a szépséghez! Sok-sok balesetmentes km-ert!