Nekem egyszerű....
1., a világítástól loptam áramot sima gyorscsatival (nem kell vezetéket vágni)
2., lengőbizti azért megyen bele
3., Az olajtartály neked jobban eldugható, hiszen a GS-en van hely.....a banditon semmi....
4., az elektonika a fejidomba van elrejtve egy kis dobozba
5., mint látszik a képeken a vezérlést kihoztam az idomba
6., a mágnes szeleppel kellett még játszanom egy sort - de ugye megnéztem hogy ki-hova tette.
Keresd meg Tibkint.
Tudtommal neki is van olajzója, és neki is GS-e van még.
Biztos tud jó tippekel szolgálni, hogy ő mit-hova tett.
1.Hihető tesztet akarok (na ja én csinálom) ezért megvárom míg megdöglik a spray-s láncom.(tény hogy ez a szemét 25e alatt sem adta meg magát,még állítani sem kellett)
2.Mikir féle elektronkát vettem 15-ért és van benne egy üres kapcsoló szál............meg be kén kötni az elektromos rendszerbe.
3.ki kéne találni mit hova és szűk a gép mint a palack nyaka.
4.Volt egy kis elektromos mizéria ami miatt szentedrén sehova nem ment csak a platóra a járgány így félek bármit is mókolni egyenlőre.
Akkor Én előrébb vagyok:-)))
Általam tervezett motor, forgalomban.....eladó:-)))
Volt egy rakás MINT alkatrészem, és mielőtt anyám kidobja (az Ő garázsa a "lomtár") gyorsan - összesen 103 óra munka van benne - csináltam belőle valamit:-)))
Ha most hétvégére gondoltál, akkor nekem csak a délelőtt a jó, mert minkét nap délutános vagyok.
Ha jönnél akkor 10-12 óra közt jöhetsz.....
70-37346 hetven
blue kukac akmt.huuuuuuu
De ha még belefér a mai délután akkor az is jó (17 óra után) mert úgy is megyek szerelni az SR-t - merthogy dadogósra vette, szóval valami vagy a karbival vagy a vákuumcsappal van.
Attól függ hogy állítod be.....
Ha túl sok olajat kap, akkor természetesen veri össze-vissza.
Nekem a fölösleget a felni, és a rendszám kapja....mikor sokat adagolók neki.
De ugye egy ronggyal letörölhető - és nem kell hozzá semmi más, hiszen nem tud rárohadni, mint pl. a teflonos láncspray.
Eriknek nagy a cseppszám (~100sec/csepp) neki nem veri sehova.
Nem szívsz, max törölgetsz:-))
De kérdezz utána ki-hogy használja.
Nekem az elektronikám 23sec-150sec közt változtatható.
Sokan ~100-110sec-re állították be.
Én nem vagyok fix párti. Most hogy 200 fok van, így sürübbre állítom, hiszen sokkal viszkózusabb, vagyis hamar elfolyik.
Hidegben elég a 60-70.
Azt meg ugye álló helyzetben pár perc alatt be tudod állítani.
A gyári ezért jobb, hiszen ott már digitális kijelző, menet közben állíthatóság....stb. No de ugye az 120.000ft:-))
A sima is 27.000ft http://www.bazismotor.eu/index...
Az én telefonszámom az adatlapon...mondjuk ha Devil ráér..és nem esik..hétvégén nyomhatunk egy Adony...aztán rétesezés Velencén.
Nem tudsz hülyeséget kérdezni...hisz egyszer mi is voltunk kezdők :)
...én még most is kezdő vagyok....ha majd az általam tervezett motorok kerülnek forgalomba...akkorra leszek talán haladó :)
Én anno mikor kiszedtem az MZ első kerekét akkor késöbb csak úgy elkezdtem huzogatni az első féket , csodálkoztam h miértnem keményedik már fel? Aztán 1x felkeményedett , megnyugodtam. Raknám vissz a kereket és hoppá , nem fér be a tárcsa... Kinyomta majdnem teljesen amik nyomják a betétet (nemtudom mi a neve , pogácsák?) Akkor teljesen szét kellett szedni a féket . Plusz fél nap volt.
Ha valamire kiváncsi vagy de nem akarod megkérdezni , akkor jobb fent van 1 kereső ahova ha beírod a kulcsszót akkor valószínűleg fog találni neked olyan hozzászólásokat amiben benne van a szó.
Nem tudom mennyire lenne nagy kérés a részemről így egyből kezdőként, de mivel sokkal nagyobb a tapasztalatotok, ezért szeretném megmutatni nektek a gépet hétvégén, ha van rá lehetőség, egy 10-20 perc erejéig. Akár mind a kettőtöknek külön külön, hiszen nem laktok messze tőlem, egy kis körözés a GS-el meg ugye külön öröm :) Megnézhetnénk milyen alkatrészek kellhetnek még esetleg, és hogy milyen "üdítőt" kedveltek :D:D
Elérhetőségeiteket el tudnátok küldeni a jeremy88@citromail.hu címre?
Mégegyszer köszi mindenkinek a láncspray tippeket és minden egyebet! Próbálok visszaolvasgatni a fórumban, hogy majd ne kérdezzek oltári nagy butaságokat, elnézést a kezdőnek tűnő kérdéseimért (bár valahol mindenkinek el kell kezdenie).
Széles utat!
Viszont van egy Angol betegem.Abba az ijjaim nem férnek nemhogy a kábelezés.