Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom.
Ha lesz akkor Montenegro.
De egyedül nem egy nagy szám mert nem tudnám fetolni a gépet.Kocsi meg parkolópályán.
Nagy gond hogy limitált a fülkében a homo sapiens száma.
Homo Koreanikuszra van méretezve.
Lesz platós túra idén? És ha igen merre?
Cseszheted..............ezek mennek..............miffenét kezdjek vele ha meg se mukkan?
Zoli, itt van pár mesterfogás platózáshoz.
Nem tennék én ilyet velük, ők a szemem fényei!
Bár amikor már olyan rosszak, hogy nem bírok velük...és ...na akkor...
Hibernáljam őket? Elgondolkodtató! Egy ideig biztos élveznék a hűvöset ebben a hőségben
Mélyhűtő?
aha...nekem akkor sem jött be a sokkoló sem, meg a falra akasztós téma sem...stb.
Már levan.
Csak saját élményt mondok.
Nem kaptam fel , de tudod ahogy azt mondtam először rajtad leteszteljük azt a sok szuper jó ötletet...
Ehh..............pedig csak jószándék vezérel.
Ne kapd fel a vizet.
de valahogy azok nem voltak a legszimpatikusabbak
Igen tudom......nem felejtettem el a múltkor adott ötleteidet sem
Tudod...............van ötletem a megoldásra csak szólj.
Okés én kb. 3-tól leszek szabad vasárnap, meglátjuk milyen lesz az idő. Tudod, nálam a nyuggertúra is simán bejön.
Okker!
Vasárnap nem tudom még mi lesz. Holnap szar időt mond, talán vasárnap már nem, de én rossz időben nem merészkedem sehová "slick" gumijaimmal. Ha jó idő lesz, akkor is nyuggertúrás valamire gondoltam.
Az jó ha van a közelben szerelő. Lehet rámegyek arra az elsőre.
Én ma kapom vissza a lányokat du. 6 körül, tehát nekem ma és holnap egyáltalán nem jó . De viszont vasárnap du.-tól ismét szabad vagyok
Persze.

Ő mondta Aszódi gumis.Én hétfőn viszem mindkét kereket.Ha jól tévedek igen olcsón átdobják.Ha tényleg jók akkor maradok náluk.
Ha mész kerekekkel menj oszt rádobják vagy mittomén szét kell kapni.
Nálam akár fel is lehet lógatni.Bár az macerásabb.Lehet a Srácok megoldják azt is.
Van nála egy 110-es PP. Meg van egy jó állapotú hátsó Road1-ese is, de azok szarul melegszenek be, és kockára kopnak.
Huszadika után megyek érte ha a Pestimotorosnál nem lesz akkor megfelelő. (ő szereli is helyben a gumikat)
Ha mégis nála kéne megvennem a gumit, tudsz a környéken egy jó gumist aki fel is szereli?
Most vótam brian-ál gumiügyben.
Sikerült nála találni?
Ilyen meleg időben felüdülés egy kis eső motorozás közben.
Az akkor jó hír.
És a km óra is megfelelően működik vele (nem változik annyira a kerülete)? Ja és mekkora az első majrécsík?
Délutáni gurulás Dobogókőn?