Kedves RAJ!
A hozzászólásaidból még mindig nem értek egy kukkot sem, pedig direkt visszaolvastam jó pár oldalt, hogy mivel is kezdődött az egész. Teddy-t személyesen is ismerem, és ez alapján nem nagyon illik rá a mondandód. Esetleg nézd meg a böngésződbe beírt címet még egyszer, hogy jó helyen vagy-e, és javítsd ki, ha elgépelted.
UI.: a raj név személy szerint a légióra emlékeztet. Nem ugyanazon személyről van szó?
Kis segítség az emlékezéshez: Újtestamentum, Jézus csodatételei.
További segítség: Démon küldése disznócsapatba. (A modor stimmel)
Dorina, a konzervek nem állatból vannak?
Bár a maiaknak tényleg 1% alatt van a hústartalma.
Viszont sok (állítólag) egészséges Szója meg E betű van bennük
Az öreg vas szépsége az elöző tulajt dicséri, mert mindent rendbetett/tetetett rajta. Nekem csak az élvezet marad .
Meg ha nem vagyok elégedett a teljesítménnyel (nem egy rohanógép, csak 100 alatt jó igazán a gyorsítása meg a vége is több lehet az 500-asnak) akkor szinkronizálok eggyet. (Remek móka )
Kezdjük az elején RAJ! Ha az igazi f@sszívó cimboráid nem szarták volna tele ez egész Sportmotor magukkal és a kulturálatlan magatartásukkal, akkor nem tudnám, ho ki és hol szolgált katonaként. A teleírás nálam mást jelent. Ha jól emlékszem egyetlen hozzászólás repült arrafelé.
Az IQ-ról szó nem esett, az a legkevesebb, ahogy látom!
Ha megnézad az adatlapom, akkor megvilágosulsz, hogy baromira betaláltál! GS 500 tulaj vagyok... nem is értem hogy éreztél rá!
A gúny ezek szerint bántja az érzékeny lelked. Ismered a mondást Baltaarc az "adjonistenről, meg a fogadjistenről"... Nos, ezért tiportam a galamb lelkedbe Api!
Húzzál innen piszok gyorsan, és menj át az utca másik oldalára, ha felismersz! A szádat pedig illene megtörölni, mert kritikán aluli az a sok sz@r, ami ömlik belőle!
Maradok tisztelettel RAJ! Belefújhatsz a valagmba, ... arctalanul ugatni, áááhhhhhh! Egy igggazi véglény vagy te bakker!
Ha reggel a "főnököm" hazaér, valszeg reagálni fog a Kék Főnök ajánlatára! Nekem mindenesetre tecccik a dolog! Majd max viszek magamnak konzervet, mert nem eszek marhát! (nahát, egy újabb állat )
Ajjjajjjj! Szerintem inkább Te füstjelekkel kommunikálj! Bár biztos abba is belekötnének, mert szennyezi ezt a csodálatosan friss levegőt!
Szóvá teszek valamit ,erre jönnek az ismerőseid ,,mentsük meg Teddy-t jelszóval,, .
Még mindig csak játszod az eszed,csak mondod ,és mondod az okoskodásaidat,
a gúnyos megjegyzéseidet,pedig csak elkéne gondolkoznod hogy miről is van szó.
Jöttök itt az én IQ szintemmel,holot nem én írtam a moderátor topicban paller,vagy
throttle felhasználóról hogy bla-bla.Itt is teleírtad a topicot paller-el stb.Mit foglalkzol velük?
Szerelmes vagy belé?Ne foglalkozzál te egyikkel sem.Ha nem te vagy paller akkor
honnan tudsz throttle idegenlégiós múltjáról?Ráadásul neked is gs500-ad van lemerem fogadni.Esetleg olvass vissza májusig,
és rájössz miről van szó.Már régóta olvasgatom a
marhaságaidat meg ahogyan fényezed magad,kezd
unalmas lenni.Birósággal fenyegetőzől és rühügcséltek rajta a haverjaiddal.Annyira gyerekes vagy,egy nulla senki beképzelt alak.Saját baromságaidon vihorászolt,a buta haverjaid meg adják alád a lovat.Hidd el azok is kétségbe vonnak téged akik eddig nem tették.Aztán menjetek sírni a modihoz hogy raj elmondta a véleményét.Megkérlek ne válaszolj,értelmeset úgy sem tudnál írni,én meg unom a témát mr nagyarc.
Miért?
1., hiszen ott sátrazunk ahol júniusban...vagyis ingyen:-)
2., a várakba nem megyünk be....csak fényképezünk:-)
3., a Bajai este 500ft-ba került és mindenki jól lakot:-)
Én valamiért sehol nem látom azt kiírva a topic környékére, hogy "Állatok gyűjtőhelye". Lehet, hogy mások ezt látják, és azért írnak be ilyen barom dolgokat?
Szóval, Teddy! Jó lenne, ha moderálnád Magad! És nem költözködnél percenként, mert mi lesz akkor a nyomvályúval Baja és Gyarmat között?
Szemrevaló még mindig. Neked majd intézünk nagyobbat, ezen nem veszünk össze!
A hozzászólásaidból még mindig nem értek egy kukkot sem, pedig direkt visszaolvastam jó pár oldalt, hogy mivel is kezdődött az egész. Teddy-t személyesen is ismerem, és ez alapján nem nagyon illik rá a mondandód. Esetleg nézd meg a böngésződbe beírt címet még egyszer, hogy jó helyen vagy-e, és javítsd ki, ha elgépelted.
UI.: a raj név személy szerint a légióra emlékeztet. Nem ugyanazon személyről van szó?
Kis segítség az emlékezéshez: Újtestamentum, Jézus csodatételei.
További segítség: Démon küldése disznócsapatba. (A modor stimmel)
Bár a maiaknak tényleg 1% alatt van a hústartalma.
Viszont sok (állítólag) egészséges Szója meg E betű van bennük
Pici-cici?
Hasonlót Én is rendelnék:-)))) de lehet GROSSSZEN nagy is:-)
A lentebbi LINK már meg is újítva...szóval a konkrét itinert láthatjátok.........
Persze ha van rá igény:-)
Én viszont - ha addig nem lesz gondom - akkor lehet hogy megcsinálom, hiszen ezt még tavaly nyáron eszeltem ki:-) és 15-öt még talán kibirok
Dorina!
Esőmentesség nem garantált.-)))))
Meg ha nem vagyok elégedett a teljesítménnyel (nem egy rohanógép, csak 100 alatt jó igazán a gyorsítása meg a vége is több lehet az 500-asnak) akkor szinkronizálok eggyet. (Remek móka )
Kezdjük az elején RAJ! Ha az igazi f@sszívó cimboráid nem szarták volna tele ez egész Sportmotor magukkal és a kulturálatlan magatartásukkal, akkor nem tudnám, ho ki és hol szolgált katonaként. A teleírás nálam mást jelent. Ha jól emlékszem egyetlen hozzászólás repült arrafelé.
Az IQ-ról szó nem esett, az a legkevesebb, ahogy látom!
Ha megnézad az adatlapom, akkor megvilágosulsz, hogy baromira betaláltál! GS 500 tulaj vagyok... nem is értem hogy éreztél rá!
A gúny ezek szerint bántja az érzékeny lelked. Ismered a mondást Baltaarc az "adjonistenről, meg a fogadjistenről"... Nos, ezért tiportam a galamb lelkedbe Api!
Húzzál innen piszok gyorsan, és menj át az utca másik oldalára, ha felismersz! A szádat pedig illene megtörölni, mert kritikán aluli az a sok sz@r, ami ömlik belőle!
Maradok tisztelettel RAJ! Belefújhatsz a valagmba, ... arctalanul ugatni, áááhhhhhh! Egy igggazi véglény vagy te bakker!
Ajjjajjjj! Szerintem inkább Te füstjelekkel kommunikálj! Bár biztos abba is belekötnének, mert szennyezi ezt a csodálatosan friss levegőt!
Még mindig csak játszod az eszed,csak mondod ,és mondod az okoskodásaidat,
a gúnyos megjegyzéseidet,pedig csak elkéne gondolkoznod hogy miről is van szó.
Jöttök itt az én IQ szintemmel,holot nem én írtam a moderátor topicban paller,vagy
throttle felhasználóról hogy bla-bla.Itt is teleírtad a topicot paller-el stb.Mit foglalkzol velük?
Szerelmes vagy belé?Ne foglalkozzál te egyikkel sem.Ha nem te vagy paller akkor
honnan tudsz throttle idegenlégiós múltjáról?Ráadásul neked is gs500-ad van lemerem fogadni.Esetleg olvass vissza májusig,
és rájössz miről van szó.Már régóta olvasgatom a
marhaságaidat meg ahogyan fényezed magad,kezd
unalmas lenni.Birósággal fenyegetőzől és rühügcséltek rajta a haverjaiddal.Annyira gyerekes vagy,egy nulla senki beképzelt alak.Saját baromságaidon vihorászolt,a buta haverjaid meg adják alád a lovat.Hidd el azok is kétségbe vonnak téged akik eddig nem tették.Aztán menjetek sírni a modihoz hogy raj elmondta a véleményét.Megkérlek ne válaszolj,értelmeset úgy sem tudnál írni,én meg unom a témát mr nagyarc.
http://akmtmedia.extra.hu/tura...
Augusztus 17-18-19..........
Alap eset ugye BAJA volt......de ezt megfejelhetjük.......
péntek - irány Baja......a tervek szerint
Szombat:Horvátország kis módosításokkal
este vissza Bajára......
Vasárnap haza......
Ez a tervek szerint összesen(nekem):
Adony - Baja = 160km
Baja-Baja = 420km
Baja - Adony = 160km
szumma: 740km
Költségek:
benzin: 7,4*5*300= 11250ft
Kaja-pia.....
Miért?
1., hiszen ott sátrazunk ahol júniusban...vagyis ingyen:-)
2., a várakba nem megyünk be....csak fényképezünk:-)
3., a Bajai este 500ft-ba került és mindenki jól lakot:-)
tehát összesen 15.000ft az egész hétvége:-)
Az AKMT fórumba lehet jelentkezni.....
Vannak azért rendes állatok is itten...
Szóval, Teddy! Jó lenne, ha moderálnád Magad! És nem költözködnél percenként, mert mi lesz akkor a nyomvályúval Baja és Gyarmat között?
Sisakokra, ruhákra, kesztyűkre, és campingcuccokra. 20-50 % némelyiknél. Egész jó kis sátrakat láttam!