Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

T. GSTeddi
fegyvertelen emberrel ne vivj szellemi párbalyt
T. RAJ
Én nem ismerlek közvetlenül de az általad leszolt embereket igen ,ezért légyszives változtas a hozászolásaid stilusán. Ha ezeket az embereket enyire gyülölöd inkáb kerüld ezt az oldalt ,mivel a beszolásaidból nem az derül ki ,hogy ök a bunkok ! (nevezhetlek népmüvészeti kerámiedánynek)/ ez az én kérésem /
Összekötöttem én! Teddy szereti a Tibi csokit... mert az új recept jóóóóóó!
No, Füles!
Ezt aztán igazán megaszondtad. Meg is akadt a torkomon az a finom falat hideg görögdinnye, amit éppen majszolgatok. És elindult visszafelé... mitől is lehet ez?
Több oka is lehet:
1. Már teleettem magam vele, és nem fér már el,
2. Összecsíkoztam az alsóm a keménységed láttán,
3. Leesett az állam, hogy eddig mennyire félreismertem magam,
4. Régi jó barátokról hallok tőled és beleremegett a gyomrom az örömtől,
6. Vagy egyszerűen csak hányingerem van az ilyen suttyó sz@rrágóktól?

RAJ Csóka! Beszélgessünk már egyszer valahol. Kíváncsi lennék, hogy ezen a szövegen mennyi ideig gondolkozol. Lehet, hogy megy ez neked egyenes élő beszédben is. Nem tudhatom, de kíváncsivá tesz a PONTAGY működése élesben.
Át fogom értékelni az életem, nehogy má" ilyen jó csávó, mint Te ne legyen a barátom csak azért, mert "játszom itt az eszem".

Minde esetre gratulálni szeretnék a választékos és lényegretörő stílusodhoz. Van még mit tanulni a magam fajta "parasztnak". Úgy érzem, hogy most nem rajtam nevetnek azok, akik nem tudják ki vagyok. TE TŰ!
Sorry Teddy maci
Nem Tibi! Teddy!
Rohadtul nincs igazad, és fullosan gőzöd sincs, hogy kiről beszélsz! Előbb talán tájékozódj, aztán oszd azt a nagy észt, amivel a "jóisten" megáldott!

Ég áldjon!
Ja jobb is ha letünsz amilyen hirtelen jöttél
GS Tibit ismerjük személyesen és mind jól kijövünk vele, szoval nem kell a rizsa
nyuszikusz,fölösleges ez az okádom a hányást itt a forumokon.Eddig semmi bajom nem volt teddyvel,de kár arcoskodni itt is.Elég hogy alapban egy beképzelt lény.Talán nem itt kéne megbeszélnie a sérelmeit hanem privátban.Teleírja az összes topicot paller meg throttlévvel,mig valaki bele nem lép a szájába.
Részemről lezárva.
név és arc nélkül mondasz valami bunkóságot?! Gratulálok a stílusodhoz és a bátorságodhoz vazze!
Hű, de frankó hozzászólás!

Remélem nem élvezzük a továbbiakban becses társaságod!
GSTeddy,te egy nagyon szánalmas birka gyerek vagy.Megtaláltad full throttlét iwiwen,gratulálok,én is rákerestem,de az az 50 éves faszi szerintem azt se tudja ki az a paller.Tudod téged már régen sem kedveltünk mert ritka beképzelt ember vagy te adonyi paraszt.Mit játszod itt az eszed a hülye beszologatásaiddal?Szerintem már azok is kételkednek benned akik eddig azt hitték jó fej vagy.Egy ideje olvasgatom a baromságaidat,meg az észjátszásod,hát nevetséges vagy.De legalább mi tudjuk ki vagy,kár hoznod magad mr arc.
Ötletnek nem rossz.
köszi
Jóvanna! Csak ugye itt ált már van mocija az embereknek! De attól még persze lehet olyan ismerős, akinek kellhet... Iwiw-en nem próbáltad? Hátha...
csak azért kérdezem itt, mert amikor én venni akartam a mocimat, az ittlévőket kérdezgettem, milyen tapasztalataik vannak, voltak.
szerintem nem nevetséges, hogy itt is megkérdeztem.
Jóktól kérded!
szia

nagyobbat szertenék venni.
érdekel valakit egy 9000 km-es gs500-as (plexivel dobozzal)?

06-30-6206582
Szó sincs róla

Csak megláttam, és hát lehet másra gondolni, mint rád
Na mivan már Te is eladod a kicsikét?
Prima
A folytószelep állásáról tájékoztatja a motor vezérlő elektronikáját, ami ennek fűggvényében változtatja a gyújtási időpontot. Erre tudtommal az euros környezetvédelmi előírások miatt volt szükség, ugyanis néhány országban mérik a motorok károsanyag kibocsájtását. Ez az egyik állítási lehetőség a kipufogógáz összetételének megváltoztatására. A régi blokkon nem változtattak semmit, hanem ilyen jellegű módosításokkal oldották meg, hogy továbbra is eladható legyen.
Kevesebb üzemanyagot kap, jobban le van folytva a kipufogó, ezáltal kisebb a teljesítménye kb 4-5 LE vel, mint a régebbieknek.
Szép pacek!
EEEEEtaláááátam! Akkor a válasz 2004,2005,2006,2007... ugyanis 2003-ig volt a régi karbi a GS-en.