(Throttle positioning sensor). Folytószelep állás érzékelő. A karbi jobb oldalán van, nem az alján, a felfogatási pontjai oválisak ezáltal állítható a pozíciója.
Ha ez aza az izé, ami kilóg a karburátor aljából, akkor azt tudom mondani neked, hogy talán 2003-tól van ilyen. De úgy írom ezt, hogy nem tudom mi az a "TAPI-izé".
Látod! Vannak még csodák! A ki tudja, csinálja... aki nem tudja, az tanítja!
A rutin meg 500 km és 100 méter! Lassan haladok a létrán, hogy utolérjem az utolérhetőket. Bluenak hatalmas az előnye... őt nem tudom befogni szerintem soseénnem!
Jól értettem? Te a 10 perces jogsiddal és az 500 km-es rutinoddal akarsz minket továbbképezni?
Csak emlékeztetőül: Blue 100ezer felé tart, az én jogsim meg "80-as.
Akkor hamarosan valami rossz fát kell tennem a tűzre nálatok! Hogy legyen oka, amiért ilyen kényszerű feladatot oszt rám a sors... Olyan aquatikus szakamber leszek a végén, hogy csak úgy zörög!
Kezdesz "lükenyúl" lenni! Ezt az önbizalmatlanságot hamar-hamar tessék a szőnyeg alá söpörni! Nincs ott hiba Nyussz, csak sokat beszélgetsz erről magaddal... így kevés az ellenvélemény! Majd meglátod, hogy nincs baj nálad az alapokkal. Ha már nekünk nem hiszel, majd a szigorú rendőrbácsi megmondja jól neked!
Hát, jah... medve és a GS néha cammogós! De van olyan, hogy kicsit ki van nyomva a paci szeme.
Minden esetre tényleg szívesen továbbadom a tanulmányaim. És szerintem Nyuszi is, meg Góliát is!
Nyuszi!
ezt neked találtam