Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képeződjünk műszakilag!
Mire is való ez a szenzor? Biztosan tudz írni róla néhány mondatot.
(Throttle positioning sensor). Folytószelep állás érzékelő. A karbi jobb oldalán van, nem az alján, a felfogatási pontjai oválisak ezáltal állítható a pozíciója.
Ha ez aza az izé, ami kilóg a karburátor aljából, akkor azt tudom mondani neked, hogy talán 2003-tól van ilyen. De úgy írom ezt, hogy nem tudom mi az a "TAPI-izé".
Látod! Vannak még csodák! A ki tudja, csinálja... aki nem tudja, az tanítja!
A rutin meg 500 km és 100 méter! Lassan haladok a létrán, hogy utolérjem az utolérhetőket. Bluenak hatalmas az előnye... őt nem tudom befogni szerintem soseénnem!
Húú az meg mi?
Szép napot mindenkinek!

Tudja valaki esetleg, hogy melyik évjárattól van a GS-en TPS szenzor? A 2006-on biztosan tudom, de volt már 2004-2005- ön is?
Teddy!

Jól értettem? Te a 10 perces jogsiddal és az 500 km-es rutinoddal akarsz minket továbbképezni?
Csak emlékeztetőül: Blue 100ezer felé tart, az én jogsim meg "80-as.

Bár Te már jogsi nélkül is TV sztár voltál!
Tompinak nagyon kemény szövege van! Besz@rtam tőle vidiózás közben!
elment mailben
úgy nem engedett fel.
mi a felhasználónév?
úgy ahogy írtam neked a múltkor:-)))

Amugy a felhőket egy romantikus, vad éjszakával lehet megrendelni:-) De csak nőknek:-)))))
Blue!

hogyan tudok fellépni az ftpre?
Hogy kell Blue-nál felfőket kérni péntek-szombatra? Ja és még igényelnék 20-25 fokot.

Köszi!
Teddy!

1-es kazi!

Tompika is megmondta....elég ha tudok a túráról máris mennek a felhők:-)))
"Blue nem jön. Így esőmentes napra számíthatunk! "
LükeNyúl!

Az lesz biza! Jól megaszonygya, hogy tessék szépen többet gyakoróni, mert ez biza kevés tudomány!
Akkor hamarosan valami rossz fát kell tennem a tűzre nálatok! Hogy legyen oka, amiért ilyen kényszerű feladatot oszt rám a sors... Olyan aquatikus szakamber leszek a végén, hogy csak úgy zörög!
Kezdesz "lükenyúl" lenni! Ezt az önbizalmatlanságot hamar-hamar tessék a szőnyeg alá söpörni! Nincs ott hiba Nyussz, csak sokat beszélgetsz erről magaddal... így kevés az ellenvélemény! Majd meglátod, hogy nincs baj nálad az alapokkal. Ha már nekünk nem hiszel, majd a szigorú rendőrbácsi megmondja jól neked!
Tete! Az én nevemben ne beszélj! Nem btartom valószínűnek, hogy én leszek az a nagyon ügyes, akitől lesz majd mit tanúúni!
Nálunk lehetne! Fűűű, de meleg van....
Hát, jah... medve és a GS néha cammogós! De van olyan, hogy kicsit ki van nyomva a paci szeme.
Minden esetre tényleg szívesen továbbadom a tanulmányaim. És szerintem Nyuszi is, meg Góliát is!

Vizsgázni fogtok!
Á Ő a szabadtéri zuhanyzóra esküszik, az higénikusabb
A video mindent dokumentált... az esőfelhőt a "kamukipuból" nyomatod szanaszét, amerre jársz! Éles eszemmel rájöttem ám!